خواصی چند از یک نوشیدنی بهشتی

همه عسل را به طعم شیرین و لذیذ می شناسیم اما کمتر از خواص درمانی آن اطلاع کافی داریم. این ماده غذایی ناراحتی های زیادی را درمان می کند به شرط این که طبیعی، ارگانیک، حاوی موم، شهد گرده زنبور و بره موم باشد.

استفاده دارویی از عسل :

انگل را از روده و کبد دفع می کند.

باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد.

با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.

زمان طلایی شیردادن به نوزاد كی است؟


اهمیت تغذیه مطلوب شیرخواران برای رشد و تکامل آنها به خوبی، مشخص و به عنوان یک موضوع مهم بهداشت عمومی در دهه‌های گذشته پذیرفته شده است. از دهم تا هفدهم مرداد، هفته ترویج تغذیه با شیرمادر است. تغذیه با شیر مادر جان بیش از یک و نیم میلیون شیرخوار را در سال نجات می‌دهد و میلیون‌ها نوزاد، از ابتلا به بیماری‌های شایع قابل پیشگیری محافظت می‌شوند.پزشکان متخصص نوزادان بر این باور هستند که شیر مادر از لحظه نخست زندگی تا پایان شش ماهگی می‌تواند تمام نیازهای غذایی شیرخوار را که برای رشد طبیعی‌اش لازم است، تامین کند.

فواید تغذیه با شیر مادر در جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان


احمدرضا فرسار در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت:‌ در زمینه تغذیه با شیر مادر تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف شیر مادر برای سلامت دندان‌های مادر و نوزاد برای مقاومت دندانی آنان بسیار مفید است.
وی افزود: به دلیل مواد موجود در شیر مادر پوسیدگی دندانی کاهش می‌‌یابد و در این زمینه برای پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها به دلیل داشتن مواد ضد پوسیدگی در شیر مادر و نشستن کلسیم روی دندان‌ها مقاومت دندان‌ها افزایش می‌یابد.این متخصص اطفال خاطرنشان کرد: در این زمینه شیر مادر موادی که باعث پوسیدگی دندان می‌شود را از نیز بین می‌برد؛‌ بنابراین به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود که شیر مادر را به خاطر آسیب‌رسانی به دندان‌ها قطع شود.


چربی ها بیشتر چاق کننده هستند یا مواد قندی ؟


برای جلوگیری از چاق شدن غذای آماده به مصرف نخورید


مصرف چربی ها آنقدردرسالهای اخیر افزایش داشته که مصرف قندوشکر. چه باید کرد؟قند بیشترچاق می کند یا چربی ها ؟
اولین چیزی که باید بدانید این است که چربی ها کالری بیشتری ازمواد قندی دارند .بنابراین برای هرگرم قند مصرف شده 4 کالری تولید می شود درحالیکه یک گرم چربی 9کالری فراهم می کند.
بنابراین چربی بیش از2برابرقند کالری دارد.

كلم بروكلي مانع از رشد سرطان سينه مي‌شود


نتايج يك آزمايش جديد نشان داد كلم بروكلي حاوي يك ماده مفيد و موثر براي مقابله با سرطان سينه است.

12-151.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، متخصصان علوم پزشكي دانشگاه ايالتي اورگون در آمريكا با انجام اين آزمايشات دريافته‌اند كه تركيب اصلي موجود در كلم بروكلي موسوم به سولفورافان مي‌تواند رشد و تكثير سلول‌هاي سرطاني سينه را سركوب كند.
به گزارش روزنامه ديلي تلگراف، سولفورافان از طريق فرآيند «متيليشن دي ان آ» عمل مي‌كند. اين فرآيند بيوشيمي براي رشد طبيعي اعضا فوقاني بدن حائز اهميت است.
دكتر اميلي هو،‌استاديار انستيتو تخصصي لينوس پائولينگ در اين باره اظهار داشت: فرآيند نامبرده در واقع ژن‌ها را غيرفعال و به مولكول وراثتي دي ان آ در ايجاد ارتباطات بين سلولي كمك مي‌كند. به نظر مي‌رسد اين فرآيند و نيز فرايند بازدارندگي Histone deacetylases هر دو تحت تاثير سولفورافان هستند و اين ماده به بهبود عملكرد سلول‌هاي سالم كمك مي‌كند.
جزئيات اين آزمايش در مجله اپي‌ژنتيك باليني منتشر شده است.

زنجبيل براي كنترل قندخون مفيد است


پزشكان مي‌گويند زنجبيل كه در برخي كشورها مانند هند يك چاشني پرمصرف محسوب مي‌شود مي‌تواند به كنترل ميزان قند خون كمك كند.
2222222.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، متخصصان دانشگاه سيدني در استراليا در مطالعات جديد خود دريافته‌اند كه زنجبيل با استفاده از سلول‌هاي عضلاني، قدرت كنترل قند خون را دارد.
به گزارش روزنامه سيدني مورنينگ هرالد،‌ باسيل روفوگاليس استاد شيمي دارويي در اين دانشگاه كه سرپرستي مطالعات فوق را برعهده داشته خاطرنشان ساخت: عصاره زنجبيل كه در گياه زنجبيل Buderim گرفته مي‌شود مي تواند در افزايش جذب كلوگز در سلو‌لهاي عضلاني و به طور وابسته از انسولين نقش داشته باشد. اين فرآيند به كنترل قند خون كه عامل بروز ديابت و بيماري‌هاي مرتبط با آن است، كمك مي‌كند.
اين مطالعه به تفصيل در مجله پلانتا مديكا منتشر شده است.

استفاده از قطره مولتي ويتامين در سال دوم زندگي ضروري است

  
در برنامه غذايي روزانه كودك ميوه و سبزي بايد گنجانده شود تا كودك قسمتي از ويتامين هاي مورد نياز خود را از اين طريق نيز دريافت كنند و استفاده از قطره مولتي ويتامين در سال دوم زندگي ضروري است.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با بيان اين مطلب اظهار داشت: در سال دوم زندگي همزمان با كاهش آهنگ رشد، ميزان نياز به پروتئين و كالري بر اساس كيلوگرم وزن بدن نيز كاهش مي يابد ولي بايد به ميزان دريافتي مواد مغذي ديگر مانند كلسيم، آهن، ويتامين C، ويتامين A، اسيد فوليك و ويتامين B6 توجه داشت.
سعيده معاني افزود: كلسيم و آهن براي رشد كودك ضروري است

قطع ناگهانی شیر، کودک را مستعد بیماری عفونی می کند

 هر کودک باید تا پایان دو سالگی با شیر مادر تغذیه شود چرا که قطع ناگهانی شیر، کودک را مستعد بیماری های عفونتی می کند.
به گزارش وب دا، کارشناس مادر و کودک معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص ضرورت شیر دهی کودک تا دو سالگی اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر از نظر تغذیه‌ای، ایمنولوژیکی، روانی اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است.
گیتی قوچانی ادامه داد: از نظر تغذیه‌ای شیر مادر تضمینی جهت تغذیه شیر خوار است و هنگامی که بعضا به لحاظ مسائل سیاسی، اقتصادی و حوادث طبیعی با کمبود مواد غذایی مواجه می‌شویم کودک می تواند از یک منبع غذایی برخوردار باشد و از آنجا كه‌ شیر مادر غذایی سهل الهضم برای کودک است کودک بیشتر راغب به تغذیه آن می‌باشد.

نوشيدن قهوه به بهبود علائم حركتي مبتلايان به بيماري پاركينسون کمک می کند

 كافئين موجود در قهوه مي‌تواند موجب بهبود سرعت حركت در اندام افراد مبتلا به بيماري پاركينسون شود. 
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه آكادمي پزشكي و نورولوژي آمريكا، محققان دانشگاه مك گيل با انجام تحقيقات خود دريافتند كه نوشيدن قهوه مزاياي قابل توجهي را در كندي حركت و خشكي اندام افراد مبتلا به بيماري پاركينسون به ارمغان مي‌آورد.
براساس اين گزارش محققان با تجويز قرص حاوي 100 ميلي‌گرم كافئين به صورت دوبار در روز به مدت 3 هفته و سپس با تجويز همين قرص‌ها به ميزان 200 ميلي‌گرم در مدت 3 هفته ديگر كه در مجموع معادل 2 تا 4 فنجان قهوه در روز بود، پس از 6 هفته مشاهده كردند كه اين مكمل‌هاي كافئيني شدت علائم پاركينسون در نقاط بدن را كاهش داده و تا حدودي باعث بهبود آنها مي‌شود.

نوزادان مادران چاق، رشد آهسته‌تري دارند

 چاقي در دوران بارداري مي‌تواند باعث كند شدن رشد نوزادان شود.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه طب اطفال، تيمي از محققان ايالت آيووا با انجام مطالعه بر روي 97 مادر كه 38 نفر آنها مبتلا به اضافه وزن و چاقي بودند، دريافتند كه كودكان متولد شده از مادران چاق تا 3 ماه پس از تولد وزن و قد كمتري نسبت به نوزادان زنان با وزن طبيعي داشتند.
براساس اين گزارش محققان همچنين افزودند كه چاقي مادران در دوران بارداري منجر به كاهش توده چربي نوزادان مي‌شود و در واقع توده چربي در نوزادان شاخصي بسيار مهم براي ميزان رشد و توسعه مغز آنها در نظر گرفته مي‌شود.