خواص درمانی:
بامیه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.
- یامیه یک سبزی لذیذ و مقوی است.
- جوشانده ی بامیه تقویت کننده و نرم کننده ی پوست است.
- بامیه ادرارآور است.
- بامیه درمان کننده ی سوزش و درد در مجاری ادرار است.
- لعاب حال از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم کننده و برای درمان سوزاک به کار می رود.
- تخم بامیه محرک قلب و ضد اسپاسم است.
- تخم بامیه عرق آور است.
- برای اسان زایمان کردن به زن حامله قبل از زایمان بامیه می دهند.
- از بامیه ضماد تهیه کنید و روی زخم بگذارید آن را التیام می دهد.
- در قدیم از جوشانده ی بامیه برای درمان بیماری سفلیس استفاده می کردند.
- بامیه را بجوشانید کمی شکر بیا عسل به آن اضافه کنید این شربت برای درمان زخم گلو و گرفتگی صدا مفید است.
- بامیه بهترین داروی مرض قند است زیرا لوزالمعده را فعال می کند.
- بامیه را باید در ظروف چینی یا شیشه ای پخت زیرا پختن آن در ظروف مسی و آهنی باعث تغیییر رنگ آن می شود.
- بامیه بدن را قلیایی می کند.
- اگر ناراحتی روده یا معده دارید بامیه بخوریدآن را درمان می کند.
- خوردن بامیه زخم معده را درمان می کند.
- استفاده از بامیه مفاصل را نرم می کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می کند.
مضرات بامیه:
بامیه به هیچ وجه مضر نیست ولی برای اشخاصی که سرد مزاج هستند مناسب نمی باشد و اگر این گونه اشخاص بخواهند بامیه بخورند بهتر است که آن را با ادویه ی گرم مانند دارچین یا زنجبیل میل کنند.
نگارش : مردی از دیار پارس
منبع : مردان پارس - اسرار پزشکی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر