تأثیر رژیم غذایی در خوش اخلاقی یا بد اخلاقی

تأثیر رژیم غذایی در خوش اخلاقی یا بد اخلاقییک کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: تغذیه علاوه بر اینکه تأثیر شگرفی در وضعیت فیزیولوژیکی و فیزیکی افراد دارد روح و روان آنها را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
خسرویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران افزود: متخصصان تغذیه به تمام افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌های غذایی خود نظم داشته باشند چرا که یک برنامه غذایی مناسب تأثیر مستقیم بر روی خلق و خوی افراد دارد.
وی اظهار کرد: به طور مثال افرادی که عادت به خوردن صبحانه دارند اگر یک روز صبحانه نخورند حتماً رعایت نکردن برنامه روزانه در اخلاق کاری آنها دخالت خواهد داشت.
خسرویانی تصریح کرد: کمبود ریزمغذی‌ها به خصوص ویتامین‌های گروه B بر روی خلق و خوی افراد تأثیرگذار است و سبب بی‌خوابی آن‌ها می‌شود.

منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-169096.aspx

"کی اف سی" محکوم به پرداخت غرامت ۸ میلیون دلاری شد

بر اساس حکم دادگاه شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای "ک اف سی" موظف به پرداخت ۸ میلیون دلار غرامت به یک دختر استرالیایی شد. این دختر در هفت سالگی پس از خوردن یکی از غذاهای این رستوران دچار آسیب مغزی شدید شد.
مونیکا سمان در اکتبر ۲۰۰۵ زمانی که تنها هفت سال داشت، پس از خوردن غذا در یکی از شعبه‌های رستوران "کی اف سی" که به عرضه مرغ‌های سوخاری (کنتاکی) شهرت دارد، به مسمومیت غذایی، نوعی آسیب مغزی و شوک سپتیک (نوعی بیماری که باعث رواج عفونت در خون و آسیب اعضای بدن می‌شود) دچار شد.

تغذیه زودهنگام با شیر 'برای نوزادان نارس مفید است'




سه چهارم نوزادان نارس در این آزمایش به جای شیر خشک کمکی با شیر مادر تغذیه کردند
بنابر تحقیقی تازه، تغذیه زودهنگام با شیر برای نوزادان نارسی که در معرض خطر هستند، مفید است.
مطابق این تحقیق که در دانشگاه آکسفورد صورت پذیرفته است، قطع زودهنگام لوله‌های تغذیه، برخلاف پنداشت پیشین برای نوزاد خطر مشکلات روده‌ای به دنبال ندارد.

گوجه سبز- چغاله بادام - توت فرنگی

نوبرانه‌هاي بهاري را‌ با ‌احتياط مصرف كنيد
جام جم آنلاين: كارشناسان بهداشتي تاكيد مي‌كنند كه گوجه‌سبز و چغاله بادام را از فروشندگان دوره‌گرد نخريد؛ مرطوب نگه‌داشتن اين ميوه‌ها در چنين شرايطي با آبي كه معلوم نيست از نظر بهداشتي چه وضعيتي دارد، امكان بروز آلودگي‌هاي ميكروبي در دستگاه گوارش، مسموميت‌هاي غذايي و حتي حصبه را چند برابر مي‌كند.همچنين مصرف گوجه‌سبز در دوران بارداري بايد با احتياط صورت بگيرد، اما در دوران شيردهي منع مصرفي براي آن وجود ندارد.

خرما و هزار خاصيت

خرما هم نوعي ميوه به حساب مي‌آيد؛ ميوه‌اي كه در ايران و خاورميانه بخوبي شناخته شده ‌است ولي در كشورهاي غربي به صورت ميوه و به شكلي كه ما آن را مصرف مي‌كنيم، استفاده نمي‌شود. در آن كشورها معمولاً فقط از شيره آن در تهيه شيريني‌ها و كيك استفاده مي‌كنند.

البته خرما در ايران طرفداران زيادي دارد و هم به تنهايي و همراه چاي مصرف مي‌شود و هم در تهيه كيك و شيريني و نان و... از آن استفاده مي‌كنند. در ضمن بايد بدانيم خرما يكي از مواد مغذي و خوشمزه‌اي است كه معمولاً مصرف آن در رژيم غذايي روزانه افراد توصيه مي‌شود. خرما سرشار از انواع ويتامين‌ها و مواد معدني مانند كلسيم، منيزيم، آهن و... است. در واقع فوايد خرما آنقدر زياد است كه مي‌گويند اگر هر روز يك خرما بخوريد و يكي از خواص آن را بشماريد، در پايان سال باز هم روزها كم مي‌آيد و خواص خرما به پايان نمي‌رسد.

ماهی ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد


ماهی ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهدمصرف ماهی و سایر غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا-3 خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد
به گزارش مهر، ترکیبات چرب امگا-3 که با التهاب مقابله می‌کنند می‌توانند سطح پروتئین مربوط به بیماری آلزایمر را در خون کاهش دهند.
محققان آمریکایی برای اثبات فرضیه خود روی بیش از 1200 مورد از افراد بالای 65 سال که به بیماری آلزایمر مبتلا نبوده‌اند مطالعاتی را انجام داده‌اند.
از شرکت کنندگان خواسته شد درباره رژیم غذایی خود توضیح دهند و پس از آن خون آنها برای بررسی میزان پروتئین «آمیلوئید بتا» آزمایش شد.
این پروتئین در مغز افراد مبتلا به آلزایمر جمع می‌شود و یکی از نشانه‌های اصلی ابتلا به این بیماری است.

ماهی بخورید تا سالم بمانید



گوشت ماهي سرشار از پروتئين، ويتامين ها و مواد مورد نياز بدن است. به عقيده کارشناسان و صاحبنظران، آبزيان مي توانند به عنوان يک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سو»تغذيه مورد استفاده قرار گيرند.
پروتئين حيواني به ويژه ماهي به دليل داشتن اسيدهاي آمينه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمي در ترميم بافت ها و سلامتي و شادابي انسان و به طور کلي رشد بدن دارد و کمبود اين پروتئين سبب عدم تعادل دستگاه عصبي گشته و عقب ماندگي فکري و رنجوري و ضعف جسماني را در انسان پديد مي آورد و مقاومت بدن را در برابر بيماري هاي عفوني کاهش مي دهد.

خواص گوشت بوقلمون



سلامت نیوز: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی كمی دارد كه معادل 1گرم چربی در هر 30گرم گوشت است، لذا كسانی كه دارای رژیم غذایی كم چربی هستند، می توانند از آن استفاده كنند.

150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیك موردنیاز روزانه را تأمین می كند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1 B3 B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان است.

بوقلمون كلسترول بد خون را كاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می كند، از سرطان جلوگیری می كند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد، سیستم ایمنی را تقویت می كند.

مصرف روزانه گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد.کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده اند. این کارشناسان تاکید کردند: مصرف 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را 51 درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف 100 گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را 19 درصد تشدید می کند.

خواص تخم‌مرغ

آشنایی با خواص تخم‌مرغتخم‌مرغ و پروتئین تخم‌مرغ به‌عنوان یکی از مواد ثابت و اساسی در تغذیه افراد بدن‌ساز به شمار می‌رود.
 پروتئین تخم‌مرغ به‌عنوان پروتئین حقیقی تلقی می‌شود؛ یعنی پروتئین‌های تخم‌مرغ به‌عنوان مرجعی برای مقایسه پروتئین‌های سایر مواد خوراکی با آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
معمولاً کیفیت پروتئین از دو طریق اندازه‌گیری می‌شود:
1- قابلیت هضم پروتئین تصحیح شده براساس اسید آمینه
2- ارزش بیولوژیکی
روش ارزش بیولوژیکی، مقدار پروتئین ابقا شده در بدن را نسبت به پروتئین جذب شده اندازه‌گیری می‌کند. امتیاز پروتئین تخم‌مرغ براساس روش ارزش بیولوژیکی 100 است؛ به این معنی که تمام پروتئین خورده شده، در بدن ابقا شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عبارت دیگر پروتئین تخم‌مرغ حاوی تمامی اسیدآمینه‌های ضروری و مورد نیاز بدن است.
پروتئین دیگری که دارای امتیاز100 براساس روش ارزش بیولوژیکی است پروتئین آب‌پنیر است.روش PDCAA، تمامیت و جامعیت پروتئین را اندازه‌گیری می‌کند و بالاترین میزان آن عدد یک است. بر این اساس پروتئین سفیده، پروتئین جدا شده از سویا،  پروتئین آب پنیر و پروتئین کازئین شیر همگی دارای امتیاز برابر با عدد یک هستند.