با توجه به ارزش غذایی خرما، این ماده غذائی بهترین غذا هنگام شروع افطار در ماه رمضان است.
به گزارش وب دا، مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب، افزود: خرما در گروه میوهها قرار دارد و سرشار از انواع ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن است.
یوسف نقیایی با بیان اینکه هر یکصد گرم خرمای تازه حاوی ۲۵۰ کیلوکالری انرژی است، افزود: عمدهترین مواد تشکیل دهنده خرما را کربوهیدراتها تشکیل میدهند به طوری که ۶۷ درصد از اجزای تشکیل دهنده خرما را کربوهیدراتها به ویژه ساکاروز و فروکتوز تشکیل میدهد.