مصرف الكل خطر ابتلا به بيماري‌ها را تشديد مي‌كند


untitled-7.JPG
متخصصان علوم پزشكي در انگليس تاكيد كردند: بسياري از موارد مرگ ومير ناشي از ابتلا به بيماري‌هاي مزمن در انگليس، براثر مصرف روزانه الكل است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه آکسفورد در گزارش جديدي هشدار دادند: مصرف الکل خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن را تشديد مي‌كند.
اين متخصصان متذكر شدند كه دستورالعمل‌های فعلی وزارت بهداشت انگليس در مورد مصرف الكل با بهینه سازی وضعیت سلامت عمومی سازگاری ندارد.

انگور براي مقابله با آلزایمر مفيد است


متخصصان مركز پزشكي دانشگاه جورج تاون در آمريكا طي يك مطالعه جديد تاكيد كردند كه انگور قرمز حاوی نوعي ترکیب طبیعی است که اين تركيب به ميزان قابل توجهي براي مقابله با بیماری آلزایمر موثر است.
12 angoor.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين متخصصان خاطرنشان كردند: ترکیب موجود در انگور قرمز همچنین با علائم بیماری آلزایمر مبارزه کرده و از شدت آن به میزان محسوسی می‌کاهد. این يافته‌ها حاكيست ترکیب طبیعی موسوم به «رزوراترول» موجود در انگور قرمز نقش زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد. این ترکیب همچنین در گوجه و بادام زمینی یافت می‌شود.

فريزكردن گوشت، ويروس "تب كريمه كنگو" را غيرفعال مي‌كند/ مصرف گوشت سفيد موجب ابتلا نمي‌شود

هر آنچه درباره "تب كريمه كنگو" بايد بدانيم
01-133.jpg
كارشناس مسئول دفتر بيماري‌هاي قابل انتقال بين انسان و حيوان مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت شيوه‌هاي انتقال و پيشگيري از ابتلا به بيماري تب كريمه كنگو را تشريح كرد.
دكتر محمد زينلي در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره چگونگي انتقال بيماري تب كريمه كنگو از حيوان آلوده به انسان، گفت: بحث انتقال بيماري از طريق گوشت مطرح نيست، بلكه بحث انتقال آن از طريق خون و ترشحات دام آلوده مطرح است. عمدتا اگر زمان ذبح، ويروس در دام وجود داشته باشد، توصيه آن است زماني كه لاشه حيوان جدا مي‌شود بايد در سردخانه و در دماي بين صفر تا چهار درجه سانتي‌گراد نگهداري شود. دماي يخچال‌هاي منازل نيز براي اين موضوع كفايت مي‌كند.

جوهر لیمو



اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 می‌باشد. و نام آیوپاک آن 2hydroxypropane-1,2,3-tricarboxylic acid است. یکی از ساده‌ترین روش هایی که برای تولید آن بکار می‌رود استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر است.
کاربردهای ویژه
اسید سیتریک عمدتا به عنوان ماده محافظ مواد غذایی و چاشنی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد. نمکهای سیترات با فلزات گوناگون در افراد مریض به عنوان کمکهای غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از خواص بافری سیتراتها در کنترل PH در مواد تمیز کننده خانگی استفاده می شود.

لیمو ترش و فواید آن


این مقاله به برخی از فواید بسیار لیموترش پرداخته است          
    لیموترش نورچشم را زیاد می‌كند، از طاسی سرجلوگیری می‌كند، موهای سر را تقویت می‌كند. لیموترش میوه‌ایست، كاملا سالم در عین حال كه مقوی است می‌تواند به تمام باقت‌های عضلانی بدن غذا بدهد بدین سبب به آن عال تندرستی بدن نام داده‌اند.
لیموترش، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، ترنج، بالنگ، لیمو عمانی، توسرخ، نارنج، دارابی و ده نوع دیگر از این نوع میوه است و شبیه هم بوده و دارای خواص مشابه هستند، میوه و گل، برگ، شكوفه، ساقه و درختان كه همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولی دارای منافع مشترك بوده و و میتوان آنها را به هم پیوند زد حتی میتوان روی یك درخت پیوند درختهای دیگر را زد و انواع میوه‌های این تیره و نوع را از یك درخت بدست آورد.
● میوه‌های پیوندی از نظر ظاهر درشت‌تر، شاداب‌تر و گواراترند. املاح و ویتامینهای موجود در لیموترش: لیموترش سرشار از ویتامین‌های (آ)و (ب) و به ویژه ویتامین (ث) و دارای آهن، كلسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. در لیموترش اسیدهای زیادی وجود دارد كه از همه مهمتر اسید سكوربیك و اسید سیتریك است كه از بین برنده اسیداوریك است.

