فلفل بهار


 Pepper Spring


دانه معطري است به اندازه نخود و به رنگ قهوه اي تيره كه درخت آن در مناطق گرمسيري مي رويد. ( منظور از ((بهار)) در اسم اين دانه ،سرزمين بهارات يا هندوستان است، نه فصل اول سال)

فلفل بهار بر خلاف آنچه از اسمش بر مي آيد تند نيست و عطر آن به ميخك و جوز بويا و دارچين شباهت دارد.
به همين دليل در زبان انگليسي آن را All spice يعني همه ادويه مي نامند : ولي اين به اين معني نيست كه مخلوطي از آن سه ادويه مي تواند جانشين فلفل بهار شود.

ولي به دليل اينكه فلفل بهار به راحتي در دسترس نيست، مي توان از تركيب ميخك ، دارچين، جوز بويا، يا زنجبيل All Spice را بدست آورد.

مصرف فلفل بهار در تركيب ادويه هندي است. غالبا در تركيب ادويه آذربايجاني هم به كار مي رود.

و در بعضی شیرینی ها هم بجز غذا کاربرد دارد.

منبع:http://www.roozmenu.com/showpost.php?p=174484&postcount=28

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر