آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
قهوه نوشیدنی مفید
قهوه
يكي از مفيدترين نوشيدنيهاي جهان است. كافئين موجود در قهوه، چاي، شكلات و
برخي نوشيدنيها اثرات متعددي در بدن دارند. مطالعات اخير حكايت از ارتباط
معكوس مصرف قهوه با خطر بسياري از بيماريهاي مزمن نظير ديابت نوع 2،
پاركينسون و كبد چرب ناشي از الكل دارد. مصرف معتدل قهوه براي بيشتر افراد
بجز زنان باردار، افراد مسن و بيماران قلبي – عروقي بيخطر است.
افزايش هوشياري
قهوه علاوه بر كافئين، حاوي مواد مغذي
ديگر نظير آنتياكسيدانها، منيزيم، پتاسيم و نياسين ميباشد. اگر چه قهوه
تا حدودي اعتيادآور است، اما سازمان غذا و داروي امريكا (FDA)مصرف قهوه را
بيخطر ميداند. قهوه ميتواند با تأثير بر سيستم عصبي مركزي باعث افزايش
هوشياري و كاهش خستگي گردد. قهوه به سرعت در بدن جذب و بالاترين ميزان قهوه
در سرم پس از 90 دقيقه مشاهده ميشود.
آووکادو؛ سوپراستار میوهها

مصرف سویا و کاهش علایم بیماری کبد چرب
متخصصان تغذیه و سلامت در دانشگاه ایلینویز آمریکا میگویند یک رژیم غذایی حاوی پروتئین سویا میتواند به میزان قابل توجهی از تجمع چربی و تری گلیسیریدها در کبد افراد چاق بکاهد.
به گزارش ایسنا، این متخصصان حتی دریافتهاند که پروتئین سویا چطور این تاثیر را بر جای میگذارد. آنها میگویند سویا در واقع بخشی از عملکرد مسیر سیگنالدهی اصلی در این عضو حیاتی را دوباره بکار میاندازد.

به نوشته روزنامه واشنگتن پست، چن توضیح داد: وقتی چربی در عضوی که وظیفه ذخیره چربی را ندارد مانند کبد به طور غیرعادی تجمع میکند فعالیت حیاتی آن عضو به شکل خطرناکی دچار اختلال میشود.
در این آزمایشات معلوم شد سویا و محصولات آن میتوانند تا حدی از فشار وارده بر کبدهای چرب بکاهد.
منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-168233.aspx
۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید

این روزها نمک در همه غذاهای ما دیده می شود. غذاهای آماده، فست فود ها و
تنقلاتی که مصرف می کنیم، همه حاوی مقادیر زیادی نمک در خود هستند؛
و
نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک
به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض
بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰
میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و
فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.
توتفرنگی، نوبرانهای خوشمزه

درباره توتفرنگی کمتر میتوان کسی را یافت که از خوردنش امتناع کند، به طوری که بدغذاترین بچهها هم آن را دوست دارند.
تاریخچه
حتما میدانید که این میوه در خانواده بزرگ توتها جای دارد.این توت همان طور که از نامش پیداست، زادگاه اروپایی دارد و در قرن چهاردهم به طور وحشی در فرانسه میروییده و مصارف دارویی داشته تا این که کمکم به مزارع راه یافت.
در جنگلهای شمال ایران نوع وحشی آن به وفور یافت میشود، زیرا توتفرنگی برای رویش به هوای خنک و آب فراوان نیاز دارد و نواحی شمالی کشور این شرایط را فراهم میکند.
نوشابههاي انرژيزا بياثر هستند
بسياري از جوانان نوشابههاي انرژيزا را براي افزايش ميزان انرژي، تمركز و عملكرد بدنيشان مينوشند.

منبع:http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=43821&type=1
راهكارهاي متدوال رفع بوي بد دهان

بوی بد دهان در اول صبح تقریباً در همه افراد شایع است. این مشکل را می توان با بهداشت و نظافت دهان، کنترل کرد. اما خیلی افراد حتی پس از تمیز کردن دهان نیز ممکن است به خاطر برخی مشکلات دهانی، همچنان دچار این بو باشند. برخی از بیماری ها نیز می تواند موجب بدبو شدن دهان شود. علت اصلی این بیماری باید شناخته شده و درمان برطبق آن صورت گیرد.
غذاهاي كاهشدهنده كلسترول خون

* جو: اگر در وعده غذايي صبحانه، جو را بگنجانيد، ميزان كلسترول خوب در خونتان افزايش پيدا ميكند. همچنين مصرف 2 نوبت جو در روز تنها پس از 6 هفته مقدار كلسترول بد را 3 تا 5 درصد كاهش ميدهد.
چای معجون شفا بخش

در
بسیاری فرهنگها در سراسر تاریخ، چای به عنوان یک معجون شفابخش تلقی شده
است. بیش از هزار سال قبل راهبان بودایی به دلایل مذهبی چای مینوشیدند و
معتقد بودند که در زمان درونپویی به بیدار ماندن آنها کمک میکند.
راهبان بودایی همچنین معتقد بودند چای دارای نیروهای شفا بخش است. یکی از بزرگان ژاپنی قرن سیزدهم بنام «شوگون» در اثر پرخوری درآستانه مرگ قرار گرفته بود که یک راهب به او رژیم چای توصیه کرد و او بهبود پیدا کرد، بعد از آن مردم ژاپن بیشتر به دم کردن چای روی آوردند.
راهبان بودایی همچنین معتقد بودند چای دارای نیروهای شفا بخش است. یکی از بزرگان ژاپنی قرن سیزدهم بنام «شوگون» در اثر پرخوری درآستانه مرگ قرار گرفته بود که یک راهب به او رژیم چای توصیه کرد و او بهبود پیدا کرد، بعد از آن مردم ژاپن بیشتر به دم کردن چای روی آوردند.
اشتراک در:
پستها (Atom)