تکه هاي کوچک غذا، بيشتر سيرتان مي کنند


وقتي تکه هاي غذا کوچک باشد، با خوردن مقدار کمتري از آن احساس سيري مي کنيم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، وقتي غذا در تکه ها و بخش هاي کوچکتر سرو مي شود، کندتر خورده شده و در نتيجه زودتر حس سيري را ايجاد مي کند؛ در واقع مي توان اين روش را رژيم غذا راکوچک کن ناميد.
 طي تحقيقي که روي دانش آموزان و موش هاي آزمايشگاهي انجام گرفت مشخص شد که بريدن غذا به قطعات کوچک مي تواند براي افرادي که مي خواهند غذاي خود را کنترل و در عين حال مواد مغذي آن را بدون کاهش حجم آن را حفظ کنند، مفيد باشد.
 در اين آزمايش روي موش ها پس از هر بار دويدن در مازف به موش ها 20 تکه بزرگ از غذا داده شد و پس از چندي به آنها 30 تکه کوچکتر که وزني معادل قبل داشت دادند.پس از چند بار تکرار آزمايش، موش ها تمايل داشتند مسيري را که به 30 تکه کوچکتر ختم مي شد را انتخاب کنند چراکه مقدار آن را بيشتر تصور مي کردند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر