عوامل پرخوری را بشناسید !!!!

عوامل پرخوری را بشناسید !!!!
آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید؟ اینکه چرا رستوران‌ها کمی از محیط‌های دیگر خنک‌ترند؟ بله درست حدس زدید

برخی اوقات با این که غذای زیادی خورده‌ایم، باز هم احساس گرسنگی می‌کنیم. اگر قصد دارید کالری کمتری مصرف کنید و بر اشتهای خود مسلط باشید، آگاهی از این عوامل بسیار مهم و ضروری است.
ابتدا باید بدانید که افراد به دو نوع مختلف گرسنه می‌شوند : 1 - گرسنگی فیزیولوژیکی 2 - گرسنگی روانی

خشم و تمايل به خوردن


اولاً بدانيد كه اين وضعيت به احتمال قوي ريشه در حالت روحي شما دارد. اگر دقت كنيد، زماني كه اضطراب يا خشم فرو خورده داريد، تمايل شما به خوردن افزايش مي‌يابد؛ چرا كه خوردن شيريني باعث ترشح موادي مي‌شود كه آرامش آني ولي گذرا ايجاد نموده و از طرفي شما را وابسته و معتاد مي‌كند. پس اولين قدم تكنيك‌هاي آرام‌بخش، طب سوزني، مشاوره درماني، يوگا، كلاس‌هاي خودشناسي و بالاخره ارتقاي دانش كردن مي‌باشد.


گرسنگي و افت قندخون
هرگز نگذاريد گرسنگي بر شما غلبه كند؛ چرا كه در اين صورت قند خون شما افت مي‌كند و تمايل به خوردن چيزي پيدا مي‌كنيد كه قند خون‌تان را بالا ببرد؛ بنابراين به دنبال شيريني‌جات يا غذاهاي پركالري مي‌گرديد. پس حتماً بين صبحانه و ناهار و بين ناهار و شام ميان‌وعده (شامل ميوه‌هاي فصل، سالاد ميوه، عسل و ...) ميل كنيد.

توصيه هاي جدي براي جلوگيري از چاقي کودکان


براي كودكان بزرگ‌تر از 2 سال از لبنيات كم‌چرب استفاده كنيد
مينا مينايي کارشناس اداره بههبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتيران توصيه هايي را جهت کنترل اضافه وزن در کودکان ارايه کرد: - ­كودك را در 6 ماه اول زندگي فقط با شير مادر تغذيه كنيد. - هنگامي كه كودك گرسنه نيست او را مجبور به خوردن و آشاميدن نكنيد.- هنگام تماشاي تلويزيون از دادن غذا يا تنقلات به او خودداري كنيد. - كودك را وادار به اتمام غذايش نكنيد.- به كودك براي غذا خوردن پاداشي مانند شكلات و شيريني ندهيد.- تا حد امكان براي تغذيه كودكان خود، از غذاهاي آماده كمتر استفاده كنيد.- مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده و تنقلات پركالري و پرروغن مانند سيب‌زميني سرخ شده، چيپس، پفك، شكلات، كيك‌هاي شكلاتي، بستني، شيركاكائو و... را تا حد ممكن كاهش دهيد.- به جاي نوشابه از آب يا دوغ كم‌نمك استفاده كنيد.-

نياز ‌تغذيه‌اي ‌كودك از‌خانه تا مهد

جام جم آنلاين: در گذشته‌اي نه‌چندان دور، بچه‌هاي خردسال هر ساعتي كه دوست داشتند از خواب بيدار مي‌شدند، صبحانه‌شان را مي‌خوردند، كمي بازي مي‌كردند تا مادر ميان‌وعده‌اي خوشمزه برايشان آماده كند و پس از خوردن ميان‌وعده و تماشاي تلويزيون هم آماده صرف ناهار مي‌شدند.

با اين حال فشردگي و تراكم زندگي اين دوران، برنامه زندگي بچه‌ها را هم تغيير داده است و بيشتر آنها ناچارند صبح زود راهي مهدكودك شوند و تا عصر با برنامه محيط بيرون از خانه هماهنگ باشند.

شاغل‌بودن مادر و تنها بودن كودك در خانه از جمله عللي است كه باعث مي‌شود تعداد بچه‌هايي كه به مهدكودك فرستاده مي‌شوند، همواره افزايش يابد اما نكته مهم آن است كه والدين در هر شرايطي، چه در خانه و چه در مهدكودك به فكر حفظ سلامت و تغذيه صحيح فرزندشان باشند.

میوه هایی که برای بدن مفیدترند


سلامت نیوز :یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه:« از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ، منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و مصرف این مواد توصیه می شود»گفت:« میوه هایی که رنگ قرمز دارند بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند»
دکتر محمد رضوانی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«رادیکال های آزاد در چرخه زندگی همیشه در حال تشکیل و آسیب رساندن به سلول های مختلف بدن از جمله پوست هستند و آنتی اکسیدان ها خنثی کننده رادیکال های آزاد هستند.»
وی در ادامه اظهار داشت:« ویتامین های E  و C، سلنیوم، روی و از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ،ویتامین ها و منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به همین جهت مصرف این مواد بسیار توصیه می شود اما باید توجه داشت که در میان میوه ها، میوه هایی که رنگ قرمز دارند مثل انگور قرمز، گوجه فرنگی، انار و ... بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند.»

چرا مصرف میوه و سبزی‌جات برای دانش‌آموزان مفید است ؟

چرا مصرف میوه و سبزی‌جات برای دانش‌آموزان مفید است ؟در آستانه فصل امتحانات

میوه و سبزی‌جات دارای مواد مغذی،‌ آنتی‌اکسیدان و فیبر رژیمی هستند که همگی آن‌ها برای داشتن فکر و جسم سالم،‌ اهمیت به سزایی دارند.
این گروه از مواد غذایی برای کودکان و نوجوانانی که به طور دائم درگیر مسایل جسمی و ذهنی هستند و نیز بدنشان در حال رشد و تغییر است، اهمیت خاصی دارد.
متخصصان تغذیه،‌ مصرف روزانه سه تا پنج وعده میوه و سبزی را برای سلامت این گروه سنی توصیه می‌کنند.

نقش تغذیه در تکامل دندان کودک

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت ایلام گفت: تغذیه باعث شکل گیری و تکامل صحیح دندان‌ها در کودکان خردسال می‌شود لذا والدین باید در خصوص رژیم غذایی مناسب اطلاعات لازم را کسب کنند.

دکتر ژیلانریمانی در ادامه افزود: قرار دادن مواد غذایی حاوی انواع ویتامین‌ها در رژیم غذایی کودکان بسیار مهم است که در این میان وجود ویتامین‌های a ، b وc و املاح از قبیل کلسیم و فسفر در این رژیم باعث استحکام دندان‌های کودکان می‌شود.

زردآلو و خواص آن

بتاکاروتن در بدن، به ويتامين A تبديل مى‌شود. پس مى‌توان گفت زردآلو منبع غنى ويتامين A است که در حفظ بينايى چشم موثر است و به عنوان يک آنتى اکسيدان قوى جلوى تخريب سلول‌ها توسط راديکال‌هاى آزاد را مى‌گيرد.

حیات نو: زردآلو بومى‌نواحى چين است و هنوز هم به صورت وحشى در اين مناطق مى‌رويد. اين درخت در اوايل قرن اول ميلادى به آسيا و اروپا راهافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم مى‌رسد. برگ‌هاى آن مانند قلب نوک تيز و به رنگ سبز روشن مايل به زرد مى‌باشد. گل‌هاى زردآلو درشت و به رنگ سفيد متمايل به قرمز است. ميوه آن گوشتى و زرد رنگ، با طعمى‌مطبوع و شيرين بوده که در اواسط تابستان مى‌رسد. هسته زردآلو صاف، قهوه اى و بيضى شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهى شيرين و گاهى تلخ مى‌باشد.

معجزات توت فرنگی!!

معجزات توت فرنگی!!
فنول موجود در توت فرنگی از آن میوه ای محافظ قلب، ضد سرطان و ضد التهاب ساخته است. در مطالعه ای که بر روی 1000 نفر مبتلا به سرطان صورت گرفت تعداد مرگ و میر.....






توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی كمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است. بوته اش كوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریك و خزنده است كه روی زمین می‌خوابد و ریشه می‌دواند.این میوه نه تنها میوه ای قلبی شکل است، بلکه از نظر گیاهشناسی بسیار برای سلامتی مفید شناخته شده است.

سکنجبین

من سكنجبين هستم!
اسمم سكنجبين است و در بريدن صفرا شهرت فراوان دارم، نام اصلي من سر كنگبين است، چون سابقا مرا با سركه و عسل درست ميكردند و گاهي با شيره و در اين صورت نام من سركه شير بوده، اما حالا مرا فقط خاك قند يا شكر درست ميكنند و به اين جهت من آن مقام و منافع گذشته را ندارم. اگر بگويم سودمندترين نوشابهها هستم، شايد شما آن را قبول نداشته و حمل بر خودستايي كنيد به اين جهت اجازه ميخواهم رشتهي سخن را بدست حكيم محمد بن زكرياي رازي پزشك و غذاشناس بزرگ ايراني بدهم و آن چه را كه آن استاد گرانمايه در وصف من گفته است بازگو نمايم: