براي جلوگيري از هواپيمازدگي، به مقدار كافي بخوابيد

 براى جلوگيرى از اختلال چرخه خواب در حين سفرهاى طولانى هوايى و همچنين هواپيمازدگي، بايد پيش از حركت به مقدار كافى بخوابيد و غذاى متعادل و سبك مصرف كنيد.
آرزو دهقاني كارشناس آموزش اورژانس كشور در گفت وگو با خبرنگار وب دا ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: اگر افراد مبتلا به بيمارى خاص بوده و براى آن دارو مصرف مى كنند، به قدر كافى از آن دارو را در كيف دستى خود به همراه داشته باشند و اگر مبتلا به صرع يا ديابت هستند، كارت شناسايى نشان دهنده اين موضوع را، به همراه داشته باشند.
وي افزود: به دليل اين كه هواى درون هواپيما خشك است براي جلوگيرى از كم آبى بدن در طول سفر از آب و نوشابه هاى فاقد كافئين و الكل استفاده كنند.
دهقاني ادامه داد: اگر افراد در حين پرواز دچار گوش درد شدند، پيش از پرواز از داروهاى ضداحتقان (پرخونى مخاط) استفاده كنند همچنين جويدن آدامس در طول پرواز هم كمك مى كند. براى جلوگيرى از گوش درد در نوزادان نيز بايد در طول پرواز به آنها پستانك يا شيشه شير بدهيد.
كارشناس آموزش اورژانس در مورد جلوگيري از لخته شدن خون در وريدهاي پا توصيه كرد: در طول پرواز در صورت امكان گهگاه چند قدمى راه بروند، همچنين نوشيدن آب، منقبض كردن عضلات ساق و پوشيدن جوراب هاى كشى مى تواند در جلوگيري از اين امر كمك كند.

مصرف نوشابه ها را محدود كنيد

 براي جلوگيري از پوسيدگي دندان در كودكان؛

والدين براي جلوگيري از پوسيدگي دندان در كودكان بهتر است مصرف نوشيدني هاي اسيدي را محدود كنند.
به گزارش خبرنگار وب دا، دكتر مجتبي گلپايگاني رييس انجمن دندانپزشكي كودكان ايران ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مصرف نوشابه هاي رژيمي با وجودي كه قند ندارند توصيه نمي شود زيرا به همان ميزان نوشابه هاي غير رژيمي براي سلامت دندان مضر هستند.
وي افزود: عادات تغذيه اي كودك، نوع غذاهاي مصرفي و ميزان چسبندگي آنها به دندان عواملي مهم در بروز پوسيدگي هاي دندان در كودكان هستند و مسواك زدن حداقل دو بار در روز تعداد باكتري هاي عامل پوسيدگي دندان در پلاك هاي دنداني كودكان را كاهش مي دهد.

عادات غذايي بد و پرخوري زمينه را براي تظاهر علائم بيماري ديابت آماده مي كند


عادات غذايي بد و ناكافي به اضافه پرخوري و نداشتن فعاليت هاي بدني ممكن است زمينه را براي تظاهر علائم بيماري ديابت آماده سازد.
دكتر پريسا ترابي كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ‌ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ پرخوري و افراط در مصرف غذاهاي پركالري ترشح انسولين را افزايش مي دهد و به تدريج سبب كاهش پاسخ بدن به انسولين،‌ افزايش مقاومت و در نتيجه افزايش قند خون مي شود.
وي افزود:‌ بيماري قند يا ديابت نوعي اختلال در سوخت و ساز مواد غذايي در بدن است كه به علل مختلف بروز مي كند و داراي درجات مختلف كمبود انسولين يا عدم پاسخ بدن به انسولين است.

