خواص لیمو عمانی

لیمو عمانی خیلی ترش است . خنک کننده است . اشتها آور است . ضدعفونی کننده . مقوی معده و موثر و دارای کمی ویتامیت C
limooلیمو بهترین هدیه برا بیماران  فشار خون می باشد . ( به صورت دم کرده )
با کمک رادیو اکتیو ی که در لیمو و جود دارد جلوی پیری را خواهد گرفت . ترشی لیمو نه تنها
برای مبتلایان به زخم معده مضر نیست بلکه صد رد صد مفید هم هست و از فلج کودکان عزیز جلو گیری خواهد کرد و ضد سر طا ن هم  می باشد .
در شبه جزیره ما لا یا برگ های لیمو عمانی را له کرده و برای سر درد روی پیشانی می گذارند تا سردرد خود را خوب کنند.
 یک تجربه : چنانچه دندان درد داشتید یک مقدار کم جوهر لیمو روی دندان  خود بگذارید بعد چند ثانیه اثر خوب و رفع دندان درد خود را تجربه فرمایید( جوهر لیم ضد دندان درد است )




فواید آبغوره

فواید آبغورهمرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت كننده كبد است و قرقره كردن آن نیز برای برطرف كردن ورم گلو مفید است.
این متخصص تغذیه  افزود: غوره میوه نارس انگور است كه طعم ترشی دارد و برای درست كردن سركه استفاده می‌شود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. سركه حاصل از تخمیر دانه‌های انگور در تسكین خارش‌های پوستی و جلدی مؤثر است.

خواص غوره و تهیه چاشنی هایی با آن

غوره میوه نارس انگور  است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند می باشد .
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .
هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار  از خوردن زیاد غوره خودداری كنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

خواص درمانی غوره :

غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2- آب غوره برای درمان چاقی  مفرط مفید است .

خواص شگفت انگیز آب هویج


       
آیا می‏دانید که یک لیوان آب هویج (۲۴۰سی سی)، بیش از ۸ برابر نیاز روزانه‏ی افراد به ویتامین A را تامین می‏کند؟!
ویتامین A برای رشد اندام‏ها به‏خصوص استخوان‏ها لازم و ضروری است. همچنین برای حفظ قدرت بینایی خیلی مهم است.
اینکه از قدیم گفته می‏شد خوردن هویج باعث می‏شود بهتر ببینید، صحیح است، زیرا کمبود ویتامین A باعث بروز مشکلات بینایی مثل شبکوری می‏شود.
اسفناج نیز دارای مقدار زیادی ویتامین A است. مخلوط آب هویج و آب اسفناج، نوشیدنی را به وجود می‏آورد که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است.
ویتامین A همچنین برای ماداران باردار و جنین خیلی مهم است. (البته خانم‏های باردار درمورد مصرف آب هویج باید با پزشک خود مشورت کنند، زیرا دریافت اضافی ویتامین A ممکن است باعث بروز ناهنجاری های جنینی شود.)
هر چند که ویتامین A برای حفظ سلامت بدن خیلی ضروری است، ولی باید در حد متعادل مصرف شود، زیرا مصرف مقادیر زیاد ویتامین A باعث مسمومیت کبدی و سایر مشکلات سلامتی می‏شود.

خواص هویج

خواص هویجهویج حاوی ویتامینهای بسیار و خواص بیشماری است و از خواص دارویی آن می توان در موارد زیادی استفاده کرد.

هویج گیاهی است دو ساله دارای ریشه راست و ساقه بی كرك كه نوع پرورش یافته آن در اكثر نقاط زمین كشت می شود . قسمت مورد استفاده گیاه هویج ،‌ریشه ،‌میوه و تخم آن است .
تركیبات شیمیایی: هویج دارای 87% آب ، 1/5 مواد ازته ، 0/02 % چربی ، 8% مواد گلوسیدی ، حدود 1/5% سلولز و مقداری ماده رنگی كاروتن (ویتامین A ) و دیاستازهای مختلف و ویتامین های A,B,C,D,E می باشد .

خواص و كاربردهاي گياه آلوورا

اين گياه امروزه در صنايع داروسازي، لوازم آرايشي و بهداشتي استفاده فراوان دارد. در آمريكا از اين گياه در تهيه لوازم آرايشي، لوسيون‌ها، شامپو‌ها و براي شكل دادن موها و رشد موها استفاده دارد.
قسمت مورد استفاده گياه شيره برگ‌هاي آن است. در سال 1935 استفاده باليني از اين گياه براي درمان التهاب‌هاي پوستي (درماتيت) ناشي از اشعه x ثابت شده است. در آن سال نشريه راديولوژي آمريكا استفاده از اين گياه را براي اين منظور توصيه كرد. هربرت نستي از شيره اين گياه براي درمان زخم‌ها، اگزما، بواسير و حتي نابينائي استفاده مي‌كردند اما امروزه در تحقيقات باليني مستمري كه بر روي اين گياه انجام شده است تنها بعضي از اثرات آن اثبات شده است.
در كاهش درد سوختگي و ترميم ناحيه سوختگي البته در سوختگي‌هاي درجه دوم و سوم مانند آفتاب زدگي و ناشي از اشعه x مؤثر است. مصرف خوراكي آن به‌عنوان مهسل كاربرد دارد.

صبر زرد - آلوورا


دکتر محمد علر نیلفروشان
سوال : در يك متن علمي فوايد صبر زرد يا آلوئه ورا را مطالعه كردم و اتفاقا در بازار كرمهاي حاوي آلوئه ورا را مي بينم. لطفا فايده هاي اين گياه در سلامت پوست و مو را بيان كنيد تا با آگاهي بدانم اين مواد را خريداري كنم يا از آن امتناع كنم ؟
جواب : نام گياهي است از راسته مارچوبه اي ها (Asparagales)، تيره سريشيان (Asphodelaceae) اين گياه بومي آفريقاي شمالي است. صبر زرد بي ساقه است البته برخي از آنها داراي ساقه اي بسيار كوتاه هستند. اين گياه 80 تا 100 سانتي متر رشد مي كند و از طريق پاجوش تكثير مي شود.
برگهاي آن نيزه اي كلفت و گوشتي بالبه هاي دانه دار است و رنگ آن سبز خاكستري مي باشد. گلهاي آن بر روي
سنبله اي مي رويد كه گاه تا 90 سانتي متر درازا دارد.
هر كدام از گلهاي آن آويخته است و داراي لوله اي 3-2 سانتي متري مي باشد. صبر زرد را از ديرباز در مناطق خشك- گرمسيري و نيمه گرمسيري جهان، هم به عنوان گياه زينتي و هم گياه درماني كشت مي كنند.
مصارف عمومي آلوئه ورا غالبا در تهيه كرمهاي موضعي است و در حفظ رطوبت پوست در پوستهاي خشك كمك كننده است. بعلاوه تركيبات آن در بهبود آثار سوختگي، اثرات ضد التهابي و كاهش اسكار ناشي از زخمها مفيد است.

آلــوچـه




 نویسنده : حسین محمدی



 درمان بیماری شبكوری ، رشد بدن ، درمان بیماری ضعف اعصاب.


    


درمان بیماری شبكوری - رشد بدن - درمان بیماری ضعف اعصاب - درمان بیماری كم خونی - درمان بیماری نقرس - مدر - دفع كرم معده - قطع ترشحات سفید رنگ خانمها و ...

آلوچه یا گوجه سبز

گوجه سبز یا آلوچه به میوهٔ درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNUS ازخانوادهٔRosaceae هستند، اطلاق می‌ شود.
بر پایهٔ نوشته‌ های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی‌ ها او لینکسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته می‌ شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران بهیونان آورده شده ‌است.


درخت گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ‌ های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌ آیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ‌ای و ظاهر نا مطلوب میوهٔ گوجه سبز می ‌شود. این میوه به سرعت می‌ رسد و مدت نگهداری آن در یخچال
۴ روز است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش ‌ها مصرف می‌ شود. این میوه غنی ازویتامین C، اسیدمالیک، اسیدسیتریک است. مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می ‌شود. این میوه طعمی تر شدارد و سفت و ترد است و در میان ایرانیان اغلب با نمک به عنوان تنقلات مصرف می ‌شود.

ویرایشارزش غذایی۱۰۰گرم گوجه سبز:
کربوهیدرات۵۱/۸گرم ، چربی۸۴/۲گرم ،پروتئین۶/۱گرم ، فیبر خام۵/۰درصد.
با مصرف۱۰۰ گرم گوجه سبز ،۵ درصد ویتامین،۱/۲  درصدویتامین B۱ (تیامین)،۹/۱ درصدویتامین  B۲ ریبوفلاوین) ،۸/۲ درصد نیاسین ،۱۳ درصد ویتامین C،۵/۱درصد کلسیم ،۲/۲ درصدفسفر،۵ درصدآهن و۶/۳ پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می ‌شود.

خواص درمانی ازگیل


azgil.jpgميوه مؤثر در تقويت خون بدن
ازگيل، ميوه درختي است كه در اواخر پاييز و اوايل زمستان مي رسد.گل هاي درخت ازگيل، سفيد و ميوه‌آن شبيه زالزالك است، با اين تفاوت كه ميوه ازگيل درشت تر و قهوه اي رنگ و طعمش شيرين و كمي گس است. هسته آن را مي كارند و درخت ازگيل را به درخت گلابي نيز پيوند مي زنند.
قسمت هاي مورد استفاده درخت ازگيل، برگ و ميوه آن است. اسم فارسي ازگيل «اردف» و «گيل»بوده است.
خواص ازگيل :
ازگيل سرشار از ويتامين هاي «ب» و «ث» و قند، تانن و سلولز و اسيد سيتريك است.
ازگيل داراي مقدار زيادي هيدرات كربن است كه مولي انرژي است .
ازگيل داراي ماده اي به نام تانن است كه بهترين دارو براي درمان عفونت هاي روده بزرگ است.