عسل یک واژه عربی است كه در فارسی آن را انگبین می گویند و عبارت است از شهد گل ها كه زنبور عسل توسط خرطوم كوچک خود آن را مكیده و از راه دهان به كیسه بسیار كوچک خود موسوم به كیسه عسلی وارد می كند. وقتی میزان شهد جمع آوری شده به حدود <۴۰> میلی گرم رسید، گل ها را رها كرده و به سمت كندو پرواز می كند. جالب اینكه برای تهیه یک كیلو عسل، زنبورها باید شهد <۲۰> میلیون گل را جمع و به كندو حمل كنند. جالب تر این است كه زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی كه مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل ها نمی نشیند.
درباره فواید عسل چه می دانیم؟
خواص و مواد موجود در عسل
همانطور كه می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین كننده هایی است كه انسان استفاده كرده و حاوی قندهایی چون گلوكز، فروكتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، كلسیم، كلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینكه ویتامین هایی همچون۱ا، ۲ا، ۶ا، ۵ا ۳او ٴنیز براساس كیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
درباره فواید عسل چه می دانیم؟
خواص و مواد موجود در عسل
همانطور كه می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین كننده هایی است كه انسان استفاده كرده و حاوی قندهایی چون گلوكز، فروكتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، كلسیم، كلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینكه ویتامین هایی همچون۱ا، ۲ا، ۶ا، ۵ا ۳او ٴنیز براساس كیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.