ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد. همانطور که میدانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهمترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاهخواران است....
ماش ویژگیهای متفاوتی دارد و یکی از مواد غذاییای است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار میرود.
ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی میدهد. از جمله اینكه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی بسیار مفید است.
پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه میشود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاكسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود.