عطري براي لاغر شدن


يك روش عجيب براي كاهش وزن

010-27.jpg
اين بار وسيله كمكي براي لاغر شدن به شكل يك عطر، توليد شده است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، "Prends-moi"، نخستين عطر لاغري در جهان است كه توسط يك شركت فرانسوي عطرسازي، توليد شده است.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، توليدكنندگان اين عطر خوشبو ادعا كرده‌اند كه محصول جديد به لاغر شدن همراه با احساسي خوشايند كمك مي‌كند و بر اساس مطالعات و اصول «رايحه درماني» و «طب زيبايي عصبي» تهيه شده است.
اين عطر حاوي موادي است كه از خود هورمون آندروفين – B ترشح مي‌كنند. اين هورمون با پاشيدن عطر به روي پوست جذب بدن مي‌شود و باعث انتقال پيغام خوشايندي به مغز مي‌شود كه حاصل آن ايجاد احساس خوب در انسان و كاهش تمايل به پرخوري است.
آزمايش باليني روي گروهي از زنان 18 تا 70 سال كه رژيم لاغري نداشتند نشان داد استفاده از اين عطر ميل به خوردن تنقلات و هله هوله را تا 75 درصد كاهش مي‌دهد.

بيماري ام اس با تغذيه صحيح قابل کنترل و درمان است


53-53.jpg
يك متخصص آسيب شناسي با بیان اینکه راه درمان بيماري ام اس، تجويز داروهاي سرکوبگر سيستم ايمني با مهارکننده‌هاي اين سيستم نيست، گفت: بايد با تغذيه صحيح سلولهاي ايمني مجدداً قدرت تشخيص پروتئين‌هاي خودي از غيرخودي و همچنین اين تحمل به خود را که از دست رفته است به اين سلول‌ها بازگردانده شود.
دکتر حسن اکبري در گفت وگو با خبرنگار سلامت ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اينكه بيماري ام اس جزو بيماريهاي خودايمني است، گفت: اين بيماري دراثر اختلال عملکرد سلول‌هاي ايمني بدن بوجود آمده، سلولها قادر به تشخيص خودي از غيرخودي نيستند و دراين بيماري آنتي بادي‌ها برعليه سلول‌هاي شوان دور اعصاب غلاف دار ساخته مي‌شوند و با تخريب اين غلاف‌ها عبور پيام‌هاي عصبي از رشته‌هاي اعصاب مختل شده و علائم بيماري ظاهر مي‌شود.

تغذيه با شير مادر نوزاد را در برابر بيماري ها ايمن مي كند

 رييس اداره سلامت كودكان:
 
رييس اداره سلامت كودكان وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي گفت: تغذيه با شير مادر نوزاد را در برابر بيماري ها ايمن مي كند.
دكتر سيد حامد بركاتي در گفت وگو با خبرنگاران وب دا، با بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ ساير بيماري هاي واگير، مانند بيماري هاي اسهالي،‌ تنفسي، ‌آسم در بين شيرخواراني كه با شير مادر تغذيه مي شوند كاهش مي يابد.
وي افزود: بيماري هاي غير واگيري كه در سنين 40 به بالا خودشان را نشان مي دهند و بيماري هاي قلبي عروقي، در شيرخواراني كه شير مادر مي خورند كمتر ديده مي شود.

۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید



۹ چیزی که باید در مورد نمک بدانید
این روزها نمک در همه غذاهای ما دیده می شود. غذاهای آماده، فست فود ها و تنقلاتی که مصرف می کنیم، همه حاوی مقادیر زیادی نمک در خود هستند؛ و نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.
پس برای دانستن بیشتر در خصوص نمک و سلامتی خود، این مطلب را از دست ندهید.
● بدن به نمک کمتری نسبت به آنچه تصور می کنید نیازمند است
هر چند که مصرف نمک کافی برای دریافت سدیم در بدن، ساده به نظر می رسد، اما این یعنی چه میزان نمک؟ دکتر آلیسون مَسی، متخصص تغذیه در مرکز پزشکی ‘مرسی’ در بالتیمور می گوید: یک قاشق چایخوری نمک حاوص ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم است.

۵ نوشیدنی مفید برای کوچک کردن شکم


بهترین نوشیدنیها برای از بین بردن چربی های زائد و صاف کردن شکم
۵ نوشیدنی مفید برای کوچک کردن شکمنوشیدن لیموناد و یا همان شربت آبلیوی خنک در گرمای شدید تابستان ممکن است خیلی برای شما مفید و حیاتی باشد اما به آب کردن چربی های اضافه دور کمر شما هیچ کمکی نمی کند زیرا ۲ اونس لیموناد حدود ۲۵۰ کالری و ۶۰ گرم شکر دارد اما خوشبختانه نوشیدنیهای بسیاری وجود دارد که می توانید بدون احساس گناه در فصل تابستان میل کنید و حتی برخی از این نوشیدنی ها ممکن است به کاهش وزن شما هم کمک کنند. در اینجا ۵ نوشیدنی مفید که تشنگی شما را برطرف می کنند ولی وزنتان را افزایش نمی دهند را به شما معرفی می کنیم.

200 پروتئین در ابتلا به بیماری کبد نقش دارند



محققان آمریکایی کشف کردند

خبرگزاری فارس: محققان آمریکایی کشف کردند که حدود 200 پروتئین در بروز بیماریهای کبدی نقش ایفا می‌کنند.
خبرگزاری فارس: 200 پروتئین در ابتلا به بیماری کبد نقش دارند

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه؛ یک تیم از محققان آمریکایی کشف کردند که حدود 200 پروتئین در افزایش خطر ابتلا به بیماریهای کبدی و هپاتیت دخیل هستند.

شیردهی جلوی پوکی استخوان مادر را می‌گیرد



خبرگزاری فارس: رئیس کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر گفت: برخی این باور غلط را دارند که مادر هنگام شیردهی به دلیل از دست دادن کلسیم بدن دچار پوکی استخوان می‌شود در حالی که شیردهی جلوی پوکی استخوان (استئوپروز) را می‌گیرد.
خبرگزاری فارس: شیردهی جلوی پوکی استخوان مادر را می‌گیرد

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، علیرضا مرندی پیش از ظهر امروز در مراسم روز جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر که در آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد اظهار داشت: مطالعات جدید نشان می‌دهد که تغذیه با شیر مادر در بقا و سلامت جامعه نقش زیادی دارد چرا که شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد و شیرخوار است. شیر مادر ماده‌ای زنده است و مقایسه آن با شیر خشک مثل قیاس سیاهی با سفیدی است.

تغذيه در بارداري


جام جم آنلاين: در سال‌هاي اخير به علت اهميتي كه تغذيه در بارداري براي جامعه پيدا كرده است، اغلب با زنان باردار چاقي روبه‌رو هستيم كه در طول بارداري وزنشان بيش از حد زياد شده و با مشكلات متعددي در بارداري مثل فشار خون، زايمان زودرس و نوزاداني با اضافه وزن روبه‌رو هستند.
در يك خانم با وزن طبيعي، بين 12 تا 16 كيلو افزايش وزن در بارداري مورد قبول است كه اين ميزان وزن با اضافه كردن 100 تا 300 كيلوكالري در روز به رژيم روزمره به دست مي‌آيد و اين به معني اضافه شدن مثلا يك بستني در روز به رژيم غذايي مادر باردار است.
پس نيازي نيست يك زن باردار با كالري فراوان تغذيه شود، بلكه مي‌تواند آنچه را دوست دارد به ميزاني كه ميل دارد بخورد.
مهم اين است كه رژيم غذايي حاوي املاح و مواد معدني، پروتئين كافي و كالري لازم براي مادر و جنين باشد و مادر از تمامي گروه‌هاي غذايي بخصوص گوشت، لبنيات، تخم‌مرغ و ماهي كه حاوي پروتئين‌هاي لازم بدن مادر و جنين است، همين‌طور سبزيجات و ميوه‌هاي تازه كه ويتامين‌ها و مواد معدني لازم را دارد، استفاده كند.

همه ميوه‌ها براي ميان‌وعده مناسب نيستند


درست است كه همه ميوه‌ها سالم و مقوي هستند اما اگر قصد داريد وزنتان را كاهش دهيد، در اين شرايط مصرف همه انواع ميوه‌ها به عنوان ميان‌وعده، توصيه نمي‌شود چون مي‌تواند تاثير عكس داشته باشد.
333-1.JPGبه گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كارشناسان تغذيه مي‌گويند: برخي از ميوه‌ها از آنجا كه حاوي قند بالا هستند مي‌توانند براي رژيم‌هاي غذايي كاهش وزن، مضر باشند و رژيم‌هاي لاغري را بي‌نتيجه بگذارند. بنابراين در اين مقاله فهرستي از ميوه‌هايي كه نبايد به طور دائمي به عنوان ميان وعده مورد استفاده قرار بگيرند، ارائه شده كه عبارتند از:
- انواع طالبي، خربزه و هندوانه كه ذخيره قندي بالايي دارند و بايد كمتر استفاده شوند.

تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه


3-445.jpgاگر در گرمای تابستان و حین عرق‌ریزی و عطش به خوردنی‌ای دلچسب فکر کرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد که هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزه‌ای شیرین و خنک گوشه‌ای از ذهنتان پرکشیده است، البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان، خالی از لطف نیست.
به گزارش ايسنا، «جهان‌نيوز» ضمن اشاره به مطلب فوق آورده است: