نوشابه‌هاي انرژي‌زا بي‌اثر هستند


بسياري از جوانان نوشابه‌هاي انرژي‌زا را براي افزايش ميزان انرژي، تمركز و عملكرد بدني‌شان مي‌نوشند.
نوشابه‌هاي انرژي‌زا سرشار از كافئين نه تنها تاثير مثبتي بر بدن انسان نمي‌گذارند بلكه عوارض پزشكي فراواني نيز همراه دارند.به گزارش روزنامه لس‌آنجلس تايمز، شركت‌هاي توليد نوشابه انرژي‌زا در واكنش به انتقادات فراواني كه به محصولات‌شان مي‌شود، اعلام كردند ميزان كافئين اين‌گونه نوشابه‌ها تقريبا با يك فنجان قهوه‌اي كه نوجوانان مي‌نوشند برابراست. دكتر ايتسون ليپ‌شولت، متخصص اطفال در مدرسه پزشكي دانشگاه ميامي و همكارانش اطلاعات 121 گزارش رسانه‌اي درباره نوشابه‌هاي انرژي‌زا را بررسي كردند. آنها پي بردند اين‌گونه نوشابه‌ها حاوي 70 تا 80 ميلي‌گرم كافئين،‌نوعي گياه به نام گارانا، تائورين – نوعي اسيد آمينه – ويتامين و افزودني‌هاي شيرين‌كننده هستند.دكتر ليپ شولت گفت: «بررسي‌ها نشان داده به رغم استفاده 30 تا 50 درصد نوجوانان و جوانان از نوشابه‌هاي انرژي‌زا هيچ نشانه‌اي از كاهش وزن، افزايش انرژي و بنيه و بهبود عملكرد ذهني بدني در آنها ديده نشده است. او افزود: كودكان و نوجوانان مبتلا به بيماري‌هاي قلبي، كليوي، كبد، حملات صرع، ديابت و ترشح بيش از حد غده تيروييد كه نوشابه انرژي‌زا مصرف مي‌كنند بيشتر در معرض خطر آسيب‌هاي جسمي قرار دارند. به همين دليل پزشكان اطفال و والدين بايد كودكان و نوجوانان را از نوشيدن اين نوشابه‌ها برحذر دارند.اما مائورين استورلي از انجمن توليدكنندگان نوشابه آمريكا گفت: اين‌گونه تحقيقات چيزي جز اطلاعات گمراه‌كننده درباره نوشابه‌هاي گازدار، عناصر تشكيل‌دهنده و سيستم نظارت بر توليد آنها نيست. او در پايان خاطرنشان كرد: نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد ميزان كافئين موجود در اين‌گونه نوشابه‌ها كمتر از نوشابه‌هاي گازدار، قهوه و چاي است. منبع: losanglestimes 12 فوريه 2011

منبع:http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=43821&type=1

راهكارهاي متدوال رفع بوي بد دهان


ويروسى كه پنهان مى شودبوی بد دهان یکی از مشکلات متداول در جامعه است که میتواند علتهای مختلفی داشته باشد. دلیل عمده و اصلی آن وجود یک باکتری غیرهوازی در بیوفیلمی است که روی زبان شکل می گیرد. این باکتری پروتئین موجود در غذاها را شکسته و گازهایی مثل سولفیدهیدروژن و اسکاتول تولید میکند.
بوی بد دهان در اول صبح تقریباً در همه افراد شایع است. این مشکل را می توان با بهداشت و نظافت دهان، کنترل کرد. اما خیلی افراد حتی پس از تمیز کردن دهان نیز ممکن است به خاطر برخی مشکلات دهانی، همچنان دچار این بو باشند. برخی از بیماری ها نیز می تواند موجب بدبو شدن دهان شود. علت اصلی این بیماری باید شناخته شده و درمان برطبق آن صورت گیرد.

غذاهاي كاهش‌دهنده كلسترول خون


جام جم آنلاين: كارشناسان انجمن قلب آمريكا تاكيد دارند كه شما مي‌توانيد با انتخاب برخي از مواد غذايي خاص و مناسب، سطح كلسترول بد خون‌تان را كاهش دهيد.
به گزارش ايسنا، اين انجمن، فهرستي از بهترين مواد غذايي را كه مي‌توانند كلسترول مضر خون را پايين بياورند ارائه كرده كه عبارتند از:
* جو: اگر در وعده غذايي صبحانه، جو را بگنجانيد، ميزان كلسترول خوب در خون‌تان افزايش پيدا مي‌كند. همچنين مصرف 2 نوبت جو در روز تنها پس از 6 هفته مقدار كلسترول بد را 3 تا 5 درصد كاهش مي‌دهد.

چای معجون شفا بخش


در بسیاری فرهنگ‌ها در سراسر تاریخ، چای به عنوان یک معجون شفابخش تلقی شده است. بیش از هزار سال قبل راهبان بودایی به دلایل مذهبی چای می‌نوشیدند و معتقد بودند که در زمان درون‌پویی به بیدار ماندن آنها کمک می‌کند.
راهبان بودایی همچنین معتقد بودند چای دارای نیروهای شفا بخش است. یکی از بزرگان ژاپنی قرن سیزدهم بنام «شوگون» در اثر پرخوری درآستانه مرگ قرار گرفته بود که یک راهب به او رژیم چای توصیه کرد و او بهبود پیدا کرد، بعد از آن مردم ژاپن بیشتر به دم کردن چای روی آوردند.

تأثیر رژیم غذایی در خوش اخلاقی یا بد اخلاقی

تأثیر رژیم غذایی در خوش اخلاقی یا بد اخلاقییک کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: تغذیه علاوه بر اینکه تأثیر شگرفی در وضعیت فیزیولوژیکی و فیزیکی افراد دارد روح و روان آنها را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
خسرویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران افزود: متخصصان تغذیه به تمام افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌های غذایی خود نظم داشته باشند چرا که یک برنامه غذایی مناسب تأثیر مستقیم بر روی خلق و خوی افراد دارد.
وی اظهار کرد: به طور مثال افرادی که عادت به خوردن صبحانه دارند اگر یک روز صبحانه نخورند حتماً رعایت نکردن برنامه روزانه در اخلاق کاری آنها دخالت خواهد داشت.
خسرویانی تصریح کرد: کمبود ریزمغذی‌ها به خصوص ویتامین‌های گروه B بر روی خلق و خوی افراد تأثیرگذار است و سبب بی‌خوابی آن‌ها می‌شود.

منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-169096.aspx

"کی اف سی" محکوم به پرداخت غرامت ۸ میلیون دلاری شد

بر اساس حکم دادگاه شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای "ک اف سی" موظف به پرداخت ۸ میلیون دلار غرامت به یک دختر استرالیایی شد. این دختر در هفت سالگی پس از خوردن یکی از غذاهای این رستوران دچار آسیب مغزی شدید شد.
مونیکا سمان در اکتبر ۲۰۰۵ زمانی که تنها هفت سال داشت، پس از خوردن غذا در یکی از شعبه‌های رستوران "کی اف سی" که به عرضه مرغ‌های سوخاری (کنتاکی) شهرت دارد، به مسمومیت غذایی، نوعی آسیب مغزی و شوک سپتیک (نوعی بیماری که باعث رواج عفونت در خون و آسیب اعضای بدن می‌شود) دچار شد.

تغذیه زودهنگام با شیر 'برای نوزادان نارس مفید است'




سه چهارم نوزادان نارس در این آزمایش به جای شیر خشک کمکی با شیر مادر تغذیه کردند
بنابر تحقیقی تازه، تغذیه زودهنگام با شیر برای نوزادان نارسی که در معرض خطر هستند، مفید است.
مطابق این تحقیق که در دانشگاه آکسفورد صورت پذیرفته است، قطع زودهنگام لوله‌های تغذیه، برخلاف پنداشت پیشین برای نوزاد خطر مشکلات روده‌ای به دنبال ندارد.

گوجه سبز- چغاله بادام - توت فرنگی

نوبرانه‌هاي بهاري را‌ با ‌احتياط مصرف كنيد
جام جم آنلاين: كارشناسان بهداشتي تاكيد مي‌كنند كه گوجه‌سبز و چغاله بادام را از فروشندگان دوره‌گرد نخريد؛ مرطوب نگه‌داشتن اين ميوه‌ها در چنين شرايطي با آبي كه معلوم نيست از نظر بهداشتي چه وضعيتي دارد، امكان بروز آلودگي‌هاي ميكروبي در دستگاه گوارش، مسموميت‌هاي غذايي و حتي حصبه را چند برابر مي‌كند.همچنين مصرف گوجه‌سبز در دوران بارداري بايد با احتياط صورت بگيرد، اما در دوران شيردهي منع مصرفي براي آن وجود ندارد.

خرما و هزار خاصيت

خرما هم نوعي ميوه به حساب مي‌آيد؛ ميوه‌اي كه در ايران و خاورميانه بخوبي شناخته شده ‌است ولي در كشورهاي غربي به صورت ميوه و به شكلي كه ما آن را مصرف مي‌كنيم، استفاده نمي‌شود. در آن كشورها معمولاً فقط از شيره آن در تهيه شيريني‌ها و كيك استفاده مي‌كنند.

البته خرما در ايران طرفداران زيادي دارد و هم به تنهايي و همراه چاي مصرف مي‌شود و هم در تهيه كيك و شيريني و نان و... از آن استفاده مي‌كنند. در ضمن بايد بدانيم خرما يكي از مواد مغذي و خوشمزه‌اي است كه معمولاً مصرف آن در رژيم غذايي روزانه افراد توصيه مي‌شود. خرما سرشار از انواع ويتامين‌ها و مواد معدني مانند كلسيم، منيزيم، آهن و... است. در واقع فوايد خرما آنقدر زياد است كه مي‌گويند اگر هر روز يك خرما بخوريد و يكي از خواص آن را بشماريد، در پايان سال باز هم روزها كم مي‌آيد و خواص خرما به پايان نمي‌رسد.

ماهی ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد


ماهی ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهدمصرف ماهی و سایر غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا-3 خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد
به گزارش مهر، ترکیبات چرب امگا-3 که با التهاب مقابله می‌کنند می‌توانند سطح پروتئین مربوط به بیماری آلزایمر را در خون کاهش دهند.
محققان آمریکایی برای اثبات فرضیه خود روی بیش از 1200 مورد از افراد بالای 65 سال که به بیماری آلزایمر مبتلا نبوده‌اند مطالعاتی را انجام داده‌اند.
از شرکت کنندگان خواسته شد درباره رژیم غذایی خود توضیح دهند و پس از آن خون آنها برای بررسی میزان پروتئین «آمیلوئید بتا» آزمایش شد.
این پروتئین در مغز افراد مبتلا به آلزایمر جمع می‌شود و یکی از نشانه‌های اصلی ابتلا به این بیماری است.