شاغلان در حرفههای خبرنگاری و سایر شغلهای استرس زا، به دلیل اینکه زمان مشخصی برای صرف غذا ندارند، مصرف دانههای روغنی از جمله انواع بادام، گردو، پسته، فندق و خشکبار را نیز بایستی در برنامه غذایی خود بگنجانند.
به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در روز 17 مرداد روز خبرنگار با اشاره به مخاطرات حرفه خبرنگاری، با بیان این مطلب که شغل خبرنگاری به عنوان یکی از مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشود، اظهار داشت: فشارهای روحی و روانی و استرسهای شغلی در حرفه خبرنگاری یکی از مخاطرات مهم این حرفه است.