خواص لیمو شیرین

ليمو شيرين ميوه‌اي سرشار از كلسيم است كه مي‌تواند در جلوگيري از پوكي استخوان به خصوص در زنان نقش موثري ايفا كند.
يوسف نقيايي در گفت وگو با ايسنا ، اظهار داشت: ‌ليمو شيرين ميوه‌اي است كه در حدود 28 كيلو كالري انرژي دارد و در مقايسه با بعضي از ميوه‌ها انرژي كمتري دارد.
وي ضمن اشاره به مهمترين تركيبات قابل توجه ليمو شيرين از جمله، اسيد سيتريك و ويتامين C اظهار داشت: نقش پيشگيري كننده ويتامين C موجود در اين ميوه از بروز سرماخوردگي و سرطان‌ها به اثبات رسيده است.
وي افزود: در صورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلي، مقدار 77 ميلي گرم ويتامين C به بدنمان مي‌رسد؛ در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلي، فقط داراي 53 ميلي گرم ويتامين C است.

لیمو عمانی و خواص آن


Citrus aurantifolia

لیمو عمانیلیموعمانی یا لیمو امانی، لیمو ترش شیسه یا تغن از میوه‌ هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش ‌های ایرانی چون قورمه ‌سبزی و قیمه استفاده می‌ کنند.
در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.
معمولا لیمو عمانی خشک شده را پیش از ریختن در غذا سوراخ، شکسته یا خرد می‌ کنند یا در کشورهای دیگر گاهی آن ها را کوبیده و به صورت گرد به خوراک‌ های برنجی یا در خوراک‌ های خلیجی پُرادویه با نام بهارات یا کبسا می ‌ریزند.

خواص لیمو عمانی

لیمو عمانی خیلی ترش است . خنک کننده است . اشتها آور است . ضدعفونی کننده . مقوی معده و موثر و دارای کمی ویتامیت C
limooلیمو بهترین هدیه برا بیماران  فشار خون می باشد . ( به صورت دم کرده )
با کمک رادیو اکتیو ی که در لیمو و جود دارد جلوی پیری را خواهد گرفت . ترشی لیمو نه تنها
برای مبتلایان به زخم معده مضر نیست بلکه صد رد صد مفید هم هست و از فلج کودکان عزیز جلو گیری خواهد کرد و ضد سر طا ن هم  می باشد .
در شبه جزیره ما لا یا برگ های لیمو عمانی را له کرده و برای سر درد روی پیشانی می گذارند تا سردرد خود را خوب کنند.
 یک تجربه : چنانچه دندان درد داشتید یک مقدار کم جوهر لیمو روی دندان  خود بگذارید بعد چند ثانیه اثر خوب و رفع دندان درد خود را تجربه فرمایید( جوهر لیم ضد دندان درد است )




فواید آبغوره

فواید آبغورهمرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت كننده كبد است و قرقره كردن آن نیز برای برطرف كردن ورم گلو مفید است.
این متخصص تغذیه  افزود: غوره میوه نارس انگور است كه طعم ترشی دارد و برای درست كردن سركه استفاده می‌شود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. سركه حاصل از تخمیر دانه‌های انگور در تسكین خارش‌های پوستی و جلدی مؤثر است.

خواص غوره و تهیه چاشنی هایی با آن

غوره میوه نارس انگور  است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند می باشد .
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .
هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار  از خوردن زیاد غوره خودداری كنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

خواص درمانی غوره :

غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2- آب غوره برای درمان چاقی  مفرط مفید است .