جوانه کنجد

جوانه کنجد
جوانه کنجد در مدت چند ساعت تهیه می شود و سرشار از پروتئین گیاهی و اسیدهای چرب ضروری است که بدن بشدت به آنها نیازمند است و در جوانه کنجد به میزان بیشتر از دانه کنجد یافت می شود. همچنین سرشار از ویتامین های ب۶، ب۹، E، آهن، منیزیم، کلسیم، فیبر، پتاسیم، فسفر، زینک و روی است.
کنجد به عنوان آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد که باعث مشکلات قلبی عروقی و پیری زودرس می شوند مبارزه می کند. دانه های کنجد منبعی از کلسیم به شمار می رود و کنجد با پوست و بخصوص جوانه زده منبع عالی از آهن است و باعث اکسیژن رسانی بهتر به مولکول های قرمز خون می شود. روی ماده ای که به دشواری در مواد غذایی مصرف می شود به وفور در کنجد حتی در کنجد تفت داده شده موجود است.
دانه های کنجد را باید دور از نور در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد. برای تهیه جوانه کنجد دانه هایی با پوست را در کاسه پرآب ریخته به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت خیسانده سپس آب ظرف را خالی کنید اگر ریشه های سفید رنگ نمایان شده اند نشانه جوانه زدن کنجد است. می توان آنها را در همین زمان مصرف کرد درغیر این صورت آنها را در ظرف قرار داده و با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید پس از ۳۶ ساعت جوانه سفید رنگ کنجد رشد می کند. هر روز بایستی آب اضافی کنجد را دور ریخته و آنها را مرطوب کنید.

منبع:  http://www.aftabir.com/









هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر