خوراكی هایی كه به طور طبیعی موجب سفیدشدن دندانها می شوند

محققان درمطالعه ای خوراكی هایی را شناسایی كرده اند كه به طور طبیعی موجب سفید شدن دندانها می شوند.

1391/05/21 - 14:26
1- سیب، كرفس و هویج : این میوه و سبزیجات می توانند مانند مواد لكه بر طبیعی عمل كنند و این كار با افزایش تولید بزاق كه ماده پاك كننده دهان است ،‌انجام می دهد. این میوه و سبزی ها همچنین باكتری های تولید كننده بوی بد دهان را از بین می برند.

نوزادان تغذيه نشده با شير مادر كم تحملند


7468.jpg
یک روانپزشک با تاکید بر این‌که تغذیه با شیر مادر ارتباط روانی مناسبی بین کودک و مادر برقرار می‌کند، افزود: تغذیه انحصاری با شیر مادر رشد روانی کودک در بزرگسالی را بالا می‌برد.
دکتر فائزه تاتاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، اظهار كرد: فردی که با شیر مادر تغذیه شده از سلامت روانی بالایی برخوردار است، چرا که براساس تحقیقات انجام شده، ارتباط چشم در چشم، رخ به رخ و پوست به پوست مادر و فرزند، آرامش روانی به فرد داده و بر رفتار و عملکرد وی تاثیر گذار خواهد بود؛ خود این مسئله باعث می‌شود که از بسیاری از نابهنجاری‌های جامعه جلوگیری شود.

آب سيب‌زميني براي درمان زخم معده مفيد است


21-168.jpg
متخصصان دانشگاه منچستر در يك آزمايش جديد آشكار ساختند كه آب سيب زميني به بهبود و درمان زخم‌هاي معده كمك مي‌كند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند: سيب‌زميني حاوي مولكولهاي آنتي باكتريال خاص و منحصر به فردي است كه اين مولكول‌ها مي‌توانند زخم‌هاي معده را درمان كنند.

آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست


1-592.jpg
دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

از بچه‌های قیطونی تا نوجوانانی با اضافه وزن زیاد


افزایش چاقی نوجوانان با عادات تغذیه‌ای اشتباه


زندگی در جوامع ماشینی امروزی مشکلات بسیاری از جمله چاقی را برای افراد به بار آورده که ریسک ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله دیابت، فشارخون، بیماری قلبی و سرطان را افزایش داده و روی سلامتی افراد سایه انداخته است. اضافه وزن و چاقی دیگر مخصوص بزرگسالان نیست و بسیاری از نوجوانان را هم درگیر گرده است.

به گزارش خبرنگار سینانیوز، شاید بیست و یکم مرداد ماه روز ملی نوجوان فرصت خوبی باشد که به مسائل بهداشتی و سلامتی کودکان از جمله اضافه وزن و تغذیه و تحرک نامناسب نگاهی دوباره داشته باشیم. 

كودكان تا دو سالگي تنها به قطره آهن و مولتي ويتامين نياز دارند


كودكان تا دو سالگي به جز قطره آ+د يا مولتي ويتامين و قطره يا شربت آهن به هيچ مكمل ديگري نياز ندارند.
دكتر زهرا عبداللهي سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب تأكيد كرد:‌ قطره آهن را نبايد همزمان با وعده شير كودك داد زيرا كلسيم موجود در شير مادر، از جذب آهن جلوگيري مي كند.
وي افزود: استفاده از مولتي ويتامين و يا قطره آ+ د پس از وعده شير و يا غذاي كمكي مشكلي ايجاد نمي كند و ميوه ها و آب ميوه هاي طبيعي و تازه به خصوص مركبات، موجب افزايش جذب آهن مي شوند كه مي توان قطره آهن را همراه با آنها و متناسب با سن كودك توصيه كرد.
اين متخصص تغذيه همچنين به خواص تغذيه اي مغزها و انواع حبوبات اشاره كرد و گفت: انواع مغزها سرشار از آهن، روي، ويتامين ها و چربي هاي مفيد هستند همچنين انواع حبوبات مانند نخود آبگوشتي، انواع لوبياها و عدس منابع غني از پروتئين، پتاسيم، آهن، اسيد فوليك، منيزيوم و مس هستند و استفاده از اين مواد مغذي به تأمين ويتامين ها و ساير مواد مورد نياز بدن كودك كمك كند. 

مصرف زیاد تنقلات، سلامت کودکان را به خطر می‌اندازد


تنقلاتی مانند ذرت بو داده، پفک، چیپس، بستنی، بیسکویت و شکلات، به دلیل استفاده از نگه‌دارنده‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی، سلامت کودک را به خطر می‌اندازند.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم‌درمانی، ضمن بیان این مطلب گفت: انواع تنقلات ارزش تغذیه ای بالایی نداشته و موجب بی اشتهایی كودك مي‌شوند.
سمانه عزیزی با بیان اینکه این تنقلات معده‌های کوچک کودکان را به سرعت پر می‌کنند، ادامه داد: کودکان هنگام گرسنگی به خوردن تنقلات تمایل نشان داده و در صورت دسترسی به این مواد و یا عدم مقاومت والدین، با اشتهای زیاد تنقلات را مصرف نموده و از وعده‌های اصلی غذایی باز می‌مانند.

شير مادر موجب تقويت عملكرد ريه نوزاد مي‌شود

 شير مادر موجب تقويت عملكرد ريه نوزاد مي‌شود.
به گزارش وب دا، متخصص اطفال دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب گفت: شیر مادر از لحظه تولد تا پایان 6ماهگی، می تواند به تنهایی تمام نیازهای غذایی شیر خوار را تامين نماید و ضرورتی برای استفاده از آب یا مایعات دیگر به شیرخوار  نیست.
دکتر سیامک پیدایش افزود افزایش ضریب هوشی نوزاد، محافظت او در برابر پنومونی، مسمومیت غذایی، برونشیت، عفونت‌های میکروبی، آنفولانزا، عفونت گوش، آلرژی، جوش، اسهال و سرخچه، از جمله مزايايي است كه استفاده از شير مادر به همراه دارد.

رويكرد جديدي براي محافظت از ابتلا به ديابت با استفاده از يك پروتئين

 فعال كردن پروتئيني به نام سيرتوين مي‌تواند در درمان ديابت نقش مؤثري داشته باشد.


به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه متابوليسم سلولي، محققان با انجام بررسي‌هاي خود دريافتند كه فعال كردن پروتئين سيرتوين كه به نظر مي‌رسد روند پيري را در موش‌ها و حيوانات ديگر كند مي‌كند، مي‌تواند در مقابل مضرات ايجاد شده از يك رژيم غذايي با چربي بالا مانند بيماري ديابت از بدن محافظت كند.
براساس اين گزارش محققان مشاهده كردند كه هنگامي كه موش‌هاي فاقد پروتئين سيرتوين يا SIRT1  در معرض يك رژيم غذايي با چربي بالا قرار گرفتند، اختلالات متابوليكي از جمله چاقي و ديابت در آنها خيلي زودتر از موش‌هاي عادي با قرار گرفتن در همين شرايط بروز مي‌كند.

غذا را بلافاصله پس از پخت، از ظروف چدنی خارج کنید

  بعد از اتمام پخت، ماده غذایی را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب توصیه کرد: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت و طعم غذا برای آن‌ها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که درآن غذا تهیه می‌شود نیز اهمیت بدهند. جنس ظرف و روکش آن در پخش گرما و سرعت پخت غذا تأثیر دارد.
ناهید برخورداری اظهار داشت: چدن‌ها که ترکیبی از آهن و کربن هستند، عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب پخت طولانی با دمای متوسط هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، برای پخت‌وپز مناسب محسوب می‌شوند.