آشنایی با غذاهای مفید برای استحکام استخوان‌ها


یک محقق طب اسلامی گفت: غذاهای مفید برای استخوان‌ها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفر باشند.آشنایی با غذاهای مفید برای استحکام استخوان‌هابه گزارش خبرگزاری فارس، سید علی ابوالحبیب گفت: کشک، انواع کلم، پونه، مرزه، پودرسنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزی‌ها، میوه‌ها و روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرما و شیره خرما موادی هستند که از استخوان‌ها محافظت می‌کنند.
این محقق طب اسلامی افزود: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوان‌هاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قوی‌تر شدن و استحکام استخوان‌ها می‌شود.
ابوالحبیب بیان داشت: مصرف چای، انواع ترشی‌ها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوان‌ها مضر است.

وی اضافه کرد: خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب می‌شود که غدد درون‌ریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا چهار غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوان‌بندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماری‌های استخوانی می‌شود.



منبع:  تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها  - همشهری آنلاین

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر