
مقدمه:
نظر به اشتیاق خوانندگان محترم مبنی بر آشنایی با خصوصیات، مضرات و فواید استفاده از ظروف مختلف، از این شماره به بعد، در نظر داریم سلسله مطالبی را در مورد انواع مختلف ظروف از قبیل پلیمر، ملامین، چینی، بلور، سفال، انواع فلزات و تفلون ارائه دهیم.
ظروف ملامین ظروفی هستند كه به دلایلی نظیر مقاومت آنها در برابر شكستن، ارزان و سبک بودن، در زمانی نه چندان دور مورد توجه مردم و مصرف كنندگان بودند. البته در طی سالیان اخیر و با ورود ظروف دیگری نظیر پیركس، چینی، آركوپال و ... این ظروف كاربرد خویش را در مجالس و محافل رسمی از دست داده و به صورت ظروفی كه تنها در برخی اوقات خاص نظیر مسافرتها و پیک نیک مورد استفاده قرار میگیرند، تبدیل گردیده اند.
نظر به اشتیاق خوانندگان محترم مبنی بر آشنایی با خصوصیات، مضرات و فواید استفاده از ظروف مختلف، از این شماره به بعد، در نظر داریم سلسله مطالبی را در مورد انواع مختلف ظروف از قبیل پلیمر، ملامین، چینی، بلور، سفال، انواع فلزات و تفلون ارائه دهیم.
ظروف ملامین ظروفی هستند كه به دلایلی نظیر مقاومت آنها در برابر شكستن، ارزان و سبک بودن، در زمانی نه چندان دور مورد توجه مردم و مصرف كنندگان بودند. البته در طی سالیان اخیر و با ورود ظروف دیگری نظیر پیركس، چینی، آركوپال و ... این ظروف كاربرد خویش را در مجالس و محافل رسمی از دست داده و به صورت ظروفی كه تنها در برخی اوقات خاص نظیر مسافرتها و پیک نیک مورد استفاده قرار میگیرند، تبدیل گردیده اند.