
محمد علیمی متخصص تغذیه در گتفگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در زمان امتحانات وعده های غذایی را افزایش داده و در هر وعده غذایی حجم غذايتان را كاهش دهيد، از مصرف غذاهای مانده و گرم کردن دوباره آنها بپبرهیزید چون این عمل موجب از بین رفتن خاصیت مواد مغذی می شود که در نتیجه ترکیبات گوگردی نامطبوعی را آزاد می کند که منجر به تولید گاز می شود.
وی ادامه داد: با مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و آبدار که حاوی مواد مغذی می توانید از احساس خستگی، بی حالی و خواب آلودگی در زمان امتحانات جلوگیری کنید.
وی ادامه داد: با مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و آبدار که حاوی مواد مغذی می توانید از احساس خستگی، بی حالی و خواب آلودگی در زمان امتحانات جلوگیری کنید.