شروع سال تحصیلی جدید بهانه خوبی بود تا به سراغ متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برویم و درباره میان وعده غذایی دانش آموزان با وی صحبت کنیم.
دکتر منصور شهرکی دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت گو با خبرنگار سینا نیوز گفت: «بهتر است دانش آموزان در ساعات بین کلاسی از ساندویج نان، پنیر ،گردو و میوه و یا ساندویج کتلت استفاده کنند.»وی ادامه داد: «استفاده از تنقلاتی مانند چیپس، پفک و مانند آن موجب ایجاد انرژی کاذب در دانش آموزان و بیمیلی آنها به خوراکی میشود، ضمن آنکه بر سلامتیشان نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت.»
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: «دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نکنند چرا که استفاده از صبحانه کامل شامل نان و پنیر، تخم مرغ یا عسل، شیر ولرم، گوجه، خیار و گردو باعث افزایش یادگیری دانش آموزان میشود.»
دکتر شهرکی ادامه گفت: «دانش آموزانی که صبحانه نمیخورند به دلیل کاهش قند خون میزان تمرکز و یادگیری آنان در کلاس درس کاهش مییابد.»
وی عنوان کرد: «دانش آموزانی که در شیفت عصر سر کلاس حاضر میشوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نیز از یاد نبرند.»
دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: «استفاده از یک وعده خوراک سبک و کم چرب میتواند نقش مهمی در ارتقاء یادگیری دانش آموزان شیفت ظهر داشته باشد.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر