بادام زمینی خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد



خبرگزاری فارس: تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که مصرف منظم بادام زمینی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد در افراد می‌شود.
خبرگزاری فارس: بادام زمینی خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات پزشکی حاکی است: مصرف بادام و بادام زمینی به علت اینکه سرشار از ویتامین E است، خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد.
محققان گفتند: مصرف مکمل های غذایی ویتامین E همراه با مصرف منظم عناصر غذایی حاوی آن را در کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد در بین افراد میانسال تا حد قابل ملاحظه‌ای سهیم می‌دانند.

ضرورت تغذيه نوزادان از شير مادر در صداي آشنا


جام جم آنلاين: دو ویژه برنامه "آغوش مهر" و "جرعه عشق" کاری از گروه جامعه و زندگی شبکه جهانی صدای آشنا در روز جهانی شیر مادر، از این شبکه پخش می شود.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومی و امور مخاطبان شبکه جهانی صدای آشنا، "آغوش مهـر" قصد دارد به جنبه های روانی، عاطفی و پزشکی تغذیه کودک با شیرمادر، بپردازد.
دکتر حکیمی رئیس بخش اطفال بیمارستان شهدای تجریش تهران، کارشناس این ویژه برنامه است.
رقیه آقازاده سردبیر و نویسنده، فروغ وزیری زاده تهیه کننده، زهرا بهروزی گوینده و سمیه نجفی گزارشگر، در این ویژه برنامه همراه شما هستند.
"آغوش مهـر" را روز چهارشنبه یازدهم مرداد ساعت 11:00 به وقت تهران برابر با ساعت 06:30 به وقت گرینویچ، از کانال اروپای شبکه جهانی صدای آشنا بشنوید.
"جرعه عشق" قصد دارد از جنبه های علمی و دینی، به بررسی اهمیت شیر مادر و ضرورت تغذیه نوزادان با شیر مادران، بپردازد.
دکتر فربد فدایی روانشناس، کارشناس این ویژه برنامه است.رویا ولی زاده سردبیر و تهیه کننده، سمیرا سجادی گوینده، فاطمه بی تقصیر نویسنده، سمیه نجفی گزارشگر، و راحله گلشاهی بازیگر، این ویژه برنامه اند.
"جرعه عشق" را روز چهارشنبه یازدهم مرداد ساعت 09:30 به وقت تهران برابر با ساعت 05:00 به وقت گرینویچ از کانال آسیا و اقیانوسیه شبکه جهانی صدای آشنا بشنوید.
نشانی وب سایت شبکه جهانی صدای آشنا www.sedayeashna.ir

سالم‌ترین غذاهای جهان شناسایی شد



متخصصان بیش از 4 هزار نمونه مختلف از غذاهای سراسر جهان را با هم مقایسه كردند تا به یكی از سالم‌ترین منوهای غذایی در جهان برسند.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: متخصصان بیش از 4 هزار نمونه مختلف از غذاهای سراسر جهان را با هم مقایسه كردند تا به یكی از سالم‌ترین منوهای غذایی در جهان برسند. این رژیم غذایی شامل ابرغذاهایی است كه نیازهای عادی شما را به انرژی تامین می‌كند و نیز شامل موادی است كه وضعیت سلامت را تا حد ممكن ارتقا می‌بخشد.


 این منو با ماهی قزل‌آلای تازه شروع می‌شود كه شامل امگا 3 و چربی‌های مفید بوده و سلامت مغز، قلب و رگ‌های بدن را تامین می‌كند.بعد از آن سالاد با روغن زیتون است كه برای حفظ كلسترول خون در حد طبیعی توصیه می‌شود. تكه‌هایی از جوجه كباب شده هم در این منو گنجانده شده كه نیاز بدن به پروتئین را تامین می‌كند. این پروتئین‌ها برای رشد حجم عضلانی مفید است و به حفظ قدرت بدنی كمك می‌كند. برای دسر می‌توان از ماست به‌همراه گردو استفاده كرد كه باعث راحتی هضم غذا شده و قند خون را نیز كنترل می‌كند.مصرف 30 گرم گردو در هر روز به حفظ انعطاف رگ‌های خونی كمك می‌كند و مانع از مسدود شدن رگ‌های قلبی و سكته می‌شود.نوشیدنی كه می‌تواند تركیبی از آب گیلاس، آلبالو و دیگر میوه‌های این خانواده باشد هم در این منوی غذایی آورده شده است. این نوشیدنی شامل «گلوكامانان» است كه به كاهش وزن كمك كرده و شامل تركیبات بسیار مفید برای سلامت بدن است. نوشیدنی شكلات داغ در این رژیم غذایی شامل «ملاتونین» است كه می‌تواند به شما كمك كند هنگام شب خیلی سریع به خواب بروید.

کاهش خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده با مصرف آنتی اکسیدان


تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف ویتامین های E ، C و سلنیوم می تواند از ابتلا به سرطان لوزالمعده پیشگیری کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، آن دسته از افرادی که در وعده های غذایی خود از آنتی اکسیدان ها استفاده می کنند علاوه بر بهره مندی از مزایای متعدد مصرف ویتامین ها و مواد معدنی از ابتلا به سرطان لوزالمعده نیز مصون خواهند ماند.
بررسی های انجام شده برروی 23500 نفر در رده های سنی 40 تا 74 سال نشان می دهد افرادی که در رژیم غذایی خود از مواد غذایی محتوی ویتامین C  ، E  و سلنیوم استفاده می کنند %64 کمتر از سایرین به سرطان لوزالمعده مبتلا می شوند.
مواد غذایی نظیر غلات، ماهی، گوشت قرمز، زرده تخم مرغ، دانه های روغنی، مرکبات، توت قرمز، فلفل دلمه ای سبز و قرمز و روغن سبزیجات حاوی ویتامین های مذکور است.
یکی از وظایف لوزالمعده ترشح آنزیم کمک کننده به هضم غذا و کارکرد دیگر آن ترشح هورمون تنظیم کننده قند خون در بدن می باشد.

۴ روغن مفید

 وجود چربی برای ساختار هر سلول حیاتی است و به عملکرد ایمنی بدن کمک و جذب ویتامین های کلیدی را آسان تر می کند. اما همه چربی ها خواص یکسانی ندارند. روغن گیاهی نسبت به چربی های جامد مانند کره، برای سلامت قلب مفیدتر است. در این مطلب از «Prevention» به ۴ نوع روغن مفید اشاره شده است.
روغن پسته؛ خوش بو، به رنگ سبز و کمی شیرین است. این روغن غنی حاوی «فیتوسترولز» ترکیبی با اسانس گیاهی است که خطر بروز سرطان را کاهش می دهد و از رشد تومور پیشگیری می کند. از آن جا که «فیتوسترولز» از لحاظ ساختاری مشابه کلسترول است با گرفتگی رگ های خونی مقابله می کند و در نتیجه میزان کلسترول را کاهش می دهد.
روغن آواکادو؛ این روغن طعم کره دارد. هر روغنی در نقطه دود یعنی حرارتی که شروع به شکستن می کند، ارزش مغذی خود را از دست می دهد و ماده سرطان زا تولید می کند.نقطه دود این روغن به طور باورنکردنی بالاست و در نتیجه برای سرخ کردن مناسب است. این روغن غنی از یک چربی اشباع نشده مفید برای قلب است که کلسترول مضر را پایین می آورد و کلسترول مفید را بالا می برد.
روغن گردو؛ طعم آن کمی تلخ است و حاوی امگا۳ است. امگا۳ به عملکرد طبیعی مغز کمک می کند، التهاب های آسیب رسان به رگ های خون را کاهش می دهد و خطر بروز اختلال حافظه ، سرطان و بیماری قلبی را نیز پایین می آورد. گردو یکی از غنی ترین منبع امگا ۳ است.
روغن تخم کدو تنبل؛این روغن به رنگ سبز روشن و دارای طعم تند است. این روغن که منبع عالی امگا ۳ است دارای ماده ای ضدپیری به نام «توکوفرولز» است که با رادیکال های آزاد مقابله می کند.این روغن التهاب ناشی از آرتریت را کاهش می دهد و فشار خون را نیز منظم می کند.

منبع : خراسان


عادات غذایی اشتباه در ماه مبارك رمضان و عوارض ناشی از آن


بنابراین متخصصان بهداشتی توصیه هایی را برای رعایت اصول صحیح تغذیه و پرهیز از عادات غذایی اشتباه در این ماه مبارك ارایه داده اند.یكی از عادات غذایی اشتباه روزه داران این است كه به دلیل تشنگی زیاد ، افطار را با آب سرد یا نوشیدنی های سرد شروع می كنند درحالیكه باید افطار را با نوشیدنی های گرم مانند آب جوش ، چای كمرنگ و شیر گرم آغاز كرد؛ پس از آن می توان از خرما یا كشمش استفاده كرد چراكه این دو ماده غذایی موجب كنترل اشتها می شود و از پرخوری هنگام افطار ممانعت می كند.
علاوه برآن مصرف خرما در ماه مبارك رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید است از این رو توصیه می شود كه در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف شود چراكه خرما منبع خوبی از مواد مغذی مانند قند ، فیبر و پتاسیم است با این حال باید از مصرف بیش از حد خرما مانند سایر شیرینی ها، پرهیز شود.متخصصان بهداشتی به روزه داران توصیه می كنند در وعده های سحر و افطار از پرخوری اجتناب كرده و تا حد امكان به جای مصرف انواع شیرینی ها مانند زولبیا و بامیه كه فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی -ویتامین ها و مواد معدنی- هستند از مواد غذایی طبیعی شیرین مانند خرما ، كشمش و انواع میوه استفاده كنند.

جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر صحیح نیست


 جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می‌شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می‌کند. به گفته عطار نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی‌های کلیوی و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا ؛ وی افزود: این عارضه می‌تواند به ویژه در گروه‌های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان، زنان و دختران مشکلات جدی ایجاد کند.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه‌های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می‌شود.عطار اظهار داشت: جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چرا که ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد. وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز باید کم نمک و بدون گاز باشد چرا که گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشی می‌شود.


نان سنگك بهترين نان مصرفي در ماه رمضان


استفاده از نان سنگك به علت داشتن سبوس به نگهداري آب در بدن در ماه رمضان و كاهش تشنگي كمك مي كند.
دكتر جعفريان متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به اينكه ماه رمضان با فصل تابستان مصادف شده بهترين توصيه براي نگهداري آب در بدن و پيشگيري از تشنگي استفاده از مواد غذايي حاوي فيبر و غلات و گروه سبوس دار است.

وي گفت: استفاده از 2 واحد سبزي در سحر و يك واحد ميوه مي تواند به كنترل تشنگي در طول روز كمك كند.

جعفريان تصريح كرد: يك روزه داري كه 16 ساعت روزه بوده و هيج آب و غذايي در طي اين مدت به بدنش نرسيده توصيه مي شود از نان سنگك به جاي نان لواش استفاده كند ،همچنين استفاده از كاهو، كلم، اسفناح، خيار و انواع ميوه ها در هنگام سحر و افطار فراموش نشود.

اين متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: استفاده از مواد پر ادويه و كافئين به تشديد تشنگي در ماه رمضان كمك مي كند.

مصرف روزانه دو سیب از ابتلای فرد به بیماری قلبی جلوگیری می كند



تهران- نتایج یك مطالعه نشان می دهد كه مصرف دو سیب در روز می تواند انسان را از ابتلا به بیماری قلبی در امان نگه دارد.

1391/05/08 - 11:33
به گزارش دیلی میل، در این مطالعه دانشمندان متوجه شدند كه مصرف سیب سطح چربی خون را در زنانی كه در دوران بعد از یائسگی قرار دارند، به طور قابل توجهی پایین می آورد.
این گروه از زنان در معرض بیشترین خطر ابتلا به حملات قلبی و سكته مغزی قرار دارند.
مصرف روزانه میوه برای مدت 6 ماه می تواند سطح كلسترول بدن را تقریبا به یك چهارم كاهش دهد.در این میان بیشترین كاهش در چربی به اصطلاح بد مشاهده شد. این چربی در رگ ها رسوب می كند و خطر تشكیل لخته خونی را در كنار قلب و یا مغز كه جان انسان را تهدید می كند، افزایش می دهد.
این یافته ها كه توسط محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا در آمریكا به دست آمده تاكیدی است بر این موضوع كه مصرف سیب می تواند از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری كند.
نتیجه مطالعه اخیر نشان داد كه مصرف سیب برای یكی از پر خطر ترین افراد جامعه كه زنان بعد از دوران یائسگی هستند، مفید است.
منبع: ایرنا

رژيم غذايي شما روي نوه‌هايتان هم تاثير مي‌گذارد


4-471.jpg
حتما اين مطلب را بارها شنيده‌ايد كه بدن و روان شما درواقع تركيبي از مواد غذايي است كه در طول عمر مصرف مي‌كنيد اما آيا تا به حال به اين فكر افتاده‌ايد كه رژيم غذايي مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هايتان نيز ممكن است روي ژنتيك شما تاثيرگذار باشند؟
به گزارش سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به همين ترتيب رژيم غذايي كه شما امروز انتخاب مي‌كنيد، روي ژنتيك نوه‌هايتان نيز تاثير مي‌گذارد.
مجله تخصصي «لايوسانيس» در گزارشي در اين باره آورده است: رژيم غذايي ما چه سالم باشد و چه ناسالم، مي‌تواند طبيعت مولكول‌هاي وراثتي دي.ان.اي را كه تعيين‌كننده صفات ژنتيكي‌مان هستند، تغيير دهد و درعين حال اين تغييرات وراثتي نيز مي‌توانند به نسل‌هاي آينده منتقل شوند. هر چند كارشناسان مدت‌ها در اين باره ترديد داشتند اما بالاخره در دو بررسي مستقل، فرآيندهايي را شناسايي كرده‌اند كه در آنها اين انتقالات وراثتي حاصل از رژيم غذايي افراد، صورت مي‌گيرد.