تحقیقات
دانشگاه کیشو در ژاپن نشان داد: ترکیب ایپزنین سطح آنتی بادی هایی را که
باعث افزایش حساسیت می شود، کاهش می دهد و همچنین فعل و انفعالات مرتبط با
علائم حساسیت را کم می کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ ترکیب ایپزنین یک آنتی آکسیدان قوی از مجموعه فلاونوئیدها است که به
عنوان ضد التهاب و ضد اسپاسم عمل می کند و از ابتلای انسان به سرطان های
مختلف محافظت می کند و تولید اسید اوریک را متوقف می نمایند که این امر به
معنای مبتلا نشدن افراد به بیماری نقرس است.
براساس این تحقیقات، ایپزنین همچنین از تخریب شدن کدهای وراثتی محافظت می
کند و پیری و بیماری های مزمن را به تاخیر می اندازد.فلاونوئید ها ترکیبات
پلی فنول فعالی هستند که تقریباً در تمام میوه ها و سبزی ها یافت می شوند.
تمام میوه ها و سبزی ها به خصوص بخش پررنگ آنها، توت ها، گیاهان دارویی و
گیاهان طعم دهنده، ادویه ها، لوبیا و باقالی خشک حاوی فلاونوئیدها هستند و
در این میان جعفری، کرفس، سیب و پرتقال حاوی ترکیب ایپزونین است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر