برای محافظت از قلب خود گشنیز را جدی بگیرید



تهران – محققان تغذیه اعلام كردند كه گیاه گشنیز یكی از مهمترین مواد خوراكی برای حفظ سلامت قلب است

1391/05/10 - 09:35
به گزارش ایرنا و به نقل از 'نوتریشن' این گیاه معطر و خوش طعم نقش عمده‌ای در حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های قلبی دارد.
تخم گشنیز موجب ریلكس‌شدن ماهیچه‌های موجود در مسیر عبور اكسیژن شده و یك داروی بسیار قوی در درمان آسم، برونشیت و نفخ است.
مصرف منظم این ماده غذایی به مهار عناصر پروتئینی فیبر ماهیچه منجر می‌شود و در نتیجه از حمله قلبی جلوگیری می‌كند.
عصاره تخم گشنیز منبع غنی پلی فنول است كه عملكردی شبیه آنتی اكسیدان دارد و موجب مهار رادیكال‌های آزاد می‌شود.
مصرف تخم گشنیز و گیاه گشنیز به تقویت عضلات قلب كمك می‌كند.
می توان این ماده غذایی را به صورت تازه به عنوان چاشنی سالاد یا به عنوان ادویه در طبخ غذاهای مختلف استفاده كرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر