نکاتی که در مورد پاپ کورن نمی‌دانید

فیبر بالا، چربی کم و روح کوچک هر دانه؛ این‌ها از خواص ذرت هستند.
1- نام علمی پاپ کورن "zea mays everta" است و این تنها نوعی از ذرت است که پف می‌کند و می ترکد.
2- هزاران سال است که مردم از خوردن پاپ کورن لذت می‌برند اما بد نیست بدانید که در سال 1948 دانه‌های بوداده شده‌ای مربوط به پنج هزار سال پیش در غارها کشف شد.
3- قبایل بومی آمریکا پاپ کورن را با چاشنی سبزیجات خشک شده، ادویه و حتی فلفل قرمز تند می‌خوردند. آنها در تهیه سوپ نیز از پاپ کورن استفاده می‌کردند.
4- برخی از قبایل بومی آمریکایی معتقد بودند در هر دانه از پاپ کورن روحی زندگی می‌کند که معمولا مزاحم انسان‌ها نمی‌شوند مگر آن که خانه‌شان گرم شود.

نکاتی درباره دل و قلوه و جگر!


دل، جگر و قلوه در گروه گوشت‌ها هستند و در مقدار مساوی با گوشت‌ها، خواص و ویژگی‌های تقریبا یكسانی دارند و ...
نکاتی درباره جگردر بحث تغذیه، رژیم و فرهنگ غذایی، هر یك از خوراكی‌ها در بخش خاصی از هرم غذایی قرار می‌گیرند كه با سایر خوراكی‌های آن گروه از هرم، تقریبا خواص مشتركی دارند. به عنوان نمونه دل، جگر و قلوه در گروه گوشت‌ها هستند و در مقدار مساوی با گوشت‌ها، خواص و ویژگی‌های تقریبا یكسانی دارند...

نیشکر

تصویرمقدمه

نیشکر یکی از گیاهان تیره گندم است. نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای 14 تا 17 درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی و همچنین بعد از استخراج قند ملاس و تفاله آن به عنوان محصول جانبی که که از آنها به ترتیب در تهیه الکل و تغذیه دام استفاده می‌شود. سابقه کشت این گیاه حدود 600 سال قبل از میلاد در گینه و اندونزی و هند گزارش شده است.

اسکندر در بازگشت از هندوستان آن را به اروپا برد. امکان این است که قبل از اسلام نیشکر در عربستان و ایران و مصر کشت می‌شده است. حکومتهای اسلامی در نیشکر کاری و شکرگیری از نیشکر در ممالک تحت تصرف خود سهم بسزایی داشته‌اند. به هر حال در اکثر کتابهای تاریخی ایرانیان را اولین مردمی می‌دانند که از نیشکر شکر استخراج کرده‌اند.

تباشیر



همانطور كه خیزران در معرفى خود گفت ، به مغز نوعى از آن كه جسمى فوق العاده سفید است ، تباشیر هندى یا تباشیر قلمى مى گویند.
اعراب تباشیر را طباشیر مى نویسند و به كنایه هر شى ء سفید را در ادبیات تباشیر گویند. چنانكه سفیدى صبح را تباشیر گفته اند. تباشیر قلمى كه از جوف نوعى خیزران به دست مى آید، تركیبى از سیلیكات منیزى است . پیشینیان را عقیده بر آن بود كه اگر مقدار كمى از آن را در كوزه آب بریزند، آب آن بهتر رفع عطش مى كند. مقوى قلب و مسرت آفرین بوده و خوردن آن با سكنجبین جهت از بین بردن وحشت و غم و اندوه تجویز شده است ، مسكن معده و جگر بوده و مسكن التهاب عطش است ، صفرابر و درمان اسهال خونى است . ضماد آن با عسل ورمهاى چشم را از بین مى برد و مكیدن آن جوش دهان اطفال را درمان مى كند.
در داروسازى جدید به كربنات منیزى كه شباهت به تباشیر دارد، تباشیر فرنگى لقب داده اند. فلز منیزى در سبزینه گیاهان به جاى آهن در خون انسان است . املاح منیزى مسهل بوده و مقدار كم آنها ملین است ، كبد را پاك و مجارى دفع سموم را لاروبى مى كنند و بهترین نقش آنها جلوگیرى از پیشرفت سرطان بوده و ترمز سرطان لقب گرفته اند.


منبع:http://www.avesinaaa.mihanblog.com/post/tag

شاهي - تره تيزک

شاهيGarden Cress

شاهي (تره تيزک) از خانواده چليپاييان با نام علمي Lepidium sativum  مي باشد. شاهي گياه بومي مديترانه شرقي است.
اين گياه يك ساله و به ارتفاع 20 تا 30 سانتي متر است كه در نواحي مختلف ايران نيز، پرورش مي يابد.
شاهي به عنوان غذا و دارو مصرف مي شود.
سبزي شاهي را خيلي راحت مي توان کاشت و خيلي راحت و سريع آماده برداشت مي شود.
اين گياه براي روش هيدروپونيک (رشد و نمو گياه در آب) نيز مناسب است.
قسمت هاي قابل استفاده شاهي شامل ريشه ها، برگ ها و تخم شاهي مي باشد.

اگر مشکل خروپوف تان را درمان نکنید به طلاق نزدیک می شوید!

خروپف حالتي نيست كه فقط فرد مبتلا از آن اذيت شود، اين حالت كه گاه بيماري است و گاه نمي‌شود آن را يك بيماري دانست، هم خود فرد و هم همسريا ساير اعضاي خانواده او را آزار مي‌دهد. اگر مي‌خواهيد بدانيد علت خروپف و درمان آن چيست، اين مطلب را از دست ندهيد


«خانمي به دليل خروپف همسرش از دادگاه تقاضاي طلاق كرد...»، «مردي از همسرش به دادگاه شكايت كرد. اين مرد در دادگاه گفت، همسرش چند سال هرشب به او قرص خواب مي‌داده تا متوجه خروپف زن نشود.» اين دو اتفاق واقعي هستند، شايد شما هم در مورد آنها و داستان‌هاي مشابه آنها شنيده باشيد، احتمالا خودتان يا اطرافيان‌تان هم با موضوع «خروپف» مشكل داريد،‌ اما اصلا مي‌دانيد خروپف چرا به وجود مي‌آيد و چگونه مي‌توان آن را برطرف كرد؟

طبیعت ، زراعت و سلامت

 نوشته  : مهندس سیدجمال عزیزی كارشناس ارشد مهندسی كشاورزی 

غذا انرژی لا زم برای انجام فعالیت های فیزیكی و اعمال غیرارادی مثل تنفس را تولید كرده و مواد مغذی لا زم برای رشد و ترمیم بدن را تامین می نماید. بنابراین مواد مغذی موجود در غذا ممكن است تولید انرژی نموده و یا پروتئین لا زم برای رشد و ترمیم را در اختیار بدن قرار دهند. برخی دیگر نیز مثل ویتامین ها و موادمعدنی اعمال حیاتی را تنظیم می نمایند. احتیاج بدن به انرژی و پروتئین به عوامل متعدد از جمله سن، جنس، حرفه و فعالیت فیزیكی، شرایط فیزیولوژیكی، وزن و شرایط آ‌ب و هوایی بستگی دارد. در دوران بارداری به علت تغییرات متابولیكی و رشد جنین، پروتئین لا زم نسبت به دوره غیرحاملگی تا ۲۵ درصد افزایش می یابد. شیر دادن نوزاد هم احتیاج مادر به پروتئین را بالا  می برد.

آشنایی با ظروف بلوری

نوشته  : دكتر محمد حضوری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم 
ظروف  بلور و شیشه ای از نظر خصوصیات فیزیكی (نظیر مقاومت در برابر فشار، حرارت و ...) به انواع مختلفی تقسیم می شوند. در واقع این خصوصیات فیزیكی موجب ایجاد كاربری خاص برای آ‌ن ظروف می گردند. به عنوان مثال ظروف مقاوم در برابر حرارت نظیر برخی انواع پیركس ها و ظروف شیشه ای، برای پخت و پز غذا قابل استفاده می باشند. ظروف بلور به سه دسته اصلی تقسیم می شوند كه عبارتند از ظروف شیشه ای، ظروف پیركس و ظروف آ‌ركوپال.

سیگار، آتشی بر خرمن سلامت

نوشته  : مریم سالک زمانی، كارشناس ارشدعلوم تغذیه اداره كل استاندارد وتحقیقات صنعتی استان آذربایجان شرقی 
مقدمه 
علیرغم فعالیت هایی كه در جهت مبارزه با دخانیات صورت می گیرد، استفاده از سیگار همچنان یكی از مشكلا ت مربوط به نوجوانان وجوانان می باشد. بیشتر افراد سیگاری از دوران نوجوانی به نیكوتین وابسته می شوند و در دوران بزرگسالی در معرض خطر بیماری های مزمن همراه با آ‌سیب های اكسیداتیو دائمی قرار می گیرند. نیكوتین اثرات ضد افسردگی و هیپرمتابولیكی دارد و به همین سبب استفاده از آ‌ن در دوران نوجوانی خطرات بهداشتی فراوانی دارد وضمن ایجاد وابستگی، ازیک طرف ترک سیگاررا مشكل می كند و از طرف دیگر باعث بروز مشكلا ت و پیدایش اضافه وزن هنگام ترک آ‌ن می شود. مقاله حاضر نگاهی دارد به ارتباط بین تغذیه، سلا متی و سیگار. 

درباره روغن پالم بیشتر بدانیم

نوشته  : آرزو حقیقیان رودسری - كارشناس ارشد تغذیه 
بیماری های قلبی- عروقی یكی از مهمترین علل مرگ در كشورهای در حال توسعه می باشد و میزان مرگ و میر در بسیاری از نقاط دنیا به سرعت رو به افزایش است. افزایش سطح كلسترول تام و پئپ (كلسترول بد) به عنوان مهم ترین عوامل خطر در پیشرفت بیماری  های قلبی- عروقی هستند. چربی رژیم غذایی نقش مهمی در سطح چربی های خون، ایجاد لخته و شروع این بیماری دارد. محققین بر این باورند كه افزایش اسیدهای چرب اشباع در رژیم غذایی موجب افزایش كلسترول تام و پئپ می شود و بدین ترتیب خطر بیماری های قلبی -عروقی را می افزاید.