تأثیر گروه خونی بر عادات غذایی



شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد كه چرا برخی افراد دستگاه ایمنی یا گوارش قوی‌تری دارند و برخی دیگر نه؟ چرا برخی افراد می‌توانند به راحتی گوشت یا شیر را هضم كنند اما گروهی دیگر دچار مشكل می‌شوند؟ نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که این قبیل مسایل تا حدی به گروه خونی شما وابسته است...

انسان‌ها از بسیاری جهات با هم تفاوت دارند. این تفاوت در گروه‌های خونی آنها نیز وجود دارد. فردی كه گروه خونی A مثبت دارد، نمی‌تواند از فردی با گروه خونی B منفی خون بگیرد زیرا در این صورت بدنش به شدت واكنش نشان می‌دهد. در مورد موادغذایی نیز همین مساله صادق است، یعنی برخی موادغذایی كه بدن بعضی افراد به خوبی می‌پذیرد با دستگاه گوارش برخی دیگر از افراد سازگار نیست. البته در اینكه دستگاه گوارش می‌تواند خود را سازگار كند، شكی نیست اما اگر بدانید چه موادغذایی‌ای با بدن شما سازگارتر هستند، نیازی نیست بی‌دلیل دستگاه گوارشتان را خسته كنید.

رژیمی مخصوص فصل امتحانات




خوردن انواع میوه ها را در این دوره به شما توصیه می کنیم. چرا که میوه ها شامل همه مواد با ارزش موجود در گوشت، تخم مرغ، ماهی، مغزها و غیره هستند. علاوه بر این قند آنها کمتر است.

داشتن یک تغذیه مناسب در فصل امتحانات می تواند بر تمرکز، حافظه، و مهارت های حل مسئله به شما کمک کند.
یکی از نکات کلیدی برای موفقیت در دوره امتحانات، این است که از قبل خود را آماده کنید. اگر می خواهید عملکرد خوبی در دوره امتحانات داشته باشید، بهتر است تغییری در تغذیه و رژیم غذایی خود بدهید. علاوه بر خوردن مواد انرژی زا در وعده های اصلی روزانه، خوردن وعده های سبک تر در طول روز به عملکرد بهتر مغز و داشتن سطح بهتری از انرژی کمک می کند.

قبل از غذا خوردن به اين نكات توجه كنيد

چه با هدف کم کردن وزن و یا خوردن غذای سالم ،بهترین راه این است که قبل از ورود اولین لقمه به دهانتان از خودتان این 4 سوال را بپرسد...
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ رارهای کاری ، ملاقات ها ، استراحت میان کاری، پیام رسانی ها ، وظایف خانوادگی و حتی مسافرتهای کوتاه برای رفتن به باشگاه چنان ما را مشغول کرده اند که تنها هدفمان آن است که با راحت ترین،سریعترین و در دسترس ترین غذا که بدست می آوریم شکم مان را پر کنیم.


پروتئین چیست؟

همه یاخته‌های زنده دارای پروتئین هستند. پس چنین نتیجه می‌گیریم که پروتئین، ماده‌ای ضروری برای زندگی به شمار می‌رود.
به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ پروتئین از واژه‌ای یونانی گرفته شده و به معنای نخست است. علت این نام‌گذاری آن است که پروتئین را نخستین و مهم‌ترین بخش یک موجود زنده تشخیص داده‌اند.

یاخته‌ها انواع گوناگون دارند، و هر نوعی پروتئین ویژه خود را دارد.
پروتئین‌ها از ترکیبات موادی به‌نام آمینو ـ اسیدها پدید آمده‌اند. بیش از 21 نوع آمینو ـ اسید وجود دارد. در همه آمینو ـ اسیدها ماده شیمیایی «نیتروژن» به اضافه «کربن»، «ئیدروژن» و «اکسیژن» یافت می‌شود.

آرامش با يك فنجان‌ گل‌گاوزبان

اين روزها برخي افراد از استرس، اضطراب، اختلال در تمركز، كم‌خوابي يا بي‌خوابي ناشي از تغيير فصل رنج مي‌برند.
به گزارش كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ بنابراين براي تقويت اعصاب و ايجاد آرامش رواني بهتر است از گياهان آرام‌بخشي چون گل‌گاوزبان، سنبل‌الطيب كه اثرات سودمندي دارند استفاده كنيم.

گل‌گاوزبان

گل‌گاوزبان گياهي است خودرو كه اغلب در دامنه كوه‌هاي البرز مي‌رويد و در حال حاضر نيز به شكل صنعتي كشت مي‌شود. اين گياه داراي گونه‌هاي زيادي است و به دليل خواص دارويي فراوان و گل‌هاي زيبا، بسياري از خانواده‌ها آن را در باغچه‌هايشان مي‌كارند. برگ‌ها و گل‌ها بخش‌هاي مصرفي اين گياه را تشكيل مي‌دهند.

سرد شدن انگشتان نشانه فقر آهن است/جذب آهن سبزی‌ها و عدس کمتر است

29-129.jpg
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: سرد شدن انتهای انگشتان دست و پا از نشانه‌های ابتلا به فقر آهن است.
فرح روشن پور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: رنگ پریدگی چهره و مخاط پلک پایین چشم، تنفسهای کم عمق، خستگی زودرس و استرس‌های عصبی از دیگر نشانه‌های ابتلا به فقر آهن است.
روشن پور در ادامه تصریح کرد: فقر آهن یکی از شایع‌ترین اختلالات تغذیه‌ای است که سبب کاهش توان جسمی و روانی فرد می‌شود.

مصرف فست‌فود بروز آکنه را تشدید می‌کند


مصرف امگا۳ آکنه را بهبود می‌بخشد


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه آکنه یکی از شایع‌ترین بیماریهای پوستی است که تمام سنین را درگیر می‌کند گفت: شایع‌ترین سنین درگیری آکنه دوران بلوغ و جوانی است.

دکتر زهره تهرانچی در گفتگو با خبرنگار سینانیوز با اشاره به اینکه فاکتورهای اصلی متعددی از جمله هورمون‌های آندروژن و پورپیون باکتریوم آکنه، عوامل ژنتیک، التهاب مجرای پیلوسباسه و اجزای ترکیب سبوم در بروز آکنه دخالت دارند تصریح کرد: علاوه بر فاکتورهای اصلی عوامل فرعی مانند تغذیه، نور آفتاب، رطوبت، ترماهای فیزیکی (دستکاری پوست و اپیلاسیون) مشاغل، دارو‌ها، استفاده از مواد آرایشی و نیز استفاده از روغن‌هایی که برای صاف بودن مو استفاده می‌شوند در ایجاد آکنه نقش دارند. 
وی افزود: مصرف کربوهیدرات‌ها و چربی‌های استفاده شده در فست فود‌ها که شامل امگا۶ هستند باعث بروز و تشدید آکنه شده در حالی که مصرف غذاهای حاوی امگا ۳ بهبود آکنه را به دنبال دارند. 

با رژيـــم پــر فـيـبـر، كمتر غذا بخوريد

نوشته  : تحريريه دنياي تغذيه 
درباره اثرات مفيد مصرف فيبرها بر سلامتي بسيار سخن گفته شده است. انجمن رژيم امريكا توصيه مي‌كند كه افراد روزانه دست كم 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي خود بگنجانند. وجود فيبر در رژيم غذايي بسيار مهم است؛ چرا كه به پايين آوردن سطوح كلسترول خون كمك مي‌كند و باعث مي‌شود فرآيند هضم غذا آسان‌تر صورت گيرد.
در واقع، بسياري از فيبرها بخشي از مواد غذايي هستند كه قابل هضم نبوده و در آب حل نمي‌شوند.آن دسته از فيبرهاي قابل حل در آب هم قابل هضم نيستند وفقط به نرم شدن مدفوع كمك مي‌كنند؛ ولي، اين دسته از مواد غذايي فرآيند هضم غذا را تسهيل مي‌كنند و غذا را در مسير گوارشي جلو مي‌برند.

خـــامــه؛ ارزش غذايي و ويژگي‌هاي استاندارد

نوشته  : مهندس مسعود خبازي کارشناس مسؤول اداره استاندارد كاشان 
مقدمه
خامه از جمله فرآورده‌های لبنی و تامین‌کننده بخشی از انرژی مورد نیاز بدن می‌باشد كه با استفاده از آن در وعده صبحانه يا بعضي فرآورده‌هاي قنادی (حاوی خامه) می‌توان به این هدف رسید. خامه انرژی بالایی دارد و در گروه چربی‌ها قرار گرفته است؛ بنابراين براي جلوگیری از اضافه وزن و چاقی توصیه می‌شود مصرف آن محدود گردد. این مقاله به اختصار به بیان ارزش غذایی و ویژگی‌های استاندارد این فرآورده می‌پردازد.

خوردني پرطرفدار فصل سرما


نوشته  : آذين سحابي 
همه ما لبو خورده‌ايم و در روزهاي سرد زمستاني از مزه خوشايند آن لذت برده‌ايم. اين خوراكي خوشمزه همان چغندر پخته است كه قند دارد و مزه شيرين و دوست داشتني آن هم به همين علت است. اين ماده غذايي داراي خواص مفيد بسياري است و سرشار از عناصر و مواد معدني ارزشمندي براي بدن است. درباره چغندر قند و خواص شگفت انگيز آن در زير مي‌خوانيد:
دانشمندان چغندر قند را با نام Beta vulgaris مي‌شناسند و انگليسي زبان‌ها به آن Beets‌ مي‌گويند. چغندر گياهي است كه بشر با آن آشنايي ديرينه دارد و شواهد نشان مي‌دهد كه در حدود چهار قرن پيش از ميلاد هم مردم با خواص درماني آن آشنا بوده‌اند. چغندر در ابتدا در ناحيه مديترانه و شرق اروپا وجود داشته، ولي در حال حاضر در بيشتر نقاط دنيا كشت مي‌شود.