با خوردن سیب عضلات بدنتان را تقویت کنید

اگر سن تان بالا رفته خوردن این میوه را فراموش نکنید.
شادی فیاضی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: افرادی که هر روز سیب می خورند نه تنها با این کار خود را از پزشک دور نگه می دارند بلکه قدرت عضلات آنها افزایش پیدا کرده و چربی کمتری در بدنشان ذخیره می شود.

وی در ادامه مطلب خود افزود: تحقیقات نشان داده است ماده ای بنام اسید اورسولیک در سیب وجود دارد که به حفظ تناسب اندام انسان و کاهش وزن کمک زیادی می کند.

شير نارگیل نوشیدنی معجزه گر نیست

22-260.jpg
یک متخصص رژیم درمانی در آمریکا معتقد است شير نارگیل تنها دارای دو ماده معدنی سدیم و پتاسیم است که به توازن مایعات بدن کمک می‌کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، اندرو جیانکولی از آکادمی تغذیه و رژیم درمانی می‌گوید: هرچند نارگیل حاوی این دو ماده معدنی است، اما هیچ گونه ترکیب معجزه آسایی در آن وجود ندارد.
شير نارگیل از نارگیل تازه و نارس بدست می آید و الکترولیتهای مورد نیاز بدن را فراهم کرده و منجر به بازآفرینی مواد از دست رفته بدن در زمان بیماری می شود.
شير نارگیل همان مایعی است که در زمان رسیدن نارگیل تبدیل به مايعي سفید رنگ می‌شود.
متخصصان تاکید دارند برای افرادی که تنها یک ساعت در روز ورزش می کنند نیازی به جبران الکترولیتهای از دسته رفته بدن از طریق خوردن مایعات نیست و تنها چیزی که آنها نياز دارند نوشیدن آب برای جبران آب از دست رفته بدن است.

مصرف زنجبيل در پروتئين‌سازي و رشد موثر است

2222222.jpg
يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: زنجبيل داراي اسيد آمينه شاخه‌دار بالا بوده كه در پروتئين سازي و رشد موثر است.
"يوسف نقيايي" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، گفت: زنجبيل در دسته ادويه جات قرار مي‌گيرد و به صورت تازه و آسياب شده مصرف مي‌شود و نوع تازه آن مقدار كمي يعني حدود 70 كالري انرژي دارد در حالي كه نوع آسياب شده زنجبيل 330 كيلوكالري انرژي دارد كه بيشتر به خاطر وجود نشاسته موجود در ريشه زنجبيل است.

چند توصيه براي دريافت كلسيم بيشتر از رژيم غذايي روزانه


93[1].jpg
كارشناسان تغذيه و سلامت معتقدند كه با چند اقدام ساده اما موثر مي‌توان از رژيم غذايي روزانه مقادير كافي و مناسبي از كلسيم را دريافت كرد كه براي حفاظت و استحكام دندانها و استخوانهاي بدن ضروري است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كارشناسان آكادمي تغذيه و رژيم غذايي در آمريكا پيشنهاد مي‌كنند كه با رعايت چند توصيه تغذيه‌اي كه در اين مقاله مطرح شده مي‌توانيد بالاترين ميزان كلسيم مورد نياز بدن خود را بدون نياز به مصرف چربي زياد دريافت كنيد.

مبتلايان به نارسايي مزمن كليه دچار فقر آهن مي‌شوند

29-126.jpg
دبير اجرايي كنگره بيماري مزمن كليه گفت: مبتلايان به نارسايي مزمن كليه دچار فقر يا كمبود آهن مي‌شوند، بنابراين لازم است اين افراد با استفاده از روش‌هاي مختلف، آهن بدن خود را تامين كنند.
به گزارش خبرنگار سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمدرضا عباسي در حاشيه برگزاري كنگره بيماري‌هاي مزمن كليه و تازه‌هاي آن در جمع خبرنگاران، افزود: كمبود آهن باعث ابتلا به كم‌خوني مي‌شود و اين نوع كم‌ خوني نسبتا شايع است، البته فقر آهن موجب ابتلا به بيماري‌هاي كليوي نمي‌شود.

سوء تغذیه در بیماران کلیوی خطرناک است


یکی از مشکلات بیماران کلیوی که از عوامل مرگ و میر آن ها نیز شناخته شده، سوء تغذیه است و اجتناب از آن می تواند در بهبود سلامت این بیماران تاثیر بسزایی داشته باشد.
یک کارشناس ارشد تغذیه در گفت و گو با خبرنگار وب دا گفت: لازم است برای مقابله با بی اشتهایی بیماران کلیوی تدابیری اندیشیده شود که بر همین اساس، باید وعده های غذایی آنان افزایش یافته و در مقابل ، هر وعده با حجم کمتری مصرف شود.
سمانه عزیزی توصیه کرد: با توجه به آمار بالای شیوع چربی خون در میان بیماران کلیوی، این افراد می بایست همواره میزان چربی مصرفی خود را کنترل کرده و تا حد ممکن، غذاهای پرجربی مانند کره، مایونز، چیپس، کله پاچه و روغن جامد را محدود کنند.
وی در رابطه با غذاهای فرآیند شده نیز تاکید کرد: امروزه غذاهای فرآیندشده ای مانند انواع سوسیس، کالباس و همبرگر، به میزان بالایی وارد برنامه غذایی مردم شده است که به دليل بالا بودن ميزان سديم، در بیماران کلیوی باید با احتیاط بیشتری مصرف شوند.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: بیماری های کلیه را می توان با در پیش گرفتن یک رژیم غذایی و تغذیه مناسب به کنترل درآورد که سبب کاهش شدت بیماری و درگیری اطرافیان می شود.

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگي فکري، رنجوري و ضعف جسماني می شود.
کارشناس  غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار وب دا با اشاره به اینکه گوشت ماهی سرشار از پروتئين، ويتامين ها و مواد مورد نياز بدن است، افزود: گوشت ماهی همچنین مقاومت بدن را در برابر بيماري هاي عفوني کاهش مي دهد.
مهندس قاسم خواجه منصوری تصریح کرد: به عقيده کارشناسان و صاحبنظران، آبزيان مي توانند به عنوان يک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سوء تغذيه مورد استفاده قرار گيرند.
وی اذعان داشت: پروتئين حيواني به ويژه ماهي به دليل داشتن اسيدهاي آمينه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمي در ترميم بافت ها، سلامتي و شادابي انسان و به طور کلي رشد بدن دارد.
وی در پایان ادامه داد: علي رغم نقش و تاثير مصرف ماهي و ساير آبزيان در افزايش  ضريب سلامتي افراد جامعه، مصرف سرانه آبزيان در کشور ما هم اکنون 5 کيلوگرم است که در مقايسه با مصرف سرانه جهاني ناچيز است.

توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی


هنگام مسافرت، معمولاً آشامیدنی ها و غذاهای آلوده، یک عامل جدی برای تهدید سلامت هستند.
به گزارش وب دا، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: بسیاری از مسافران تابستانی دچار اسهال می شوند که درد و ناراحتی حاصل ازاسهال، به همراه مشکل یافتن درمان مناسب پزشکی، در سفر می تواند باعث از بین رفتن آسایش و لذت مسافرت شود.
دکتر محمد آذینی افراد مستعد به اسهال را نوزادان، کودکان، سالمندان، خانم های باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند دانست و گفت: مسافران براي تهيه بطري هاي آب و نوشيدني ها بايد به مجوز وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشكي توجه داشته باشند. همچنين استفاده از يخ هاي فله اي توصيه نمي شود زيرا يخ نيز مانند آب مي تواند آلوده باشد.

خواص تغذيه‌اي آب پنير

نوشته  : دکتر پيمان غلام نژاد کارشناس آزمايشگاه کنترل مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکي ايران 
مقدمه:
شير گاو حدود 32 گرم در ليتر پروتئين، با ارزش بيولوژيکي بالا دارد که منبع خوبي از اسيدهاي آمينه حياتي است. 80 درصد پروتئين شير کازئين و 20 درصد باقيمانده پروتئين‌هاي سرم شير يا پروتئين آب پنير، فوايد بسياري براي سلامتي ‌دارد. آب پنير يا سرم شير در واقع فاز آبي شير است که در هنگام پنيرسازي و رسوب کازئين از لخته جدا مي‌شود. بنابراين، آب پنير يک محصول فرعي حاصل از توليد بعضي از انواع پنير است. در سال‌هاي اخير به اثرات مستقيم و قابل اندازه‌گيري اجزاي شير بر سلامت انسان پي برده‌اند. گرچه آب پنير به عنوان يک محصول فرعي حاصل از توليد پنير، زماني بي مصرف تلقي مي‌شد، ولي هم‌اکنون تاثيرات مثبت آن بر سلامتي مشخص شده است.

معــجـــزات دارويـــي پـيـاز

نوشته : زيرنظر: دكتر سلطانعلي محبوب استاد و قائم مقام موسسه آموزش عالي ربع رشيدي تبريز نويسنده: هانيه سادات 
مقدمه:
پياز از جمله سبزيجاتي است كه به خاطر داشتن خواص اورگانولپتيك، در سراسر جهان مصرف زيادي دارد. در طب سنتي، پياز مصارف گوناگوني داشته و براي رفع گلودرد، سرفه، برونشيت، سردرد، بهبود حركات روده، نيش مار، ريزش مو، ناباروري زنان و مشكلات قلبي - عروقي و ... مورد استفاده قرار مي‌گرفته است. در پزشكي امروز نيز از خواص سلامتي‌بخش فراوان پياز استفاده مي‌شود.
پياز سرشار از فلاونول‌هايي مانند كرستين و تركيبات اورگانوسولفوره مي‌باشد. هر 100 گرم پياز خام در حدود 40 كيلوكالري انرژي دارد و حاوي ويتامين‌هاي C، B6 و فولات و مقدار كمي املاح مي‌باشد. از بين انواع مختلف پياز، پياز قرمز به خاطر داشتن مقادير زياد فلاونول‌ها و آنتوسيانين‌ها كه همان رنگدانه‌هايش هستند، خواص آنتي‌اكسيداني زيادي دارد. پياز زرد كمتر از پياز قرمز و پياز سفيد كمتر از پياز زرد آنتي‌اكسيدان دارد. همچنين، لايه‌هاي خارجي پياز حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي بيشتري است و پياز خام نسبت به پياز پخته خواص بيشتري دارد.