همه ميوه‌ها براي ميان‌وعده مناسب نيستند


درست است كه همه ميوه‌ها سالم و مقوي هستند اما اگر قصد داريد وزنتان را كاهش دهيد، در اين شرايط مصرف همه انواع ميوه‌ها به عنوان ميان‌وعده، توصيه نمي‌شود چون مي‌تواند تاثير عكس داشته باشد.
333-1.JPGبه گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كارشناسان تغذيه مي‌گويند: برخي از ميوه‌ها از آنجا كه حاوي قند بالا هستند مي‌توانند براي رژيم‌هاي غذايي كاهش وزن، مضر باشند و رژيم‌هاي لاغري را بي‌نتيجه بگذارند. بنابراين در اين مقاله فهرستي از ميوه‌هايي كه نبايد به طور دائمي به عنوان ميان وعده مورد استفاده قرار بگيرند، ارائه شده كه عبارتند از:
- انواع طالبي، خربزه و هندوانه كه ذخيره قندي بالايي دارند و بايد كمتر استفاده شوند.

تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه


3-445.jpgاگر در گرمای تابستان و حین عرق‌ریزی و عطش به خوردنی‌ای دلچسب فکر کرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد که هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزه‌ای شیرین و خنک گوشه‌ای از ذهنتان پرکشیده است، البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان، خالی از لطف نیست.
به گزارش ايسنا، «جهان‌نيوز» ضمن اشاره به مطلب فوق آورده است:

مصرف ادويه كاري براي پيشگيري از ديابت مفيد است


105 (29).jpg
گروهي از پزشكان تايلندي در يك آزمايش جديد دريافته‌اند ادويه كاري حاوي ماده‌اي است كه مصرف آن در پيشگيري از ديابت در افراد مستعد ابتلا به اين بيماري،‌ موثر است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، پزشكان مي‌توانند از اين ماده موجود در «كاري» براي توليد مكمل‌هاي پيشگيري كننده از ديابت، استفاده كنند. اين ماده كروكومين نام دارد.
به گزارش خبرگزاري رويترز، پزشكان تايلندي كه نتايج آزمايشات خود را در مجله «مراقبت از ديابت» به چاپ رسانده‌اند، دريافتند مصرف روزانه دوز مشخصي از كركومين به مدت 9 ماه متوالي در پيشگيري از بروز ديابت نوع دوم در افراد مبتلا به عارضه پيش ديابت، تاثير قابل ملاحظه‌اي دارد.

سيگار احتمال عود هپاتيت پس از پيوند كبد را تشديد مي‌كند


در يك مطالعه جديد معلوم شد امكان عود كرد عفونت هپاتيت پس از جراحي پيوند كبد در افرادي كه سابقه سيگار كشيدن دارند، بيشتر است.
3-535.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، برخي از مبتلايان به هپاتيت حاد و پيشرفته در نهايت تحت عمل جراحي پيوند كبد قرار مي‌گيرند اما در پاره‌اي موارد ممكن است حتي پس از عمل پيوند، عفونت هپاتيت دوباره عود كند.
پزشكان در يك مطالعه جديد دريافته‌اند سيگار كشيدن در گذشته و حال، از عوامل موثر در افزايش احتمال برگشت پذيري عفونت هپاتيت است.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، دكتر ماماتا بهات از متخصصان علوم پزشكي دانشگاه مك گيل در مونترال كانادا و دستياران وي كه اين آزمايش را انجام داده‌اند معتقدند كه احتمالا تركيبات دخاني موجود در سيگار در كاهش واكنش‌هاي ايمني و در نتيجه تضعيف سيستم ايمني بدن نقش دارند.

وانيل، ضد پيري و موثر در طراوت و شادابي پوست


پوسته وانيل داراي دانه‌هاي ريز معطري است که در شيريني پزي و ساخت لوازم آرايشي کاربرد دارد. اين دانه‌ها داراي مولکول‌هايي هستند که در جوان ماندن و شادابي و طراوت پوست موثر است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، در گذشته از وانيل تازه براي مراقبت‌هاي پوستي در مقابل نور خورشيد استفاده مي‌کردند. تحقيقات نشان مي‌دهد که دانه‌هاي وانيل داراي مولکول‌هايي هستند که براي پوست خاصيت التيام بخشي و ترميمي دارند.
براساس آزمايشات، مولکول‌هاي وانيل عملکرد پوست را تحريک مي‌کند و باعث تسريع در رشد پوست مي‌شود.
متخصصان اظهار کردند: مولکول‌هاي وانيل در انسجام پوست، فرآيند جذب آب، طراوت، تازگي و استحکام پوست موثر هستند.
به گفته متخصصان، وانيل در تمام دنيا در درمان‌هاي پيري پوست کاربرد دارد. از ترکيب وانيل با روغن کنجد يا آفتابگردان خميري بدست مي‌آيد که از خشکي پوست جلوگيري کرده و باعث نرمي و لطافت آن مي‌شود.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای با بيماري‌هاي قلبي مبارزه مي‌كند


52-66.jpg
بر اساس نتایج پژوهشی جدید، محققان دانشگاه لاتروپ استرالیا بر فواید رژیم غذایی و شیوه زندگی مدیترانه‌ای در افزایش سلامت عمومی تاکید كرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه لاتروپ استرالیا، محققان این مرکز علمی دریافته‌اند که میزان مرگ ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در جزیره مدیترانه‌ای در پایین‌ترین حد ممکن قرار دارد.

جویدن آدامس به حافظه آسیب می زند


برخلاف مطالعات قبلی/
محققان اعلام کردند که برخلاف مطالعات قبلی،‌ جویدن آدامس به حافظه کوتاه مدت انسان لطمه می زند.
به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشگران دانشگاه کاردیف انگلستان می گویند افرادی که به جویدن آدامس عادت دارند زمان بیشتری را باید صرف یادآوری حروف و اعداد کنند.
این دانش پژوهان معتقدند جویدن آدامس توانایی مغز را برای به خاطر سپاری فهرست های متوالی و دنباله دار کاهش می دهد.
 
به گفته محققان انجام یک سری کارهای مداوم مانند جویدن آدامس می تواند در حافظه کوتاه مدت افراد اختلال ایجاد کند.
 
این مطالعه تصور پیشین محققان مبنی بر اینکه جویدن آدامس های طعم دار عملکرد مغز را بهبود می بخشد را به چالش کشیده است.
 
این مطالعه سندی دیگر مبنی بر اینکه سرعت عملکرد انسان در انجام چند کار همزمان کاهش می یابد را ارایه می کند.
 
برخی مطالعات پیشین حاکی از آن بود که آدامس با افزایش جریان خون در مغز تمرکز را بهبود می بخشد اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که فعالیت دهانی مانند جویدن آدامس می تواند در فرایندی که به طور معمول برای یادآوری محتوای کلامی استفاده می شود، اختلال وارد کند.
 
نتایج این تحقیقات در نشریه روانشناسی تجربی منتشر شده است.

باورهای غلط در رژیم غذایی


نحوه غذا خوردن هر فرد به عوامل مختلفی- فیزیکی، زیستی، رفتاری و اجتماعی- بستگی دارد مثلا فرد در مهمانی‌ها بنا به توصیه دیگران غذای زیادی بخورد یا خانم‌ها سعی می‌کنند برای شرکت در مراسم به‌خصوصی ظرف مدت 10-14 روز 7-8 کیلو وزن کم کنند. اگر کاهش وزن سرعت زیادی داشته باشد فرد با خطر جدی روبه‌رو است زیرا در بیشتر موارد افزیش وزن با کاهش فعالیت بدنی همراه است ؛

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ در این صورت شرایط متابولیک بدن نامتعادل می‌شود و اگر چربی خون فرد بالا باشد یا به کبد چرب و دیگر مشکلات مبتلا باشد این اختلال متابولیک در کنار مشکلات قبلی خطرات جدی برای او ایجاد می‌کند. حال اگر  چنین فردی بخواهد وزنش را به سرعت کم کند آزاد شدن ناگهانی چربی‌ها در بدن او می‌تواند سبب مشکلات متابولیکی، قلبی، کبدی، کلیوی یا حتی مرگ شود.

تا می‌توانید هندوانه بخورید


هندوانه خواص بسیاری دارد از آن جمله ضد استفراغ و ضد تهوع است.
به گزارش گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگارانبه نقل از بیترین؛ مخصوصا برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی می‌شوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می‌تواند مفید باشد.

این میوه ضدعفونی‌کننده ی بدن و در واقع پاک‌کننده روده‌ها است.

برای محافظت از قلب خود گشنیز را جدی بگیرید



تهران – محققان تغذیه اعلام كردند كه گیاه گشنیز یكی از مهمترین مواد خوراكی برای حفظ سلامت قلب است

1391/05/10 - 09:35
به گزارش ایرنا و به نقل از 'نوتریشن' این گیاه معطر و خوش طعم نقش عمده‌ای در حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های قلبی دارد.
تخم گشنیز موجب ریلكس‌شدن ماهیچه‌های موجود در مسیر عبور اكسیژن شده و یك داروی بسیار قوی در درمان آسم، برونشیت و نفخ است.
مصرف منظم این ماده غذایی به مهار عناصر پروتئینی فیبر ماهیچه منجر می‌شود و در نتیجه از حمله قلبی جلوگیری می‌كند.
عصاره تخم گشنیز منبع غنی پلی فنول است كه عملكردی شبیه آنتی اكسیدان دارد و موجب مهار رادیكال‌های آزاد می‌شود.
مصرف تخم گشنیز و گیاه گشنیز به تقویت عضلات قلب كمك می‌كند.
می توان این ماده غذایی را به صورت تازه به عنوان چاشنی سالاد یا به عنوان ادویه در طبخ غذاهای مختلف استفاده كرد.