کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگي فکري، رنجوري و ضعف جسماني می شود.
کارشناس غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار وب دا با اشاره به اینکه گوشت ماهی سرشار از پروتئين، ويتامين ها و مواد مورد نياز بدن است، افزود: گوشت ماهی همچنین مقاومت بدن را در برابر بيماري هاي عفوني کاهش مي دهد.
مهندس قاسم خواجه منصوری تصریح کرد: به عقيده کارشناسان و صاحبنظران، آبزيان مي توانند به عنوان يک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سوء تغذيه مورد استفاده قرار گيرند.
وی اذعان داشت: پروتئين حيواني به ويژه ماهي به دليل داشتن اسيدهاي آمينه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمي در ترميم بافت ها، سلامتي و شادابي انسان و به طور کلي رشد بدن دارد.
وی در پایان ادامه داد: علي رغم نقش و تاثير مصرف ماهي و ساير آبزيان در افزايش ضريب سلامتي افراد جامعه، مصرف سرانه آبزيان در کشور ما هم اکنون 5 کيلوگرم است که در مقايسه با مصرف سرانه جهاني ناچيز است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر