جام جم آنلاين: كارشناسان
انجمن قلب آمريكا تاكيد دارند كه شما ميتوانيد با انتخاب برخي از مواد
غذايي خاص و مناسب، سطح كلسترول بد خونتان را كاهش دهيد.
به گزارش
ايسنا، اين انجمن، فهرستي از بهترين مواد غذايي را كه ميتوانند كلسترول
مضر خون را پايين بياورند ارائه كرده كه عبارتند از: * جو: اگر در وعده غذايي صبحانه، جو را بگنجانيد، ميزان كلسترول خوب در خونتان افزايش پيدا ميكند. همچنين مصرف 2 نوبت جو در روز تنها پس از 6 هفته مقدار كلسترول بد را 3 تا 5 درصد كاهش ميدهد.
* اسيدهاي چرب امگا3 و ماهي سامون نيز در كاهش كلسترول بد و در عوض افزايش سطح كلسترول خوب در خون موثر هستند.
* مغز خشكبار به دليل اينكه حاوي انواع مولكولهاي اسيد چرب است، در كاهش چربي مضر و افزايش چربيهاي سالم در بدن تاثير زيادي دارد.
* لوبيا براي سلامت قلب مفيد است و افزودن نصف فنجان لوبيا به رژيم غذايي روزانه 8 درصد از كلسترول بد خون ميكاهد.
* چاي نيز حاوي آنتياكسيدانهاي قوي است و در عين حال كافئين آن كمتر از قهوه است. اين آنتياكسيدان براي كاهش سطح كلسترول بد موثر است.
* شكلاتي كه دوز بالايي از آن شكلات تلخ باشد نيز سرشار از آنتياكسيدانهاي مفيد با خواص كاهشدهنده كلسترول بد است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر