از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
ترنج (
Citrus bergamia Risso) گیاهی از خانواده
مرکبات
است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو
است. مزه میوه ترنج اندکی تلختر از گریپفروت است ولی ترشی آن از لیمو
کمتر است. گرچه خاستگاه این گونه روشن نیست ولی این گیاه در مناطق
مدیترانهای میروید و در کشورهای ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت
میشود
[۱].
از اسانس ترنج برای مزه دادن به انواع چای و شیرینی استفاده میشود. درخت
ترنج تا اندازهای به یخبندان حساس بوده و در مناطق با یخبندان و سرمای کم
به خوبی میروید. ترنج را میتوان با پیوند زدن و یا از طریق رویش دانه
تکثیر کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر