آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
شیر گاو برای نوزادان مناسب نیست
سبزيجات، ژنهاي سرطاني را نابود ميكنند
متخصصان علوم پزشكي در انستيتو لينوس پائولينگ در آزمايشات جديدي مشخص كردند كه چگونه مصرف سبزيجات سبزرنگ فاكتوري موثر براي مقابله با بيماريها است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مطالعات مختلف همواره نشان داده است كه اين نوع سبزيجات مانند كلم بروكلي، گل كلم و كاهو حاوي مواد مغذي ضدسرطاني هستند.
در مطالعه جديد متخصصان دريافتند يك ماده كليدي در كلم بروكلي وجود دارد با عنوان سولفورافان كه به سركوب كردن فرايند تكثير و رشد سرطان سينه به ويژه از طريق انجام مكانيزمي موسوم به «متيليشن دي ان آ»، كمك ميكند.
دارويي براي تبديل چربيهاي اضافي به عضلات
پزشكان به منظور مقابله با معضل چاقي موفق به توليد داروي جديدي شدهاند كه ميتواند چربيهاي اضافي بدن را به عضله تبديل كند.
به گزارش سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پروفسور سر استفان بلوم از متخصصان كالج لندن در اين باره تشريح كرد كه داروي جديد درواقع سلولهاي بافت چربي سفيد و مضر را به سلولهاي چربي قهوهاي و مفيد كه سازنده بافتهاي عضلاني هستند، تبديل ميكند. سلولهاي چربي قهوهاي بدن انسان را وادار ميسازد كه بيش از كالري ذخيره شده در بدن، كالري بسوزاند.
۱۰ فایده هویج برای سلامتی
فواید هویج
۱. تقویت بینایی
تصور قدیمی که هویج برای چشمهایتان خوب است کاملاً درست است. هویج سرشار از بتا-کاروتین است که در کبد به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A در قرنیه چشم به رودوسپین تبدیل میشود که رنگدانهای بنفش رنگ لازم برای بینایی است.
منابع سرشار از ویتامین ها در تهیه نان دور ریخته می شوند
منابع سرشار از ویتامین ها از جمله سبوس های نان دور ریخته می شوند.
به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايلام ضمن بیان این مطلب گفت: تغییر شیوه زندگی همراه با تغییر و شیوع بیماری ها در جامعه بوده است و امروزه نيز بر اساس اين تغييرات نابهنگام، بسياري از بیماری های غیر واگیر در جامعه اثرات منفي خود را بر جاي گذاشته اند.
دکتر رسول دشتی ابراز کرد: در بررسی های انجام گرفته بیشتر بیماری ها ارتباط مستقیم با امنیت غذایی، رژیم های غذایی و شیوه زندگی دارد كه در پاره اي از اوقات براي انسان بسيار گران تمام شده و سلامتي وي را به خطر انداخته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايلام با اشاره به اين كه انسان بر اساس نیاز خود به مواد غذایی ضروری نیاز دارد، خاطرنشان ساخت: امروزه نان که عمده مواد غذایی است زیاد استفاده می شود و ویتامین ها و املاحی که در پوسته گندم و نهايتا نان توليدي از آن وجود دارد، باعث جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری هاست كه متاسفانه در شرايط كنوني اين منابع سرشار از ويتامين ها دور ریخته می شوند.
دکتر دشتی تصريح كرد: باید برنامه هایی در ارتباط با تأثیر مثبت در این زمینه داشت و تمام دست اندركاران در زمينه تغيير مصرف نان از سفيد به سبوس دار باید با هم همکاری کنند تا بدون افزایش قیمت، نان سبوس دار در اختیار مردم قرار داده و فرهنگ مصرف آن در جامعه نهادينه شود.
بخارپزی بهترین شیوه پخت موادغذایی است
به دلیل ارتباط نزدیک نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش، افراد جامعه باید میزان استفاده از سبزیجات، غذاهای بخار پز و روغنهای گیاهی را افزایش دهند و همچنین غذاهای آماده و کباب پز شده را به حداقل برسانند.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات درمانی دیابت یزد ضمن بیان این مطلب گفت: امروزه استفاده از غذاهای کم چرب، کم کالری و روغنهای گیاهی در عدم ابتلا به سرطان گوارش سودمند است.
ناهید برخورداری ادامه داد: در اثر کباب شدن، چربیها شکسته و هیدروکربن ایجاد میشود و هرچه قدر زمان پخت گوشت به صورت کبابی بیشتر باشد، سرطان زا بودن آن بیشتر میشود.
عادات غذايي مناسب، اثرات بيماري هاي غير واگير را كاهش مي دهد
ايجاد عادات غذايي مناسب در مصرف مواد خوراكي توسط افراد، اثرات ناشي از بيماري هاي غير واگير را كاهش مي دهد.
به گزارش وب دا، رييس دانشگاه علوم پزشكي ايلام ضمن بیان این مطلب گفت: در گذشته مرگ و میرها وبسياري از بیماری هاي مهلك كه اتفاق می افتاد، به عقيده مردم منشاﺀ ماوراﺀالطبیعه داشتند اما در قرن 18 معلوم شد که موجودات ریز میکروبی باعث شیوع انواع بیماری بوده اند. بعد از تحولاتی که در رابطه با شناخت بیماری ها به وجود آمد متوجه شدند که بیماری ها به دو دسته بیماری های واگیر و بیماری های غیر واگیرتقسيم می شوند.
دكتر اسدالهي خاطرنشان ساخت: بیماری های واگیردار از راه انتقال موجودات میکروبی شیوع پیدا می کنند که با مداخلات بشر شناسایی شدند و بسیاری ازآنها خوشبختانه با پیشرفت علم کنترل و یا حذف شدند.
جـوش بـا 10 چـيـز بـدتر مـيشـود
نگاه متخصص پوست/ دکتر غلامحسين غفارپور/عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران
1. ژنتيک مثبت: اگر اين استعداد را داشته باشيد حتما مبتلا خواهيد شد، پس از والدينتان درباره اين مساله سوال كنيد اگر خانمي ميگويد حتي پس از بچهدارشدن هم جوش ميزده و در ميانسالي از دست آنها خلاص شده، دختر خانم هم بايد اين موضوع را بپذيرد و با صبر و حوصله درمانها ر ا ادامه دهد.
2.اهمالکاري: بسياري از جوانها تا وضعيت جوشهايشان بهتر ميشود در مصرف داروها اهمالکاري ميکنند. در حالي که ما ميگوييم مصرف داروهاي خوراکي يا موضعي حتي در صورت بهبود کامل، بايد به صورت دوز ادامهدار و نگهدارنده تداوم داشتهباشد. چون تا زماني که فردي استعداد ژنتيکي دارد، پوست آماده جوشزدن است.
ماهي بخوريد تا فرزندتان باهوش شود!
ترجمه:ليلي افروغ/توصيهمحققان به زنان باردار
غذاهايي که ميخوريم، بر سلامتمان تاثير مستقيم دارند و به همين دليل بايد در انتخاب نوع غذا دقت كرد. برخي غذاها باعث بهبود وضعيت پوست و مو ميشوند، برخي آرامبخشاند و بعضي هم به افزايش هوش کمک ميکنند...
ماهي يکي از غذاهايي است که باعث افزايش هوش کودکان ميشود و والدين بايد آن را در رژيمغذايي فرزندشان بگنجانند اما نتايج بررسيهاي جديد نشان داده است بهترين زمان مصرف ماهي براي افزايش هوش و بهبود رشد مغزي بچهها، قبل از تولد آنها و در زمان بارداري مادر است.
اشتراک در:
پستها (Atom)