به گزارش دیلی میل، در این مطالعه دانشمندان متوجه شدند كه مصرف سیب سطح چربی خون را در زنانی كه در دوران بعد از یائسگی قرار دارند، به طور قابل توجهی پایین می آورد.
این گروه از زنان در معرض بیشترین خطر ابتلا به حملات قلبی و سكته مغزی قرار دارند.
مصرف روزانه میوه برای مدت 6 ماه می تواند سطح كلسترول بدن را تقریبا به یك چهارم كاهش دهد.در این میان بیشترین كاهش در چربی به اصطلاح بد مشاهده شد. این چربی در رگ ها رسوب می كند و خطر تشكیل لخته خونی را در كنار قلب و یا مغز كه جان انسان را تهدید می كند، افزایش می دهد.
این یافته ها كه توسط محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا در آمریكا به دست آمده تاكیدی است بر این موضوع كه مصرف سیب می تواند از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری كند.
نتیجه مطالعه اخیر نشان داد كه مصرف سیب برای یكی از پر خطر ترین افراد جامعه كه زنان بعد از دوران یائسگی هستند، مفید است.
منبع: ایرنا
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر