
به علاوه نان تست را می توان با قرار دادن در برابر (نه روی) آتش
برشته نمود. البته دستگاه های برقی برای این نوع برشته کردن هم وجود دارند.
در هر حال باید توجه نمود که نان نسوزد.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
خاصيت اصلي انواع شيره، انرژي زا بودن آن است و براي فصل زمستان که بدن به انرژي
بيشتري براي گرم کردن خود احتياج دارد، بهترين غذا محسوب مي شود. شيره انگور بسيار مقوي است و براي کساني که بر اثر يک بيماري طولاني يا عمل جراحي ضعيف شده اند، بسيار مفيد است. 1. شيره انگور، ضعف عمومي بدن و ضعف احشاء را معالجه و بدن را تقويت مي کند. براي اين منظور شيره انگور را با شير گاو و کمي پودر بادام مخلوط نموده و روزانه 2 تا 3 ليوان به بيمار بدهيد تا قواي بدنش را سريع تر به دست آورد. |