هل
سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل سیاه هم از از
همین خانواده محسوب میشود ، اما استفاده آن بهعنوان ادویه در ایران بیشتر
بصورت هل سبز است. اما در خارج از ایران این گیاه در اشکال مختلفی اعم از
پودر و روغن ارائه میشود که در مصارف گیاهپزشکی و صنایع غذایی کاربرد دارد
هل سبز یكی از چاشنیهای معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نانها، شیرینیها و بهخصوص مرباها، هل است.
البته در مقام مقایسه، هندیها و پاكستانیها بیشترین مصرف كنندههای هل در جهان هستند.
شاید
جالب باشد بدانید هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیلهاست و انواع مختلف آن
شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز است كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.
در ایران بیشتر از هل سبز استفاده می کنند.