کام کوات


کام کوات که آن را کین کان هم می نامند، میوۀ درختی همیشه سبز است که ارتفاع آن تقریبا به 10 فوت می رسد. درختان کام کوات اغلب بومی آسیا هستند و به ویژه در چین و اندونزی به وفور یافت می شوند. این درختان همچنین در ژاپن و ایالات گرم امریکا مثل فلوریدا و کالیفرنیا کاشته می شوند. اگرچه بسیاری از درختان کام کوات را به خاطر میوه های خوراکی و شیرین آن می خورند ولی به خاطر ظاهر زیبا، برگهای براق و شکوفه های سفید رنگ آن که در تابستان جوانه می زنند، عده ای تمایل به نگه داری آن در خانه دارند. علاوه بر این از شاخه های آن برای کارهای تزئینی نیز استفاده می شود. میوه های شیرین و آبداری داشته و بسته به این که در کجا کشت شده باشند، به شکل های گرد، بیضی و در رنگ های زرد و نارنجی یافت می شوند. اندازه ی این میوه یک تا یک و نیم اینچ است و از ماه دسامبر، یعنی اواسط آذر ماه تا ماه ژوییه یعنی اواخر خرداد ماه، در بازار یافت می شوند. شما می توانید این میوه را برای مدت دو هفته در ظرفی پلاستیکی و در یخچال نگه دارید. از این میوه می توان ژله، مربا و مارمالاد تهیه کرد و در سالاد و غذا هم از آن استفاده نمود.

منبع:http://negah.irib.ir/media/show_pic/6469

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر