جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر صحیح نیست


 جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می‌شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می‌کند. به گفته عطار نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی‌های کلیوی و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا ؛ وی افزود: این عارضه می‌تواند به ویژه در گروه‌های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان، زنان و دختران مشکلات جدی ایجاد کند.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه‌های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می‌شود.عطار اظهار داشت: جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست، چرا که ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد. وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز باید کم نمک و بدون گاز باشد چرا که گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشی می‌شود.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر