فصل تابستان، فصلی است که در آن مردم بیشتر به سفر میروند و طبعا بین راه و حتی در رستورانهای شهری بیشتر از دیگر ایام سال غذا صرف میکنند.
بنابراین میتوان گفت که فصل تابستان بیشتر احتمال دارد افراد در معرض انواع و اقسام بیماریهای گوارشی و ناشی از مسمومیت غذایی و میکروبی قرار گیرند.
پرسشی که در این میان ایجاد میشود این است که چه باید کرد تا در فصل تابستان گرفتار تعریق، بیماریهای گوارشی و گرمازدگی نشد؟
متخصصان معتقدند که پاسخ به این سؤال بسیار ساده است؛ استفاده از رژیم غذایی مخصوص تابستان.سفر از مقتضیات فصل تابستان است. در سفرها بهطور طبیعی اشتهای انسان باز میشود و بیشتر تمایل به غذا خوردن پیدا میکنیم، برهمیناساس کارشناسان بیشتر توجه خود را بر رژیم غذایی مناسب در این فصل متمرکز کردهاند. بسیاری از افراد طبق علاقهای که دارند در این فصل از خوردنیهای شور و شیرین مانند چیپس، پفک، شکلات و کیک استفاده میکنند.