نوشته : تحريريه دنياي تغذيه
مغزها، ميان وعدههايي سالم
اگر شما از مغزها به عنوان میانوعده یا تنقلات روزانه استفاده میکنید، حواستان باشد که در مصرف اين مواد غذايي زيادهروي ننماييد و روزانه به ميزان يك مشت از آن استفاده کنید.
هیچ تفاوتي از لحاظ مواد مغذی بین آجیل خام یا طبیعی و آجیل بوداده وجود ندارد، البته ناگفته نماند که آجیل بوداده کالری و چربی بیشتری دارد.
اگر نمیخواهید از آجیل به عنوان تنقلات روزانه یا همان میانوعدهها استفاده کنید، میتوانید آنها را در سوپ، سالاد، انواع پاستا و همینطور در نانها و دسرها بریزید.
چند پیشنهاد:
آجیلها را خرد كنيد و روی ماست و غلات صبحانه بریزید. همچنين ميتوانيد آنها را به انواع نان و کیک (مثلا کیک یزدی) اضافه کنید.
پسته و فندق را روی پنیرهای با چربی پایین بپاشید.
مغزهای خردشده را روی سوپ بریزید.
از مغزها به صورت درسته و یا خردشده داخل سالاد استفاده کنید،
اگر شما از مغزها به عنوان میانوعده یا تنقلات روزانه استفاده میکنید، حواستان باشد که در مصرف اين مواد غذايي زيادهروي ننماييد و روزانه به ميزان يك مشت از آن استفاده کنید.
هیچ تفاوتي از لحاظ مواد مغذی بین آجیل خام یا طبیعی و آجیل بوداده وجود ندارد، البته ناگفته نماند که آجیل بوداده کالری و چربی بیشتری دارد.
اگر نمیخواهید از آجیل به عنوان تنقلات روزانه یا همان میانوعدهها استفاده کنید، میتوانید آنها را در سوپ، سالاد، انواع پاستا و همینطور در نانها و دسرها بریزید.
چند پیشنهاد:
آجیلها را خرد كنيد و روی ماست و غلات صبحانه بریزید. همچنين ميتوانيد آنها را به انواع نان و کیک (مثلا کیک یزدی) اضافه کنید.
پسته و فندق را روی پنیرهای با چربی پایین بپاشید.
مغزهای خردشده را روی سوپ بریزید.
از مغزها به صورت درسته و یا خردشده داخل سالاد استفاده کنید،