آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
فلفل سبز از ابتلا به آب مروارید پیشگیری میکند
تحقیقات علمی نشان داد که مصرف فلفل سبز از ابتلای چشم به بیماری آب مروارید پیشگیری میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، محققان آمریکایی در تحقیقات خود دریافتند که فلفل سبز سرشار از ویتامین C و رنگ سبز داخل آن آنتی اکسیدان است و کالری اندکی دارد که این وضعیت باعث میشود که نقشی اساسی در پیشگیری از آب مروارید و وخامت شبکیه چشم ناشی از افزایش سن ایفا کند.
گل حسرت؛ گیاهی بر علیه نقرس
گل حسرت، ضدالتهاب، ضد روماتیسم، ضدتومور، تقویت کنندهی قوای جنسی، ضدنفخ، معرق، ادرارآور، تهوع آور، مسهل، آرام بخش، سمی و ضد تقسیم سلولی است.
گل حسرت که با نامهای سورنجان، خولنجان و سنبلهی پاییز نیز خوانده میشود، گیاهی است علفی، چند ساله و پیازدار.
پیاز آن نسبتاً بزرگ، گوشتدار و یکپارچه میباشد که پوستهای نازک و قهوهای رنگ آن را پوشانده است. این پیاز ریشههای افشان دارد.
برگهای گیاه، دراز، باریک نوک تیز و به رنگ سبز تیره است.
گلها صورتی رنگ و دارای شش گلبرگ هستند.
میوهی گیاه به صورت پوشینه است و تعداد زیادی دانهی کوچک دارد.
قسمت مورد استفادهی این گیاه پیاز آن میباشد.
آشنایی با غذاهای مفید برای استحکام استخوانها
یک محقق طب اسلامی گفت: غذاهای مفید برای استخوانها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفر باشند.به گزارش خبرگزاری فارس، سید علی ابوالحبیب گفت: کشک، انواع کلم، پونه، مرزه، پودرسنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزیها، میوهها و روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرما و شیره خرما موادی هستند که از استخوانها محافظت میکنند.
این محقق طب اسلامی افزود: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوانهاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قویتر شدن و استحکام استخوانها میشود.
ابوالحبیب بیان داشت: مصرف چای، انواع ترشیها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوانها مضر است.
وی اضافه کرد: خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب میشود که غدد درونریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا چهار غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوانبندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماریهای استخوانی میشود.
منبع: تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - همشهری آنلاین
این محقق طب اسلامی افزود: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوانهاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قویتر شدن و استحکام استخوانها میشود.
ابوالحبیب بیان داشت: مصرف چای، انواع ترشیها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوانها مضر است.
وی اضافه کرد: خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب میشود که غدد درونریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا چهار غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوانبندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماریهای استخوانی میشود.
منبع: تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها - همشهری آنلاین
خوردن هویج و تقویت حافظه در پیری
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز از تاثیر مثبت خوردن هویج بر عملکرد مغز خبر داد و گفت: هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود و دراین میان هویجهایی که دارای رنگ تیرهتری هستند، مقادیر بتاکاروتن آنها نیز بالاتر است.سارا حکیم افزود: بر اساس یافتههای محققان مصرف یک روز درمیان ۵۰ میلیگرم بتاکاروتن به مدت ۱۵ سال موجب افزایش قدرت حافظه و تاخیر در زوال عقل میشود.
حکیم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده میشود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب میزند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بنابراین با گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود میتوانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیبزمینی شیرین و زردآلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.
حکیم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده میشود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب میزند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بنابراین با گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود میتوانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیبزمینی شیرین و زردآلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.
www.salamatnews.com
ناگفته های مرغ سبز
دوستان چاق خطر چاقی را افزایش می دهند
تحقیقات جدید نشان می دهد که داشتن دوستان چاق می تواند به اضافه وزن منجر شود.
برترین ها: تحقیقات جدید نشان می دهد که داشتن دوستان چاق می تواند به اضافه وزن منجر شود. محققان دانشگاه لویولا دریافتند که دانش آموزانی که دوستانی چاق تر از خود داشته باشند بیشتر در معرض خطر اضافه وزن هستند. این در حالی است که اگر دوستان این دانش آموزان از آنها لاغرتر باشند، احتمال کاهش وزن در آنها بیشتر خواهد بود.
برنامه غذایی مناسب گروه خونی خود را بشناسید
اگر بدانید چه مواد غذایی با بدن سازگارتر است دستگاه گوارش شما می تواند خود را با رژیم غذایی مناسب گروه خونی تان سازگار کند و کمتر خسته شود.
هفت صبح: تحقیقات جدید نشان می دهد گروه های خونی مختلف تاثیری متفاوت بر گوارش افراد می گذارد
کارکرد اجزای بدن انسان ها در بسیاری موارد با هم اختلافاتی جزیی دارند. ممکن است شما گوشت یا شیر را خیلی راحت هضم کنید اما برادر یا خواهرتان در این زمینه دچار مشکل شود. تا به حال به پاسخ این سوال فکر کرده اید که چرا دستگاه ایمنی یا گوارش برخی افراد قوی تر از دیگران است؟
نتایج تحقیقات جدید از تاثیر گروه خونی بر قوت و ضعف دستگاه گوارش حکایت دارد.
کارکرد اجزای بدن انسان ها در بسیاری موارد با هم اختلافاتی جزیی دارند. ممکن است شما گوشت یا شیر را خیلی راحت هضم کنید اما برادر یا خواهرتان در این زمینه دچار مشکل شود. تا به حال به پاسخ این سوال فکر کرده اید که چرا دستگاه ایمنی یا گوارش برخی افراد قوی تر از دیگران است؟
نتایج تحقیقات جدید از تاثیر گروه خونی بر قوت و ضعف دستگاه گوارش حکایت دارد.
رژيم غذايي با پوستتان چه ميكند؟
بسياري از خانمها دوست دارند رژيمغذايي داشته باشند اما از اينكه اين نوع رژيمها روي پوست و زيبايي آنها تاثير منفي بگذارد نگران هستند، حالا بهترين متخصصان پوست به شما ميگويند هركدام از رژيمهاي غذايي معروف براي پوست و زيبايي مفيد هستند يا مضر؟
رژيم غذايي خوب باعث تناسب اندام و كاهش وزن ميشود اما اثرات مفيد رژيمهاي غذايي محدود به اين 2 نيست. غذايي كه ميخوريد، (از آنتياكسيدانهاي ضدچروك در ميوهها و سبزيها گرفته تا اسيدهاي چرب مفيد و مرطوبكننده موجود در ماهيها) به همان اندازه كه بر اندامتان تاثير ميگذارد، روي پوستتان هم اثر دارد. اما رژيم غذايي شما با پوستتان سازگار است يا اينكه به آن لطمه ميزند؟ براي جواب اين سوال از پزشكان حرفهاي كمك خواستيم تا در مورد اثرات 5 نوع از رژيمهاي متداول روي زيبايي و ظاهر شما بحث كنند. اين مطلب را بخوانيد تا ببينيد كه آيا شما نمره خوبي در آزمون زيبايي كسب ميكنيد يا نه و همچنين راههاي بهترخوردن براي پوست بهتر را يادبگيريد.
تکه هاي کوچک غذا، بيشتر سيرتان مي کنند
وقتي تکه هاي غذا کوچک باشد، با خوردن مقدار کمتري از آن احساس سيري مي کنيم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، وقتي غذا در تکه ها و بخش هاي کوچکتر سرو مي شود، کندتر خورده شده و در نتيجه زودتر حس سيري را ايجاد مي کند؛ در واقع مي توان اين روش را رژيم غذا راکوچک کن ناميد.
طي تحقيقي که روي دانش آموزان و موش هاي آزمايشگاهي انجام گرفت مشخص شد که بريدن غذا به قطعات کوچک مي تواند براي افرادي که مي خواهند غذاي خود را کنترل و در عين حال مواد مغذي آن را بدون کاهش حجم آن را حفظ کنند، مفيد باشد.
در اين آزمايش روي موش ها پس از هر بار دويدن در مازف به موش ها 20 تکه بزرگ از غذا داده شد و پس از چندي به آنها 30 تکه کوچکتر که وزني معادل قبل داشت دادند.پس از چند بار تکرار آزمايش، موش ها تمايل داشتند مسيري را که به 30 تکه کوچکتر ختم مي شد را انتخاب کنند چراکه مقدار آن را بيشتر تصور مي کردند.
طي تحقيقي که روي دانش آموزان و موش هاي آزمايشگاهي انجام گرفت مشخص شد که بريدن غذا به قطعات کوچک مي تواند براي افرادي که مي خواهند غذاي خود را کنترل و در عين حال مواد مغذي آن را بدون کاهش حجم آن را حفظ کنند، مفيد باشد.
در اين آزمايش روي موش ها پس از هر بار دويدن در مازف به موش ها 20 تکه بزرگ از غذا داده شد و پس از چندي به آنها 30 تکه کوچکتر که وزني معادل قبل داشت دادند.پس از چند بار تکرار آزمايش، موش ها تمايل داشتند مسيري را که به 30 تکه کوچکتر ختم مي شد را انتخاب کنند چراکه مقدار آن را بيشتر تصور مي کردند.
اشتراک در:
پستها (Atom)