دستورالعمل های راحت و سالم آبمیوه ای

برای نوزادان ،خوردن سبزیجات امری عادی ولو كمی ناخوشایند است.‌هنگامی كه آنها به سن خردسالی می‌رسند این مسئله ناخوشایند تر می‌شود

گرفتن آب ِ میوه ها و سبزیجات روشی دلپذیر برای افزودن مقدار بیشتری از آنها به رژیم غذایی است.‌

شروع

برای نوزادان ،خوردن سبزیجات امری عادی ولو كمی ناخوشایند است.‌هنگامی كه آنها به سن خردسالی می‌رسند این مسئله ناخوشایند ترمی‌شود.‌مطالعه ای كه اخیراً در كالج پزشكی بِیلر در هوستون انجام شده ،نشان می‌دهد كه كودكان هنگامی كه به سن  12 سال می‌رسند ،مصرف سبزیجات در بین آنها مشخصاً كاهش می‌یابد.‌بزرگترها نیز وضعیت چندان بهتری ندارند.‌

اگر خانواده پرمشغلۀ شما در جستجوی راههای آسان ولی خوشایندیست كه سبزیجات بیشتری در رژیم غذایی خود جا بدهد ،یك دستگاه آبمیوه گیری كه می‌تواند آب سبزیجات را نیز مانند میوه ها بگیرد، تهیه كنید.‌

پَت واسكانسلوس متخصص تغذیه و سخنگوی انجمن رژیم غذایی آمریكامی‌گوید:"یكی از مهمترین خواص آبِ میوه و سبزیجات این است كه پر از آنزیم هایی هستند كه برای بدن بسیار مهم است.‌آنها برای بسیاری از واكنشهای شیمیایی كه به طور مداوم انجام می‌شوند، مانند هضم و جذب، ضرورت دارند.‌" "اگر سبزیجات را بپزید با این كار این آنزیمها را از بین می‌برید.‌" به علاوه نوشیدن آبمیوه به نوبه خود می‌تواند تفریحی ساده باشد.‌"چری كالببوم ،متخصص تغذیه و مؤلف كتاب «آبمیوه:راهنمایی خانم ها به سوی آبمیوه گرفتن به منظور سلامتی»می‌گوید:گرفتن آب ِمیوه و سبزیجات راه مناسبی برای اضافه كردن موادی به رژیم غذایی بچه هاست كه هرگز به طور كامل نمی خورند،اما ما می‌دانیم كه برای رشد جسمانی به آنها نیاز دارند.‌" شمامی‌توانید چیزهایی مانند جعفری را كه یكی از با ارزش ترین مواد غذایی روی زمین است، به آبمیوه اضافه كنید اماهیچ بچه ای حاضر به خوردن جعفری نیست، مگر اینكه بخواهد خودنمایی كند.‌"

برای والدین ِ پرمشغله پاكیزه گی و سرعت تهیۀ آبمیوه، آن را به راهی خوشایند برای تهیه مواد مغذی تبدیل كرده است.‌تهیه یك پارچ بزرگ آبمیوه در هنگام صبح كمكی است به تجدید ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین شروع مناسبی برای فعالیت روزانه است.‌

برای شروع

 اگر خانواده شما تازه شروع به آبمیوه گرفتن كرده اند ،آب سیب و هویج را به عنوان آبمیوه اصلی در نظر بگیرید.‌كالبوم استفاده یك نصفه سیب بدون هسته( یا سیب كامل كوچك بدون هسته )و تقریباً پنج هویج شسته شده را برای هر فرد توصیه می‌كند.‌

حتی اگر شما در استفاده از آبمیوه ها تنوعی بكار نمی برید، باز هم برای شما بسیار مفید هستند زیرا آنها با انواعی از موادی مغذی مانند beta carotenes غنی شده اند.‌ كالبوم همچنین می‌-گوید:با یك آبمیوۀ اصلی وخوشمزه(آب ِ هویج و سیب) شروع كنید،بعد می‌توانید ماده ای دیگر مانند یك تكه كرفس یا چیز دیگری كه طعم ملایم و جالبی دارد،اضافه كنید.‌ سپس كم كم مواد دیگری نیز به آن بیفزایید .‌یك مشت جعفری یا یك تكه كوچك زنجبیل را هم امتحان كنید.‌

برای ایجاد طعم های متفاوت ،ابتدا مقادیر كمی از سبزیجات جدید اضافه كنید،تا ذائقه خانواده به آنها عادت كند.‌كالبوم می‌گوید:چغندر برای اضافه كردن به آبمیوه چیز فوق العاده ایست ،رنگ زیبایی به آبمیوه می‌بخشد،سرشار از آهن است و برگهایش از لحاظ مواد معدنی بسیارغنی هستند.‌برای شیرین كردن آبمیوه ها ،بدون تردیدمی‌توانید كمی میوه مانند مخلوطی از هویج و سیب به آن ها اضافه كنید.‌واسكانسلوس می‌گوید"در آنصورت هم یك فنجان آبمیوۀ مملو ازسبزیجات دارید.‌"
" مطمئناً افزودن یك سیب به مخلوط مشكلی ایجاد نمی كند.‌"

منبع: سیمرغ

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر