مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت كننده كبد است و قرقره كردن آن نیز برای برطرف كردن ورم گلو مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: غوره میوه نارس انگور است كه طعم ترشی دارد و برای درست كردن سركه استفاده میشود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. سركه حاصل از تخمیر دانههای انگور در تسكین خارشهای پوستی و جلدی مؤثر است.
وی اضافه كرد: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است. ضد عفونی كننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، برای لاغری سودمند است. غوره را به تنهایی نباید مصرف كرد به دلیل اینكه روی معده اثر منفی میگذارد. زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری كنند ، چون غوره ادرار آور است و امكان سقط جنین وجود دارد.
صفوی افزود: آبغوره تقویت كننده كبد است همچنین برای برطرف كردن ورم گلو، قرقره كردن آبغوره مفید خواهد بود. علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثهها و برای درمان چاقی مفرط مفید است.این متخصص تغذیه گفت: غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیك ، اسید فرمیك ، اسید سوكسینیك ، اسید اگزالیك ، اسید گلوكولیك و قند است.
منبع : jamejamonline.ir
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر