يك متخصص مسموميتها توصيه كرد: غذاهاي مانده در يخچال را يک بار بيشتر گرم نکنيد و اگر در اين مرحله چيزي از غذا باقي ماند آن را ديگر مصرف نکنيد.
دكتر سيد نادر مصطفوي يزدي در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه يزد، در خصوص مسموميت ناشي از کنسروها گفت: در مجموع 7 نوع سم بوتوليسم داريم كه سه نوع آن در انسان بيشتر بيماري زا است و انواع بيماري از جهت نحوه ايجاد آن شامل بوتوليسم نوزادي، مسموميت غذايي و بوتوليسم زخم است.
وي اظهار داشت: کلستريديوم بوتولينوم يك ميکروب ميلهاي شكل (باسيل) است و زماني كه در محيط داراي پروتئين با PH مناسب مانند کنسروها يا غذاهاي مانده قرار گيرد، شروع به رشد ميكند و مواد دفعي آن همان سم بوتولونيوم است.