بر اساس حکم دادگاه شرکت رستورانهای زنجیرهای "ک اف سی" موظف به
پرداخت ۸ میلیون دلار غرامت به یک دختر استرالیایی شد. این دختر در هفت
سالگی پس از خوردن یکی از غذاهای این رستوران دچار آسیب مغزی شدید شد.
مونیکا سمان در اکتبر ۲۰۰۵ زمانی که تنها هفت سال داشت، پس از خوردن غذا
در یکی از شعبههای رستوران "کی اف سی" که به عرضه مرغهای سوخاری (کنتاکی)
شهرت دارد، به مسمومیت غذایی، نوعی آسیب مغزی و شوک سپتیک (نوعی بیماری
که باعث رواج عفونت در خون و آسیب اعضای بدن میشود) دچار شد.
به تشخیص پزشکان عامل اصلی ابتلای او به این بیماری ورود باکتری "سالمونلا" به بدن بوده که از شایعترین مسمومیتهای غذایی به شمار میرود.
این باکتری در جوجهها و تخممرغها وجود دارد و عموما از راه تخممرغهای آلوده به بدن وارد میشود. هر چند این باکتری در بیشتر موارد با پخت غذا از بین میرود اما در موادی نظیر سس مایونز که از تخم مرغ خام برای تهیه آن استفاده میشود، احتمال انتقال آن به بدن مصرفکننده و در نتیجه ابتلا به مسمومیت بسیار بالاست.
سایر اعضای خانواده نیز پس از صرف غذا مریض و به بیمارستان منتقل شدند. به ادعای آنان صدمات وارده به مونیکا شامل آسیبهای شدید شناختی، حرکتی و گفتاری و نیز فلج مغزی وی به دلیل مصرف یکی از انواع ساندویچهای مرغ و سالاد این رستوران بوده است.
دادگاه عالی نیوسات ولز روز جمعه (۲۷ آوریل/ ۸ اردیبهشت) با صدور حکمی به نفع این خانواده "کی اف سی" را موظف به پرداخت غرامت ۸ میلیون دلاری و همچنین هزینههای حقوقی کرد. قاضی استفن راتمن در جریان این محاکمه آلودگی غذا به باکتری را در نتیجه "سهلانگاری یک یا چند تن از کارکنان کی اف سی در اجرای قواعد آمادهسازی مناسب گوشت مرغ" دانست.
در بیانیهای که وکیل این خانواده پس از اعلام حکم دادگاه در اختیار رسانهها قرار داد، آمده است تبعات ناشی از آسیبهای متعدد مغزی و فلج اندامهای بدن مونیکا هزینههای مالی سنگینی را بر این خانواده تحمیل کرده و با بالا رفتن سن وی مشکلات نگهداری از او و پاسخگویی به نیازهای اولیهاش برای این خانواده طاقتفرسا شده است.
مقامات "کی اف سی" با رد اتهامات وارده از تقاضای فرجامخواهی خبر دادهاند اما تا کنون اقداماتی در این زمینه انجام نشده است.
منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15913777,00.html
به تشخیص پزشکان عامل اصلی ابتلای او به این بیماری ورود باکتری "سالمونلا" به بدن بوده که از شایعترین مسمومیتهای غذایی به شمار میرود.
این باکتری در جوجهها و تخممرغها وجود دارد و عموما از راه تخممرغهای آلوده به بدن وارد میشود. هر چند این باکتری در بیشتر موارد با پخت غذا از بین میرود اما در موادی نظیر سس مایونز که از تخم مرغ خام برای تهیه آن استفاده میشود، احتمال انتقال آن به بدن مصرفکننده و در نتیجه ابتلا به مسمومیت بسیار بالاست.
سایر اعضای خانواده نیز پس از صرف غذا مریض و به بیمارستان منتقل شدند. به ادعای آنان صدمات وارده به مونیکا شامل آسیبهای شدید شناختی، حرکتی و گفتاری و نیز فلج مغزی وی به دلیل مصرف یکی از انواع ساندویچهای مرغ و سالاد این رستوران بوده است.
دادگاه عالی نیوسات ولز روز جمعه (۲۷ آوریل/ ۸ اردیبهشت) با صدور حکمی به نفع این خانواده "کی اف سی" را موظف به پرداخت غرامت ۸ میلیون دلاری و همچنین هزینههای حقوقی کرد. قاضی استفن راتمن در جریان این محاکمه آلودگی غذا به باکتری را در نتیجه "سهلانگاری یک یا چند تن از کارکنان کی اف سی در اجرای قواعد آمادهسازی مناسب گوشت مرغ" دانست.
در بیانیهای که وکیل این خانواده پس از اعلام حکم دادگاه در اختیار رسانهها قرار داد، آمده است تبعات ناشی از آسیبهای متعدد مغزی و فلج اندامهای بدن مونیکا هزینههای مالی سنگینی را بر این خانواده تحمیل کرده و با بالا رفتن سن وی مشکلات نگهداری از او و پاسخگویی به نیازهای اولیهاش برای این خانواده طاقتفرسا شده است.
مقامات "کی اف سی" با رد اتهامات وارده از تقاضای فرجامخواهی خبر دادهاند اما تا کنون اقداماتی در این زمینه انجام نشده است.
منبع:http://www.dw.de/dw/article/0,,15913777,00.html
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر