فلفل ترکیبات شیمیایی ای دارد که می تواند توانایی سوختن چربی ها در بدن را افزایش داده و به کاهش اشتها کمک کند.
تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می دهد، تندکردن طعم غذاهای دارای چربی، می تواند به سوزانده شدن آنها در بدن کمک کرده و مانع افزایش وزن شود. مطالعات بیشتر هم نشان داده مردان و زنانی که غذاهای تند می خورندکمتر از دیگران احساس گرسنگی می کنند و با احتمال کمتری بعد از صرف غذای اصلی سراغ میان وعده ها می روند.
همه ما بعد از خوردن غذاهای تند که شامل کاری یا فلفل هستند، احساس گرما می کنیم. در صورتی که میزان این تندی بیشتر شود حتی ممکن است صورتمان قرمز شده و بدنمان عرق کند. دلیل این موضوع وجود یک ترکیب شیمیایی به نام کاپسایسین در ادویه هاست که طعم تند بعضی از آنها نیز از این ماده سرچشمه می گیرد. احساس گرم شدن بعد از مصرف ادویه های تند به این معناست که بدن ما به جای ذخیره کردن کالری ها در حال سوزاندن آنهاست. یکی دیگر از فواید مصرف ادویه های تند، فریب دادن مغز است. در این حالت مغز تصور می کند، غذا چرب تر از آن چیزی است که در عالم واقع است و از خوردن آن لذت بیشتری می برد. این روش کمک بسیاری به کنترل اشتها در افرادی می کند که مدتی است رژیم گرفتن را شروع کرده اند، زیرا مغز این افراد بعد از مدتی علاقه بسیار شدیدی به مصرف چربی ها پیدا می کند. البته باید توجه داشت که فقط با مصرف فلفل نمی توان به کاهش وزن امیدوار بود بلکه در کنار آن شما باید به فکر کاهش میزان کالری دریافتی و افزایش فعالیت بدنی هم باشید.
منبع: آفتاب