خواص شيره انگور

خاصيت اصلي انواع شيره، انرژي زا بودن آن است و براي فصل زمستان که بدن به انرژي بيشتري براي گرم کردن خود احتياج دارد، بهترين غذا محسوب مي شود.

شيره انگور بسيار مقوي است و براي کساني که بر اثر يک بيماري طولاني يا عمل جراحي ضعيف شده اند، بسيار مفيد است.

1. شيره انگور، ضعف عمومي بدن و ضعف احشاء را معالجه و بدن را تقويت مي کند.
براي اين منظور شيره انگور را با شير گاو و کمي پودر بادام مخلوط نموده و روزانه 2 تا 3 ليوان به بيمار بدهيد تا قواي بدنش را سريع تر به دست آورد.


2. شيره انگور درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهي ويتامين «آ»، «ب» و «ث» دارد و در ضمن ضد نفخ هم هست.

3. براي درمان يرقان (زردي) شيره انگور را با کمي سرکه مخلوط مي کنند و به بيمار مي دهند.

4. خوردن شيره انگور مخلوط شده با کمي پودر زعفران، براي رفع هم و غم، غضب شديد و ضعف اعصاب بسيار مفيد است و معالجه تا بهبودي بايد ادامه داده شود.

5. براي درمان کک مک، شيره انگور را به تنهايي يا مخلوط با نمک روي لکه ها مي مالند.

6. شيره انگور مخلوط شده با کمي گل ختمي پخته را به صورت مرهم روي آبسه (دمل) قرار دهيد تا دمل باز شود. علاوه بر آن براي از بين بردن ورم هايي که بر اثر ضربه ايجاد شده اند، مفيد است.

7. همچنين شيره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداري از اسيدهاي غير مفيد بدن مي شود و کارشناسان تغذيه آن را پاک کننده بقاياي غذاها در روده و معده مي دانند.

8. شيره انگور محرک اعمال کبدي مي باشد و به خون سازي کمک مي کند.

9. شيره انگور و خرما، هر دو تسکين دهنده دردهاي رماتيسم و امراض شرياني و وريدي هستند.


موارد احتياط

شيره طبيعت گرم دارد و مصرف آن براي گرم مزاج ها موجب غليظ شدن صفرايشان مي شود و نتيجه آن، جوش زدن در صورت و بدنشان است که راه درمانش هم خوردن ميوه هاي تازه با طبيعت سرد است.

و حواس تان باشد که اين ماده به غير از انرژي زا بودن، درصد بالايي کالري هم دارد و اگر شما فرد کم تحرکي هستيد که روزانه بيش از 20 دقيقه پياده روي منظم نداريد يا ورزش نمي کنيد، بدانيد که با خوردن اين ماده مغذي، حتماً چاقي و عوارض آن انتظارتان را مي کشد.

شيره براي افراد ديابتي مضر است؛ گرچه شيره خرما به دليل داشتن مواد قندي کم ضرر (گلوکز و ساکاروز)، براي بيماران ديابتي ضرر کمتري دارد ولي خوردن آن به آنها توصيه نمي شود.



 اصلي انواع شيره، انرژي زا بودن آن است و براي فصل زمستان که بدن به انرژي بيشتري براي گرم کردن خود احتياج دارد، بهترين غذا محسوب مي شود.

شيره انگور بسيار مقوي است و براي کساني که بر اثر يک بيماري طولاني يا عمل جراحي ضعيف شده اند، بسيار مفيد است.


1. شيره انگور، ضعف عمومي بدن و ضعف احشاء را معالجه و بدن را تقويت مي کند.
براي اين منظور شيره انگور را با شير گاو و کمي پودر بادام مخلوط نموده و روزانه 2 تا 3 ليوان به بيمار بدهيد تا قواي بدنش را سريع تر به دست آورد.

2. شيره انگور درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهي ويتامين «آ»، «ب» و «ث» دارد و در ضمن ضد نفخ هم هست.

3. براي درمان يرقان (زردي) شيره انگور را با کمي سرکه مخلوط مي کنند و به بيمار مي دهند.

4. خوردن شيره انگور مخلوط شده با کمي پودر زعفران، براي رفع هم و غم، غضب شديد و ضعف اعصاب بسيار مفيد است و معالجه تا بهبودي بايد ادامه داده شود.

5. براي درمان کک مک، شيره انگور را به تنهايي يا مخلوط با نمک روي لکه ها مي مالند.

6. شيره انگور مخلوط شده با کمي گل ختمي پخته را به صورت مرهم روي آبسه (دمل) قرار دهيد تا دمل باز شود. علاوه بر آن براي از بين بردن ورم هايي که بر اثر ضربه ايجاد شده اند، مفيد است.

7. همچنين شيره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداري از اسيدهاي غير مفيد بدن مي شود و کارشناسان تغذيه آن را پاک کننده بقاياي غذاها در روده و معده مي دانند.

8. شيره انگور محرک اعمال کبدي مي باشد و به خون سازي کمک مي کند.

9. شيره انگور و خرما، هر دو تسکين دهنده دردهاي رماتيسم و امراض شرياني و وريدي هستند.


موارد احتياط

شيره طبيعت گرم دارد و مصرف آن براي گرم مزاج ها موجب غليظ شدن صفرايشان مي شود و نتيجه آن، جوش زدن در صورت و بدنشان است که راه درمانش هم خوردن ميوه هاي تازه با طبيعت سرد است.

و حواس تان باشد که اين ماده به غير از انرژي زا بودن، درصد بالايي کالري هم دارد و اگر شما فرد کم تحرکي هستيد که روزانه بيش از 20 دقيقه پياده روي منظم نداريد يا ورزش نمي کنيد، بدانيد که با خوردن اين ماده مغذي، حتماً چاقي و عوارض آن انتظارتان را مي کشد.

شيره براي افراد ديابتي مضر است؛ گرچه شيره خرما به دليل داشتن مواد قندي کم ضرر (گلوکز و ساکاروز)، براي بيماران ديابتي ضرر کمتري دارد ولي خوردن آن به آنها توصيه نمي شود.
منبع: http://www.kadbanoo.net/article/view/42/page,1/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر