هیجان و اضطراب مصرف کربوهیدرات را بالا می برد

هیجان و اضطراب زیاد باعث می شود که فرد در طول روز کربوهیدرات (شکلات، شیرینی، قند...) مصرف کند.
پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: افسردگیعلائم بسیاری دارد از جمله علائم آن تحریک کم، ورزش و فعالیت بدنی کم و فرد گوشه گیر شده و از دیگر علائم آن مصرف شیرینی و شکلات است.

وی در ادامه به این موضوع اشاره کرد: افرادی که دچار اضطراب بالا و هیجان زیاد هستند قند خون آن ها بالا پایین آمده و باعث شده در طول روز کربوهیدرات (قند، شیرینی، شکلات، ...) مصرف کنند.
 وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف شیرینی و شکلات در طول روز دلیل بر افسردگی فرد نیست بلکه ممکن است دلیل بر اضطراب و هیجان فرد باشد

روغن را در محیط تاریک نگهداری کنید

شهروندان بهتر است توصیه های مربوط به مراحل خرید، استفاده و نگهداری روغن های مختلف خوراکی برای حفظ سلامتی خود را جدی بگیرند.
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛دکتر رسول دشتی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: باید توجه داشت که در زمان خرید به شماره پرونده ساخت، شماره یا مجوز واردات کالا، تاریخ تولید و انقضاء آن همواره مدنظر قرار گیرد و نوع روغن و نحوه استفاده از آن را به دقت مورد توجه قرار دهیم.

دکتر رسول دشتی با اشاره به این نکته که در حین استفاده از روغن باید درب ظرف بسته و دور از گرما نگهداری شود، خاطر نشان کرد: روغن را همواره باید در محیط های تاریک نظیر کابینت بسته آشپزخانه و یا ترجیحا یخچال نگهداری کرد و این نکته را رعایت شود که ظروف روغن با حجم کمتر زا خریداری کنیم تا مدت زمان مصرف آن کوتاه باشد.

طریقه مصرف گیاهان دارویی

دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و محقق طب اسلامی - ایرانی در یادداشتی به خبرگزاری سینا از طریقه کلی مصرف گیاهان دارویی گفت. وی در این یادداشت طرق مختلف این گیاهان را به 11 بخش مختلف تقسیم بندی کرده است که هر کدام نسبت به نیاز بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طریقه مصرف گیاهان دارویی کامل 
۱ـ بصورت دم کرده: 
براساس نوع بیماری و شدت آن میزان معیتی از داروی گیاهی در مقدار معینی آب ریخته می‌شود و سپس به آرامی در دمای نزدیک جوش می‌رسد سپس به مدت ۱۵ ـ ۱۰ در‌‌ همان دما می‌ماند و بعد از آن با عسل یا خرما یا به تنهایی مصرف می‌شود. 
۲ـ بصورت جوشانده: 
این روش برای حفظ موادی که ممکن است در اثر حرارت از بین بروند بکار می‌رود؛ بدینصورت که گیاه دارویی پورد شده در آب جوشیده ولرم شده در ظرف مدت ۶ تا ۱۲ ساعت خیسانده می‌شود و در حرارت ۳۷ درجه سانتیگراد انکوبه و سپس میل می‌شود. 

تغذيه با شير مادر از ابتلا به اسهال پيشگيري مي‌كند


40481.jpgيك متخصص كودكان در يزد گفت: تغذيه با شير مادر باعث پيشگيري از ابتلا به اسهال مي‌شود.
دكتر فرشيد فروزنيا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه يزد، گفت: بيماري اسهال در فصول گرم سال به خصوص تابستان از شيوع بيشتري برخوردار است و بيشتر از طريق آب و غذاي آلوده منتقل مي‌شود البته ممكن است در كل فصول سال ديده شود كه در فصل‌هاي سرد سال بيشتر از نوع عفونت‌هاي ويروسي هستند.

چشالو

http://www.montosogardens.com/longan_E_Wai_small.jpgنام علمی : Dimocarpus longan


چشالو میوهٔ گیاهی ، از تیرهٔ ناترکیان (Sanidaceae)و راستهٔ ناترک‌سانان است که شفت و دارای آرایشی خوشه‌ای است
هستهٔ سیاهرنگ آن را گوشته‌ای شفاف احاطه کرده که به آن نمایی چشم مانند داده است.
شکل این میوه کروی و به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد یا قرمز و بومی هند و سریلانکاست.


فواید نارنج

فواید نارنج
پوست نارنج ، داخل نارنج دارای فواید بسیار زیادی می باشد ، آیا از این فواید اطلاعی دارید؟

امروزه قسمت‌های مختلف درخت نارنج مصارف فراوانی در پزشكی یا علم تغذیه دارد. به علاوه، استفاده از آن در زیبایی نیز جایگاه ویژه‌ای یافته است.
دكتر مهرانگیز توتونچی عضو گروه درد جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: در پوست نارنج انواع ویتامین‌های A ،B ،C و كاروتنوئید و پكتین و مواد دیگر وجود دارد و از پوست تازه آن اسانس نارنج به دست می‌آورند.

ترنج

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

 
ترنج (Citrus bergamia Risso) گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است. مزه میوه ترنج اندکی تلخ‌تر از گریپ‌فروت است ولی ترشی آن از لیمو کمتر است. گرچه خاستگاه این گونه روشن نیست ولی این گیاه در مناطق مدیترانه‌ای می‌روید و در کشورهای ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت می‌شود[۱]. از اسانس ترنج برای مزه دادن به انواع چای و شیرینی استفاده می‌شود. درخت ترنج تا اندازه‌ای به یخبندان حساس بوده و در مناطق با یخبندان و سرمای کم به خوبی می‌روید. ترنج را می‌توان با پیوند زدن و یا از طریق رویش دانه تکثیر کرد.

«ترگیل» سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند


«ترگیل» سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند










ترگیل به میوه گیاهی به نام لاتین منگوستین (Mangosteen) گفته می شود که گرد و کوچک است. گاه بنفش مایل به قرمز و بخش خوراکی آن نرم و سفیدرنگ است. گیاه این میوه استوایی سیستم دفاعی را تقویت می کند و در سراسر کشورهای گرمسیر قاره آسیا از جمله تایلند، برمه، ویتنام، هند، چین، اندونزی، کامبوج و فیلیپین می روید. در این مطلب از «Ask.com» به چند خاصیت این میوه اشاره می کنیم.
این میوه خاصیت طبیعی آنتی بیوتیک، ضدعفونی کننده، ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضد التهابی و ضد حساسیت دارد.
پوست ترگیل، برای درمان اسهال، عفونت مثانه ای، کیست سوزاک و جوش های پوستی بسیار موثر است.
سلول هایی را که توسط رادیکال های آزاد آسیب می بینند درمان می کند و مانع وخیم تر شدن بیماری ها می شود.
حاوی ماده ای به نام Xanthones است که برای بیماری های قلبی، عروقی مفید است.
جوشیده تهیه شده از برگ و پوست درخت این میوه، اختلال ادراری را درمان می کند.
عصاره آن، برای درمان آسم و اگزما مفید است. تعدادی از خوانندگان عزیز خواسته بودند که بگوییم این گیاهان را از کجا تهیه کنند. تا جایی که ما می دانیم این گیاه در ایران وجود ندارد و قصد ما از بیان خواص چنین گیاهانی آشنایی با گونه های مختلف گیاهی است که در سرتاسر جهان یافت می شود. 

خواص آناناس

خواص آناناس

آناناس یک منبع عالی برای ماده معدنی منگنز می‌باشد، که ماده ای بسیار عالی برای تواید انرژی و مقابله در برابر آنتی اکسیدانها می‌باشد.
 
آناناس میوه نواحی گرمسیری محسوب می‌شود و مزه آن چیزی بین شیرین و ترش است. آناناس جسمی بیضی شکل است که در اطراف آن گلهایی جمع شده اند که این گلها هیچ میوه ای نمی‌دهند. آناناس از خانواده بروملیاسه می‌باشد که گیاهانی غالباً علفی و تقریباً درختچه مانند هستند. این خانواده حاوی یک ماده بسیار مهم برای سلامت به عنوان آنزیم بروملین می‌باشند.

کام کوات


کام کوات که آن را کین کان هم می نامند، میوۀ درختی همیشه سبز است که ارتفاع آن تقریبا به 10 فوت می رسد. درختان کام کوات اغلب بومی آسیا هستند و به ویژه در چین و اندونزی به وفور یافت می شوند. این درختان همچنین در ژاپن و ایالات گرم امریکا مثل فلوریدا و کالیفرنیا کاشته می شوند. اگرچه بسیاری از درختان کام کوات را به خاطر میوه های خوراکی و شیرین آن می خورند ولی به خاطر ظاهر زیبا، برگهای براق و شکوفه های سفید رنگ آن که در تابستان جوانه می زنند، عده ای تمایل به نگه داری آن در خانه دارند. علاوه بر این از شاخه های آن برای کارهای تزئینی نیز استفاده می شود. میوه های شیرین و آبداری داشته و بسته به این که در کجا کشت شده باشند، به شکل های گرد، بیضی و در رنگ های زرد و نارنجی یافت می شوند. اندازه ی این میوه یک تا یک و نیم اینچ است و از ماه دسامبر، یعنی اواسط آذر ماه تا ماه ژوییه یعنی اواخر خرداد ماه، در بازار یافت می شوند. شما می توانید این میوه را برای مدت دو هفته در ظرفی پلاستیکی و در یخچال نگه دارید. از این میوه می توان ژله، مربا و مارمالاد تهیه کرد و در سالاد و غذا هم از آن استفاده نمود.

منبع:http://negah.irib.ir/media/show_pic/6469