سالمندان خشكبار شيرين را جايگزين مواد قندي كنند

 سالمندان مصرف خشكبار شيرين مانند توت خشك و خرما را جايگزين مواد قندي كنند.
به گزارش وب دا، كارشناس مسئول تغذيه مركز بهداشت استان يزد توصيه كرد: يكي از نكات مهم در تغذيه سالمندان استفاده كمتر از برخي از مواد غذايي است كه عمدتا در گروه متفرقه قرار مي گيرد. گروه متفرقه در هرم غذايي دسته اي ازغذاها هستند كه بعضي از آنها مانند قندها و چربي ها در سنين سالمندي مي توانند مشكلات جدي براي اين افراد ايجاد كنند.
يوسف نقيايي ادامه داد: افراد با افزايش سن زودتر دچار اختلالات قند مانند ابتلا به ديابت و چربي (ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي) مي شوند خصوصا در زنان سالمند كه بعد از يائسگي بيماري قلبي عروقي در آنها افزايش مي يابد.

مصرف مايعات باعث جلوگيري از يبوست و گرمازدگي مي شود


براي جلوگيري از يبوست و گرمازدگي مايعات فراوان استفاده کنید.
به گزارش وب دا، كارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن بیان این مطلب گفت: مصرف مايعات فراوان، ميوه و سبزيجات سالم از يبوست جلوگيري مي‌كند.
مهدي نظري خاطرنشان كرد: در فصل گرما بيماريهاي روده‌اي و انگلي حادتر مي‌شود كه بيشترين عوامل آن ناشي از عدم رعايت بهداشت فردي و عمومي است.
وي اضافه كرد: بيماري‌هايي از جمله حصبه، ‌وبا، تيفوئيد، انواع اسهال‌ها، بيماري‌هاي انگلي و انواع مسمويت‌هاي غذايي در اين فصل افزايش مي‌يابد كه ممكن است هر يك در مراكز توليد، عرضه و فروش منتقل شود.

كشف پروتئين چربي سوز بدن

 نوع خاصي از پروتيئن كه مي‌تواند باعث سوزاندن بيشتر كالري و از دست دادن خون شود به تازگي كشف شد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي دانشمندان دانشگاه كمبريج موفق به شناسايي يك نوع پروتئين به نام BMP8B شدند كه با فعال كردن چربي قهوه‌اي انرژي بيشتري مي‌سوزاند و به از دست دادن وزن افراد كمك مي‌كند.
اين گزارش مي‌افزايد: دانشمندان با انجام آزمايشاتي روي موش‌ها، دريافتند كه موش‌هاي فاقد اين پروتئين بسيار چاق‌تر از موش‌هاي ديگر مي‌شوند و نگه داشتن دماي بدن آنها نيز بسيار مشكل است و وقتي سلول‌هاي چربي قهوه‌اي آنها با اين پروتئين تحت درمان قرار گرفت، آنها انرژي بيشتري سوزاندند و لاغرتر شدند.

مصرف سير و مبارزه با مسموميت‌هاي غذايي


 سير حاوي تركيباتي است كه مي‌تواند در كاهش مسموميت‌هاي غذايي ناشي از كمپيلو باكتر مؤثر واقع شود. 
به گزارش وب‌دا به نقل از مجله شيمي درماني محققان دانشگاه واشنگتن دريافتند كه وجود تركيبي در سير به نام سولفيد دياليل مي‌تواند با معروفترين مسموميت‌هاي غذايي ايجاد شده توسط كمپيلوباكتر مبارزه كند.
براساس اين گزارش تأثير سولفيد دياليل صدها بار بيشتر از اثرات دو آنتي‌بيوتيك رايج مورد استفاده به نام اريترومايسين و سيپروفلوگزاسين در درمان بيماري‌هاي عفوني حاصل از كمپيلو باكتر مي‌باشد. نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است كه اين تركيب به راحتي مي‌تواند در بيو فيلم حفاظتي نفوذ كند و فعاليت سلول‌هاي باكتريايي در ايجاد بيماري را متوقف كند.
براساس اين گزارش دانشمندان افزودند: كمپليو باكتري يكي از شايع‌ترين ميكروارگانيسم در بروز بيماري‌هاي عفوني روده است و علائمي مانند تب، اسهال و شكم درد دارد و در سطح وسيع‌تر مي‌تواند باعث ايجاد يك اختلال فلجي نادر موسوم به سندروم گيلين باره شود.
گفتني است: اين كشف، پيشرفتي مهم براي درمان بيماري‌هاي عفوني ناشي از گوشت‌هاي خام و نيم پز و مواد غذايي آماده مي‌باشد و گام مهمي در توسعه به كار بردن مواد طبيعي در درمان بيماري‌هايي از اين قبيل است. 

درمان سكته‌هاي مغزي با داروي متفورمين

  
متفورمين داروي مورد استفاده در افراد مبتلا به ديابت مي‌تواند نقش مؤثري در درمان سكته‌هاي مغزي و آلزايمر داشته باشد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه‌ي سلول‌هاي بنيادي محققان دانشگاه تورنتو با بررسي اثر داروي متفورمين در مدل حيواني دريافتند كه اين دارو با درمان سيستم‌هاي عصبي مي‌تواند منجر به بهبودي افراد مبتلا به سكته‌هاي مغزي و آلزايمر شود.
براساس اين گزارش تجويز متفورمين در موش‌ها با افزايش نورون‌هاي جديد باعث باهوش‌تر شدن آنها شد و آنها را قادر به آموختن پيچ و خم محل مخفي در يك آزمايش استاندارد يادگيري مكاني كرد.
اين گزارش مي‌افزايد: اين دارو به عنوان يك داروي تقويت كننده مغز مي‌تواند با ترميم سلول‌هاي عصبي به بهبود رفتارهاي شناختي افراد مبتلا به آلزايمر نيز كمك كند.
براساس نتايج به دست آمده محققان افزودند: در حال حاضر هدف ما كمك به ترميم سلول‌هاي مغزي كساني است كه به علت ضربه و يا پرتودرماني حاصل از درمان سرطان‌ها دچار آسيب‌هاي مغزي شده‌اند و اميدواريم كه در آينده‌اي نزديك شاهد درمان مبتلايان به بيماري‌هايي از اين دست باشيم. 

مداومت در خوردن نان جو و لاغری



مسئول کلینیک تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مداومت در خوردن نان جو بر خلاف نان گندم باعث لاغری می‌شود.

مداومت در خوردن نان جو و لاغریدکتر ابراهیم خادم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود : نقش تغذیه در حفظ تندرستی افراد بسیار حائز اهمیت است چراکه برخورداری از سلامتی بدون داشتن تغذیه صحیح نیست و لازمه تغذیه درست دریافت غذا به مقدار کافی و متناسب با نیاز بدن است اما غذا در صورتی سودمند خواهد بود که سالم و به دور از آلودگی‌ها مورد استفاده قرار گیرد در این میان به نقش غلات و اهمیت آن از منظر طب سنتی می‌پردازیم.
وی گفت : از ویژگی‌های مهم غلات در مقایسه با سایر دسته‌های مواد غذایی ، هضم سریع و آسان آن است و در این رابطه از جهت مشابهت با طبیعت انسان گندم در جایگاه نخست قرار دارد طبیعت گندم گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی ، معتدل به شمار می‌رود.

زیبایی صورت خود را با این مواد طبیعی تضمین کنید



زیبایی صورت خود را با این مواد طبیعی تضمین کنیدداشتن صورت و اندامی زیبا مستلزم تغذیه سالم است. برخی از بهترین راه حل های زیبایی، استفاده ازموادغذایی ساده ای است که در آشپزخانه یا مغازه های عطاری یافت می شود. مهم ترین نکته درباره غذاهای طبیعی این است که این غذاها فاقد مواد نگهدارنده، شیمیایی یا اسانس هایی است که در بسیاری از محصولات تجاری وجود دارد. می توان از این مواد غذایی طبیعی برای معالجه به صورت طبیعی استفاده کرد و البته این مواد غذایی راهی سریع برای رسیدن به زیبایی در خانه هم هستند.