نان تست، نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن مقابل حرارت، برشته شده است. اصلاً معنی واژه تست در زبان انگلیسی، برشته و سرخ شدن در برابر حرارت (معمولاً آتش) می باشد. معمولاً نان تست را با قرار دادن داخل دستگاه برقی تستر، برشته می کنند. همچنین می توان این نوع نان را داخل فر، روی سینی آن برشته و تست نمود.
به علاوه نان تست را می توان با قرار دادن در برابر (نه روی) آتش
برشته نمود. البته دستگاه های برقی برای این نوع برشته کردن هم وجود دارند.
در هر حال باید توجه نمود که نان نسوزد.
منظور از نان تست فرانسوی، نانی که در همه جای دنیا تحت نام تست معروف
می باشد نیست، بلکه فرانسوی ها نان تست خود را با لایه ای از تخم مرغ و
دیگر مواد افزودنی پوشانده و سپس آن را سرخ می کنند.
برای وعده صبحانه در اکثر نقاط دنیا از نان تست استفاده می شود.
همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی های معده یا روده دارند (مثلاً
دچار اسهال شده اند) این نوع نان به کار می رود. در رژیم غذایی این افراد
که به نام رژیم غذایی برات معروف است، تنها از موز، برنج، سیب یا سس سیب به
همراه نان تست استفاده می شود.
معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین می کشند که این کره با حرارت نان تست شده آب شده و جذب نان می شود.
تاریخچه
فرانسوی ها عقیده دارند که چون خانه های مردم انگلستان خیلی سرد بود، آنها این نوع نان را اختراع نمودند تا با استفاده از حرارت نان، بتوانند کره را در سطح نان پخش کنند. نان تست را می توان با دیگر مواد غذا یی از جمله مربا و مارمالاد مصرف نمود که مواد نام برده شده، بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل می دهند. از نان تست برای تهیه ی انواع ساندویچ هم استفاده می شود.
منبع:http://mahmooodtala.blogfa.com/cat-3.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر