هر آنچه درباره "تب كريمه كنگو" بايد بدانيم
كارشناس مسئول دفتر بيماريهاي قابل انتقال بين انسان و حيوان مركز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت شيوههاي انتقال و پيشگيري از ابتلا به بيماري تب كريمه كنگو را تشريح كرد.
دكتر محمد زينلي در گفتوگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره چگونگي انتقال بيماري تب كريمه كنگو از حيوان آلوده به انسان، گفت: بحث انتقال بيماري از طريق گوشت مطرح نيست، بلكه بحث انتقال آن از طريق خون و ترشحات دام آلوده مطرح است. عمدتا اگر زمان ذبح، ويروس در دام وجود داشته باشد، توصيه آن است زماني كه لاشه حيوان جدا ميشود بايد در سردخانه و در دماي بين صفر تا چهار درجه سانتيگراد نگهداري شود. دماي يخچالهاي منازل نيز براي اين موضوع كفايت ميكند.